ПО Sat-Integral S-1218-28HD / S-1248-58-68HD / S-1311 HD COMBO v3.46

Автор danver, 21 августа 2024, 14:07:26

« назад - далее »

Дід

Цитата: slavzuk от 21 сентября 2024, 11:16:07все работает нажмите ауди отпустите чтобы светилось окно  и сразу нажмите 3 нуля
Прошивка остання 3.46.
Ютуб, Мегого працює.
Емулятор ввімкнув, ключ на 1+1 Int ввів. Все вийшло, усім дякую (не буду їхати на базар за 85км).
Залишилось спробувати підключити свисток через подовжувач.
IPTV опановую.
Усім мирного неба!

SSK5230

Цитата: Дід от 22 сентября 2024, 09:41:59Прошивка остання 3.46.
Ютуб, Мегого працює.
Емулятор ввімкнув, ключ на 1+1 Int ввів. Все вийшло, усім дякую (не буду їхати на базар за 85км).
Залишилось спробувати підключити свисток через подовжувач.
IPTV опановую.
Усім мирного неба!
Вот и хорошо.
Главное что у вас всё получилось.
Глаза боятся, а руки делают.
Теперь можете к другим ходить, прошивать и настраивать ресивер.
Для этого нужна флешка.
На неё можно закинуть саму прошивку, ключи и список каналов.

банан

Цитата: Yuriy Protas от 22 сентября 2024, 07:01:32..,що змінилося з боеусною підпискою?Вчора принесли рес 1228,.. цікаво,може я щось пропустив?
недавно було схоже запитання ... то ж якщо відкриває все інше -значить все добре, і проблема у провайдера!,даний контент цікава штука- можуть і кримінальну відповідальність пришити )), а з іншого боку- люди ж старались/знімали для людей :)

SSK5230

Цитата: Yuriy Protas от 22 сентября 2024, 07:01:32Доброго всім ранку.Може мені хтось пояснить,що змінилося з боеусною підпискою?Вчора принесли рес 1228,старенький,але до інтернету не підключався.Підключив,на півроку підписка.
Але не відкриває жодного дорослого каналу.ПЗ стояло древнє,але обновився до 3.40,потім 3.43 і 3.46.На жодному ххх не працює.Всі вікові обмеження виключені,та й тоді б канали підсвічувалися,стояв би замочок.Воно мені не дуже і потрібно,восьмий десяток,але ж цікаво,може я щось пропустив?
Да, вы правы, сегодня тоже проверил опытным путём.
Хоть старая прошивка хоть последние 3.46- а каналы взрослые перестали подсвечиваться и  естественно работать.
Как говорят если в одном месте убудет, то в другом прибудет.
Значит будет спрос на платную шару в области клубники...
Во всём плохом нужно видеть все хорошее

Yuriy Protas

Цитата: SSK5230 от 22 сентября 2024, 16:12:30Да, вы правы, сегодня тоже проверил опытным путём.
Хоть старая прошивка хоть последние 3.46- а каналы построены шали взрослые перестали подсвечиваться и  естественно работать.
Как говорят если в одном месте убудет, то в другом прибудет.
Значит будет спрос на платную шару в области клубники...
Во всём плохом нужно видеть все хорошее

Та бог з нею,маса плейлистів безплатних.
Я просто ще однехочу сказать.
Більш як півроку не дивився кодовані канали.Підключився вчора,і жодного нового фільму за півроку,більшість передач теж старі.Ну,може,спортивні.
А єсть люди ще й гроші платять.

Vidok

Цитата: Yuriy Protas от 22 сентября 2024, 18:48:32Та бог з нею,маса плейлистів безплатних.
Я просто ще однехочу сказать.
Більш як півроку не дивився кодовані канали.Підключився вчора,і жодного нового фільму за півроку,більшість передач теж старі.Ну,може,спортивні.
А єсть люди ще й гроші платять.

Таке воно зараз кругом що на кодованих що незакодованих все як завжди крутять по кругу.

банан

Цитата: Yuriy Protas от 22 сентября 2024, 18:48:32...люди ще й гроші платять.
то вони в них зайві просто... коли невистачатиме на базові потреби, тоді й задумаются ))

Begimot

Цитата: банан от 22 сентября 2024, 21:19:36то вони в них зайві просто... коли невистачатиме на базові потреби, тоді й задумаются ))
Два доллара в год сильно бьют по карману.

банан

Цитата: Begimot от 22 сентября 2024, 23:12:51Два доллара в год сильно бьют по карману.
ну 2$ - на сьогодні, це зарплата за 1 годину праці...
де купити ?

simaxa1

Цитата: Yuriy Protas от 22 сентября 2024, 07:01:32Доброго всім ранку.Може мені хтось пояснить,що змінилося з боеусною підпискою?Вчора принесли рес 1228,старенький,але до інтернету не підключався.Підключив,на півроку підписка.
Але не відкриває жодного дорослого каналу.ПЗ стояло древнє,але обновився до 3.40,потім 3.43 і 3.46.На жодному ххх не працює.Всі вікові обмеження виключені,та й тоді б канали підсвічувалися,стояв би замочок.Воно мені не дуже і потрібно,восьмий десяток,але ж цікаво,може я щось пропустив?
Кажуть що можут подати в суд за не пристойний контент

Vidok

Цитата: simaxa1 от 23 сентября 2024, 08:12:06Кажуть що можут подати в суд за не пристойний контент
А якже iptv там теж непристойний контент.

SSK5230

Цитата: Vidok от 23 сентября 2024, 08:21:21А якже iptv там теж непристойний контент.
Айпитиви уже давно не работает.(встроенное)
Как и Рэдтуб.
Ютуб,да.
Мегого- частично.
А в м3у айпитиви-
Можно лишь свои
 листы добавить.

simaxa1

Цитата: Vidok от 23 сентября 2024, 08:21:21А якже iptv там теж непристойний контент.
Я так думаю но це не точно

Vidok

Цитата: SSK5230 от 23 сентября 2024, 08:30:01Айпитиви уже давно не работает.(встроенное)
Как и Рэдтуб.
Ютуб,да.
Мегого- частично.
А в м3у айпитиви-
Можно лишь свои
 листы добавить.
То я і мав на увазі свої плейлисти із гугла.

SSK5230

Цитата: Vidok от 23 сентября 2024, 09:00:16То я і мав на увазі свої плейлисти із гугла.
Можно иметь свои плейлисты без клубнички.
Не всем клубничка нравится.
Семьи, дети есть свои запреты.