Sat-Integral SP-1249 HD Pyxis

Автор sat-integral, 25 августа 2023, 23:11:19

« назад - далее »

igor3.1

Цитата: банан от 05 сентября 2024, 20:43:23рядок- буряків на нороді!)).. у віршах та косах стрічки !.
И этим все сказано. Да,похоже на этом форуме больше делать нечего.

банан

Цитата: igor3.1 от 05 сентября 2024, 20:52:50И этим все сказано. Да,похоже на этом форуме больше делать нечего.
теж вважаєте себе ображеним, через свою невдалу спробу мене виправити ?.. хочите про це поговорити? можим продовжити у приваті.
----------------------------------------------------------------
русоязиким людям мабуть ніколе незрозуміти солов"їну мову.. це як паляниця та драбина  ;).. я з повагою відношусь до російськомовних людей, їх так виховали, мені ж випала честь вільно володіти обома мовами- майже досконало  8) 

банан

Цитата: igor3.1 от 05 сентября 2024, 20:38:09...думал тема ожила или новую прошивку выпустили,а нет,тут все те же неадекваты тусуются.
навіть за менш образливі вислови я отримав догану у вигляді - 20 карми.. вам я знявби мінімум -50.. але модераторам вирішувати- hy is hy

SSK5230

При настройке 1249 вылез такой глюк или баг.
Ресивер некорректно работает с восьми портовым дисиком.
При переключении с одного спутника на другой и обратно- пишет нет сигнала.
И нужно ждать до 1 минуты,пока появится.
На 4 портовом дисике все четко работает без проблем.
Просьба разработчиков исправить это.
А также необходима новая прошивка,открывающая каналы в т2-м1.
На восьмой серии новые прошивки уже вышли.
А про 9 серию забыли почему то.
Исправьте пожалуйста.

satkib

ЦитироватьПри настройке 1249 вылез такой глюк или баг.
Ресивер некорректно работает с восьми портовым дисиком.
При переключении с одного спутника на другой и обратно- пишет нет сигнала.
И нужно ждать до 1 минуты,пока появится.
На 4 портовом дисике все четко работает без проблем.
Просьба разработчиков исправить это.
А также необходима новая прошивка,открывающая каналы в т2-м1.
На восьмой серии новые прошивки уже вышли.
А про 9 серию забыли почему то.
Исправьте пожалуйста.
Пробував на 3-х моделях 8 портових дісеках, переключення портів живе своїм життям. Провірав на різних кабелях RG 6, 660, 690, на ,,міді" і на ,,PROTEKSi" з повітряним діалектриком ( оригінальний німець з середини 90 х років, і який працював на моєму аналоговому саттюнері ,,PROTEKS")  реультат не дуже відрізнявся.  Але коли я поміяв оригінальний БЖ 1А на 2А ситуація кардинальо помінялася,(кабель RG 6 FIN MARK) час затримки переключень став не більше 5-10 сек. між любими портами. ( тест проходив завжди на 10 ти метрах кабелю і темпераурі вище 20 С ). Висновок- замала потужність БЖ і можливо ще поправити прошивку.

Yuriy Protas

Цитата: satkib от 22 декабря 2024, 22:56:55Пробував на 3-х моделях 8 портових дісеках, переключення портів живе своїм життям. Провірав на різних кабелях RG 6, 660, 690, на ,,міді" і на ,,PROTEKSi" з повітряним діалектриком ( оригінальний німець з середини 90 х років, і який працював на моєму аналоговому саттюнері ,,PROTEKS")  реультат не дуже відрізнявся.  Але коли я поміяв оригінальний БЖ 1А на 2А ситуація кардинальо помінялася,(кабель RG 6 FIN MARK) час затримки переключень став не більше 5-10 сек. між любими портами. ( тест проходив завжди на 10 ти метрах кабелю і темпераурі вище 20 С ). Висновок- замала потужність БЖ і можливо ще поправити прошивку.
Так я давно це писав.Поміняв БЖ на двоамперний і забув проблему.Це стосується не лише 9 серії.