ПО Sat-Integral S-1218-28HD / S-1248-58-68HD / S-1311 HD COMBO v3.46

Автор danver, 21 августа 2024, 14:07:26

« назад - далее »

банан

Цитата: frankllin от 03 сентября 2024, 19:08:18...не сподобався отой фріз картинки на 1-2с при перемиканні каналів, в 2,95 такого нема.
в налаштуваннях наче є вибір- фриз або чорний екран...можливо це допоможе, хоча я сумніваюсь ))

Vidok

Сьогодні стикнувся з такою проблемою.Підключаю WIFI адаптер(свисток)тюнер не підключається до інтернету виключив з розетки знов підключився.І так постійно поки не скинув взаводські з флешки загрузив канали без настройок нормально почав підключатися.Я так зрозумів що коли загружав кан+настройки ті що були із старих прошивок почались глюки.Канали+настройки скидав на флешку ще на прошивці 2.80.Канали і настройки свої .

банан

Цитата: Vidok от 09 сентября 2024, 18:35:21Я так зрозумів що коли загружав кан+настройки ті що були із старих прошивок ...
наче, сам же писав, що треба з нуля налаштовувавти... на свої граблі...
версі пз несумісні до і після 3.05.. але це неточно! )).. мені здется вони всі несумісні.

Vidok

Цитата: банан от 09 сентября 2024, 21:24:06наче, сам же писав, що треба з нуля налаштовувавти... на свої граблі...
версі пз несумісні до і після 3.05.. але це неточно! )).. мені здется вони всі несумісні.
Да діло в тому що я завжди до і після прошивання скидав в заводські а цей раз прошив без скидання.Може з за цього заглючило.Сам писав і сам лоханувся.

frankllin

Цитата: банан от 09 сентября 2024, 21:24:06версі пз несумісні до і після 3.05.. але це неточно! )).. мені здется вони всі несумісні.
та я перепрошивав без скидання на заводські і все працювало без глюків. Може 2.8 занадто стара, а з 2,95 до ,3.33/3.43/3.46 і назад на 2.95, все ок без скидання. Єдине, що в мене видалені всі непотрібні супутники, а транспондери вбиті тільки ті, які мені потрібні, а не всі зі супутника. Тоді виходить, що мінімум флеш використовується, може впливає при перепрошивці нестача флеш у інших

Vidok

Цитата: frankllin от 10 сентября 2024, 15:58:40та я перепрошивав без скидання на заводські і все працювало без глюків.
У мене теж працювало до вчорашнього дня а вчора почало глючити.

банан

Цитата: frankllin от 10 сентября 2024, 15:58:40може впливає при перепрошивці нестача флеш у інших
там чітко розмічені області під конкретне завдання... ці області, в різних прошивках різного розміру.. при зміні прошивки не всі області співпадають як по змісту так і по розміру... а деякі дані взагалі неможливо змінити при оновлені з юсб.. це призводить до різних глюків які можуть проявитись одразу або з часом. тому рекомендую оновлюватись по rs232 з форматуванням флаш-ки. от тільки на яку прошивку ?- питання цікаве ))

Vidok

Цитата: банан от 10 сентября 2024, 16:29:52там чітко розмічені області під конкретне завдання... ці області, в різних прошивках різного розміру.. при зміні прошивки не всі області співпадають як по змісту так і по розміру... а деякі дані взагалі неможливо змінити при оновлені з юсб.. це призводить до різних глюків які можуть проявитись одразу або з часом. тому рекомендую оновлюватись по rs232 з форматуванням флаш-ки. от тільки на яку прошивку ?- питання цікаве ))

Скільки років вже перепрошиваю з флешки завжди з скидання в заводські і завантажую свої канали+настройки завжди було нормально таке у мене перший раз.

банан

Цитата: Vidok от 10 сентября 2024, 16:35:22Скільки років вже перепрошиваю з флешки завжди з скидання в заводські і завантажую свої канали+настройки завжди було нормально таке у мене перший раз.
мабуть так склались обставини у послідовності ваших дій. якщо заливати прошивки різних(схожих) моделей то перезапис флеш чомусь більш продуктивний, можлово тому що, майже всі прошивки неповноцінні дампи(FIXи).. і якщо їх залити на чисту флеш то ресивер навіть неувімкнется..

Vidok

Цитата: банан от 10 сентября 2024, 17:12:45мабуть так склались обставини у послідовності ваших дій. якщо заливати прошивки різних(схожих) моделей то перезапис флеш чомусь більш продуктивний, можлово тому що, майже всі прошивки неповноцінні дампи(FIXи).. і якщо їх залити на чисту флеш то ресивер навіть неувімкнется..
Може й так але саме головне що зараз все добре працює.Я так само перепрошив другий свій такийже самий тюнер тільки зі скидання в заводські той працює без глюків.

SSK5230

Цитата: Vidok от 10 сентября 2024, 17:34:11Може й так але саме головне що зараз все добре працює.Я так само перепрошив другий свій такийже самий тюнер тільки зі скидання в заводські той працює без глюків.
Всегда соблюдать одно правило- сброс заводские до прошивки и после прошивки.
Многие этим пренебрегают.
И пишут что всё нормально работает.
Выходит что не так.

Vidok

Цитата: SSK5230 от 10 сентября 2024, 17:39:33Всегда соблюдать одно правило- сброс заводские до прошивки и после прошивки.
Выходит что не так.
От і я завжди скидав а цей раз щоб не вписувати по новому свої iptv плейлисти в m3u iptv перепрошив без правил.

slavzuk

Цитата: SSK5230 от 10 сентября 2024, 17:39:33Всегда соблюдать одно правило- сброс заводские до прошивки и после прошивки.
Выходит что не так.
все зависит что ты будешь дальше делать  на верх прошивки кидать старое новое или сам сканировать но сатинтеграл это на мудреный тюнер надо сбрасывать оно все равно почти  не чего небрасывает

slavzuk

Цитата: slavzuk от 10 сентября 2024, 21:47:49все зависит что ты будешь дальше делать  на верх прошивки кидать старое новое или сам сканировать но сатинтеграл это на мудреный тюнер надо сбрасывать оно все равно почти  не чего небрасывает
его что через rs232 реально только на чисто зачистить

банан

Цитата: slavzuk от 10 сентября 2024, 21:59:24его что, через rs232 реально только на чисто зачистить ?
Так-точно!.