АЛЬТЕРНАТИВНЕ ПЗ GX6605S IPTV Ok!

Автор банан, 13 января 2024, 23:36:21

« назад - далее »

банан

Цитата: spi22ders от 08 ноября 2024, 22:12:24..для экспериментов нет желания
краще і не скажеш.))
в мене теж небуло бажання їх тестувати..   slav0n вияснив що стандартний пульт працює по мапі r23..
яка мапа ще співпадає з яким брендом мені невідомо.. Ми додавали пульти які потрібно, по обставинах... якщо цікаво, читайте тему.

patron07

Цитата: банан от 21 октября 2024, 19:22:42недумаю що щось змінется, але прошивки  сумісні по юсб! тож перехід між версіями можливий в будь-яку сторону.
а при підключенні флешки, значок з"являєтся ?
індикація при підключенні або відключенні пристрою виглядає отак :
Спасибо банан за поддержку. Подключил 7601 другого производителя и о счастье. Появился инет. IPTV работает шикарно без шестерёнок. Огромное спасибо за банановую прошивку. Один вопрос можно прописать wicardd.conf чтобы работал 56гр. Если нет товсё равно спасибо за прошивку.

банан

Цитата: patron07 от 19 ноября 2024, 18:02:59Спасибо банан за поддержку. Подключил 7601 другого производителя и о счастье. Появился инет. IPTV работает шикарно без шестерёнок. Огромное спасибо за банановую прошивку. Один вопрос можно прописать wicardd.conf чтобы работал 56гр. Если нет товсё равно спасибо за прошивку.
Вам дякую, за відгук !
емулятори там є різні, якщо вам відомо що туда записувати, то з пульта вписуйте і все буде працювати, нажаль я непідскажу що куда записувати, так як некористуюсь супутниковаю частиною.