S-1248-58-68HD (1258 жовтий пластмас) Поперше дякую за те що зроблено ! по друге відгук - працює.. але є нюанси .ще прошу зробити Лайтову версію !.. тобто потрібна прошивка без зайвого багажу.. цей тюнер іноді все-таки буферится і висне. для лайтової прошивки хотілось би позбутись всього крім - m3u. і MyLink .. хотілось би що б тюнер стартував з MyLink можливо э якись доступний софт для ковиряння в цих прошивках!?.. то я б зрадістю видалив все зайве.для того щоб працював m3u.. я видалив всі канали (які можна видалити пультом), стало краще, але все одно перевантаження відчуваєтся. потрібно видалити ютуб,тікток,редтуб. итд..
Друзья, помогите просто подсказкой "как сделать?".У родителей стоит тюнер сат интеграл 1228, он полтора года был просто выключен, а до этого все каналы которые были кодированы ... сейчас я так понимаю украинские каналы идут открыто со спутника, поэтому хочется реанимировать тюнер.скачал с этой темы архив S-1218HD_S-1228HD_3.34, в нём некоторое количество файлов ... так вот ели кому-то несложно подскажите пожалуйста в каком порядке нужно эти файлы "обрабатывать" на тюнере?насколько я понимаю, начать нужно с S-1218HD_S-1228HD_3.34. потом сделать сброс на заводские настройки.а дальше какие файлы нужны для загрузки списка каналов, чтобы украинские показывали?2023_07_21_softcam1.keyGX6605_HD_ChannellistV1.00_2.chnGX6605_HD_DatabaseV1.00_3.sdxsample.cfgПрошу не пинать и заранее спасибо за ответ.
1 сброс в заводские2 прошивка файл ..........bin3 сброс в заводские 4 softcam1.keyВыставить порт на спутниках (если не выставлен) и сканировать СЛЕПЫМ поиском.Лишние каналы удалить. Всё.
Сам к тюнеру доступа не имею, родители этого не сделают ... тем более удалять/двигать каналы ...а что такое "выставить порт на спутниках"?может быть у кого-то есть готовый файл для загрузки списка каналов на "горыныча"? или без сканирования никак не обойтись?
ще прошу зробити Лайтову версію !.. тобто потрібна прошивка без зайвого багажу.. цей тюнер іноді все-таки буферится і висне. для лайтової прошивки хотілось би позбутись всього крім - m3u. і MyLink .. хотілось би що б тюнер стартував з MyLink можливо э якись доступний софт для ковиряння в цих прошивках!?.. то я б зрадістю видалив все зайве.для того щоб працював m3u.. я видалив всі канали (які можна видалити пультом), стало краще, але все одно перевантаження відчуваєтся. потрібно видалити ютуб,тікток,редтуб. итд..
Зачем мелочиться, удалить sat и t2 тюнеры и пользоваться только iptv
в тому то й діло, що основні функції виконує.. а такі додатки,як tik tok, платне megogo.. краще замінити нормальною роботою iptv, ну або вже краще lampa прикрутити аніж megoo і tiktok..
Стесняюсь спросить, а что такое lampa? Ну и, очень интересно, кому эта лампа ещё интересна? За пару лет присутствия на форуме впервые слышу такое слово.
Якщо ви любитель перегляду фільмів на вибір в форматі 1080/4K/torrent tv з укр,рос чи англ озвучкою, тодіось тут зможете ознайомитись: https://lampa.mx/ для тв каналів основних функцій ресивера +iptv повністю достатньо, в такому випадку megogo і tik tok (враховуючи, що з ресиверів їх майже ніхто не юзає) є зайвими функціями ресивера, які і так займають його не великий об'єм пам'яті
звісно що супитники теж бажано щоб функціонували (на даному спеціалізованому форомі)