ПО Sat-Integral S-1218-28HD / S-1248-58-68HD / S-1311 HD COMBO v3.46

Автор danver, 21 августа 2024, 14:07:26

« назад - далее »

slavzuk

Цитата: банан от 10 сентября 2024, 22:31:29Так-точно!.
знаешь ссылку на кабель для 1412 сата комп без сом порт

банан

Цитата: slavzuk от 10 сентября 2024, 23:01:16знаешь ссылку на кабель для 1412 сата комп без сом порт
трохи нерозумію, що потрібно !?.. конвертер USB to COM - то на PROM їх повно, головне при пошуку зазначити- ПОВНОЦІННИЙ
а по 1412 - там в середині (за джеком 3.5) є пятачки, до них три дротика ...
ще хтось саморобками торгує, це не ти ? 232

Pavel01

Цитата: slavzuk от 10 сентября 2024, 23:01:16знаешь ссылку на кабель для 1412 сата комп без сом порт
а что такое сата комп? Есть и IDE компы без компорта на задницы. И в обоих иногда на матери есть разъем компорта. Планка ставится и компорт появляется на заднице компа. Такое не делается на ноутбуках.

slavzuk

Цитата: Pavel01 от 18 сентября 2024, 12:45:20а что такое сата комп? Есть и IDE компы без компорта на задницы. И в обоих иногда на матери есть разъем компорта. Планка ставится и компорт появляется на заднице компа. Такое не делается на ноутбуках.
да то я не досмотрел само что то набрало все равно кабель один не прокатит нужен USB-RS232 конвертер (USB на COM-порт)

haholik

Цитата: slavzuk от 18 сентября 2024, 15:43:52да то я не досмотрел само что то набрало все равно кабель один не прокатит нужен USB-RS232 конвертер (USB на COM-порт)
мне аж интересно чем это все у Вас закончится... есть СОМ, но мне он не нужен, мне нужен переходник USB-COM...

банан

Цитата: haholik от 18 сентября 2024, 20:41:05мне аж интересно чем это все у Вас закончится... есть СОМ, но мне он не нужен, мне нужен переходник USB-COM...
мабуть по LANу прошиє...))

Pavel01

Цитата: slavzuk от 18 сентября 2024, 15:43:52да то я не досмотрел само что то набрало все равно кабель один не прокатит нужен USB-RS232 конвертер (USB на COM-порт)
Так это понятно. Но? если есть где купить шлейф ком-порт и разъем на материнку, тогда переходник не нужен. У нас на радио рынке такое можно было купить легко. Как сейчас не знаю. За эти годы был там пару раз, по необходимости. Можно попробовать купить по интернету. Это лучше чем эмулятор ком-порта

Дід

:) Вітаю! Нещодавно придбав Sat Integral S-1258 HD разом із адаптером МТ7601. Прошив версією 3.46 із цього сайту. Проблема така: при виключенні вайфаю або тюнера та при повторному включенню Ютуб видає помилку 200 або 400 (сторінка загружається без плейлиста), Мегого не загружається взагалі. Вирішується тільки "перевтиканням" адаптера. Це тільки моя проблема, чи це чергова хвороба? І чи виліковується вона? (Термінами та поняттями не надто нагружайте, не спеціаліст). :-\

Vidok

Цитата: Дід от 19 сентября 2024, 22:28:58:) Вітаю! Нещодавно придбав Sat Integral S-1258 HD разом із адаптером МТ7601. Прошив версією 3.46 із цього сайту. Проблема така: при виключенні вайфаю або тюнера та при повторному включенню Ютуб видає помилку 200 або 400 (сторінка загружається без плейлиста), Мегого не загружається взагалі. Вирішується тільки "перевтиканням" адаптера. Це тільки моя проблема, чи це чергова хвороба? І чи виліковується вона? (Термінами та поняттями не надто нагружайте, не спеціаліст). :-\
Щоб не видавало помилку в ЮТЮБІ потрібен АПІ ключ а мегого працює добре на цій прошивці просто не всі ролики працюють. І ще потрібно до і після прошивання скидати в заводські налаштування

Дід

Цитата: Vidok от 19 сентября 2024, 22:56:26Щоб не видавало помилку в ЮТЮБІ потрібен АПІ ключ а мегого працює добре на цій прошивці просто не всі ролики працюють. І ще потрібно до і після прошивання скидати в заводські налаштування
Ключ є, на заводські скидав і до і після а проблема залишається. Іще одне питання - як ввести biss ключ на канал.

Vidok

Цитата: Дід от 19 сентября 2024, 23:02:20Ключ є, на заводські скидав і до і після а проблема залишається. Іще одне питання - як ввести biss ключ на канал.
Там є на пульті (page) плюс і мінус нажимаєте і вводите ключ а АПІ треба з гугла зробити самостійно скинути на флешку і завантажити в тюнер.В ютубі є інструкція як це зробити.

банан

Цитата: Дід от 19 сентября 2024, 22:28:58:) Вітаю! Нещодавно придбав Sat Integral S-1258 HD разом із адаптером МТ7601
1 за скільки придбав ?
2 знаєш про бонус ?

Дід

Цитата: банан от 19 сентября 2024, 23:10:011 за скільки придбав ?
2 знаєш про бонус ?
1) 632+122+доставка НП
2) ні
Цитировать"Там є на пульті (page) плюс і мінус нажимаєте і вводите"
Не працює. Може прошивка "криво" стала... Завтра спробую по новому.

банан

Цитата: Дід от 19 сентября 2024, 23:23:011) 632+122
2) ні
"Там є на пульті (page) плюс і мінус нажимаєте і вводите"
Не працює. Може прошивка "криво" стала... Завтра спробую по новому.
1 дорого дав..
2 бонус- можливість РОЗКОДУВАТИ платні канали, через інтернет з"єднання, опція діє наче перші 6 місяців.
--------------------------------------
для початку, треба перевірити- чи увімкнений емулятор ?!. кнопка аудіо і 0000
про ютуб/мегого та й все інше краще забудь !.. iptv- варто спробувати..

Vidok

Цитата: Дід от 19 сентября 2024, 23:23:011) 632+122+доставка НП
2) ніНе працює. Може прошивка "криво" стала... Завтра спробую по новому.
Аудіо не 4 нуля а 3 нуля і ютюб і мегого на ПО3.46 добре працюють ну і звісно iptv.Той API ключ що іде з прошивкою не робочий як я писав треба зробити самому і все буде добре.