ПО Sat-Integral S-1218-28HD / S-1248-58-68HD / S-1311 HD COMBO v3.46

Автор danver, 21 августа 2024, 14:07:26

« назад - далее »

satviktor76

Цитата: Vidok от 05 октября 2024, 14:18:00А ви ссилку часом не в iptvпамять прописуєте бо якщо туди то так і буде.Потрібно в m3u iptv прописати.
та ні.не в память.роками все роблю.а тут така хрень
4°.5°.9°.13°.19.2°.31,5°.36° и IPTV  :)

Vidok

Цитата: satviktor76 от 05 октября 2024, 14:53:26та ні.не в память.роками все роблю.а тут така хрень
Може такий плейлист.А передссилкою приписували http://

frankllin

Цитата: Дід от 05 октября 2024, 14:46:31Перепробував усі поради. Результату-нуль. Тому і пишу, можливо шановний frankllin перевірить при наявності відповідного обладнання.
Не можу вам нічого порадити, на нових прошивках не всі свистки працюють. В мене цей ресивер 2 роки лежав в шухляді, особливо не експериментував з прошивками, а просто повернувся на 2.95, там всі мої свистки працюють. Людям яким віддав тюнер, ніби не скаржаться на проблеми, sat/iptv працюють нормально, старий свисток працює без вильотів ніби

PS Дід, а конденсатори міняли давно в вашому ресивері ? Може вже прийшов час ?

Vidok

Цитата: Дід от 05 октября 2024, 14:46:31Перепробував усі поради. Результату-нуль. Тому і пишу, можливо шановний frankllin перевірить при наявності відповідного обладнання.
Якщо нічого не виходить попробуйте прошивку 3.43 а може ще ранішу.Якщо і там так само буде то це у вас свисток такий добрий.

slavzuk

Цитата: satviktor76 от 05 октября 2024, 13:57:41підкажіт.чого успєх тв iptv,не робе на сат інтеграл 1311.прописую силку.показує тільки один канал і то не паше.вже все переппробував.інші провайдери без проблем
В ресивере Sat-integral 1311HD COMBO реализована функция быстрой загрузки и воспроизведения плейлиста, прямо из меню доступа к внешнему USB накопителю.
Заходим в меню ресивера и выбираем пункт Дополнения
<Sat-integral 1311HD COMBO загрузка и быстрая проверка плейлистов
Здесь выбираем USB меню
sat-integral 1311HD COMBO загрузка и быстрая проверка плейлистов
Видим содержимое накопителя. В данном случае список плейлистов
Далее перемещаемся на нужный плейлист и нажимаем ОК
Здесь выбираем ДА, и нажимаем ОК
Ивидим список каналов, или фильмов
Просмататриваем плейлист на корректность работы

slavzuk

Цитата: satviktor76 от 05 октября 2024, 14:53:26та ні.не в память.роками все роблю.а тут така хрень
так откройте блокнотом плейлист(m3u,m3u8)на компе да посмотри,что не так

Дід

Цитата: frankllin от 05 октября 2024, 15:15:58Дід, а конденсатори міняли давно в вашому ресивері ? Може вже прийшов час ?
Ресивер 2 тижні як купив. Скільки він був у продавця, не знаю. А в роботі 2 тижні. Спробую на старіших прошивках. Дякую за відповідь.

Vidok

Цитата: Дід от 05 октября 2024, 20:22:45Ресивер 2 тижні як купив. Скільки він був у продавця, не знаю. А в роботі 2 тижні. Спробую на старіших прошивках. Дякую за відповідь.
Скидайте в заводські налаштування до і після того як прошиваєте і не заливайте чужі канали і налаштування.

frankllin

Цитата: Дід от 05 октября 2024, 20:22:45Ресивер 2 тижні як купив. Скільки він був у продавця, не знаю. А в роботі 2 тижні. Спробую на старіших прошивках. Дякую за відповідь.
Якщо зміна прошивок і заводські не допоможуть, то я би радив перепаяти всі конденсатори на платі ресивера, там їх небагато.

Yuriy Protas

Цитата: frankllin от 05 октября 2024, 21:17:40Якщо зміна прошивок і заводські не допоможуть, то я би радив перепаяти всі конденсатори на платі ресивера, там їх небагато.
Навіщо всі перепаювать,провірити і несправні замінить.Хоча навряд.У мене є чудо 1218,користуюся ним для настройки антен.
Сидаю на заводські,прошиваю,скидаю ще раз,роблю список каналів,все робить прекрасно,відключаю від 220,скидає настару прошивку,старий список і старі настройки.

slavzuk

Цитата: Yuriy Protas от 06 октября 2024, 05:29:03Навіщо всі перепаювать,провірити і несправні замінить.Хоча навряд.У мене є чудо 1218,користуюся ним для настройки антен.
Сидаю на заводські,прошиваю,скидаю ще раз,роблю список каналів,все робить прекрасно,відключаю від 220,скидає настару прошивку,старий список і старі настройки.
если полностью свисток вырубается проблема в свистке,железе,,прошивке, если другой вайфай определяет, а твой нет то проблема в прошивке или нужно правильно настроть роутер

банан

Цитата: Yuriy Protas от 06 октября 2024, 05:29:03...1218,користуюся ним для настройки антен.
Сидаю на заводські, прошиваю, скидаю ще раз, роблю список каналів, все робить прекрасно, відключаю від 220,скидає на стару прошивку,старий список і старі настройки.
спробуйте залити прошивку від іншої моделі.. наприклад 1258, думаю допоможе.

Zaga

Цитата: Vidok от 20 сентября 2024, 15:57:09Десять хвилин прождав так ключ і не з'явився,вводив вручну.Ще на ранніх ПО таке було згоден, але не пам'ятаю на яких вже перестав ключ швидко прилітати,а може й зовсім перестав не вкурсі.Бо завжди вводю вручну
Не ясно звідки цей ключ прилітає, може треба роутер до впн підключати, щоб прилетіло))

Zaga

Як свисток не підключається чи завалюється, добре допомагає зміна  назви мережі та паролю від вайфай...Щодо того, що скидає на стару прошивку, я б спробував щось подібно до ворлдвіжнівської аварійної перепрошивки, тобто перепрошив на ще старішу за ту, на яку викидає, саму крайню з новим загрузчиком, а вже  з неї шив на найновішу

SSK5230

Всем доброе утро.
В последние дни и недели разгорелся жаркий спор, как смотреть каналы в t2 m1 на спутнике Аstra 4a-частота 11.747 вертикаль 30.000.
На этой частоте появился дубль каналов с частоты 12.073.
Все стали писать и просить сделать новую прошивку на сат -интегралы.
Но всё решается довольно просто без
Новой прошивки.
Нужно лишь всего лишь добавить в патч меню Biss ключ.
Итак по порядку.
С 31 октября 2024 года появилась копия каналов Т2-MI Аstra 4.8 которые есть на 12073 и паралельно этот пакет начал вещать на частоте 11747V30000.
При сканировании пакета не находило новые 12 каналов на частоте 11747.
Каналы Т2-MI Аstra 4.8 работают с помощью Biss ключа.
Его нужно добавить в патч меню.
Biss ключ:
*111133111133*
И при его добавлении - вам просканирует 12 каналов Т2-MI на частоте 11747.
Все эти манипуляции с добавлением Biss ключа- я проводил на ресивере sat- integral 1228.
Сделал сброс в заводские.
Прошил ресивер прошивкой 3.46.
Снова сделал сброс в заводские.
Сделал свой список каналов и ключей.
И теперь самое главное:
Добавил в патчменю Biss ключ:
Freq:S.R:Pol:SID=11747:30000:V:0000
111133111133
Если вы это всё правильно прописали то у вас просканируются все каналы в т2-м1 на частоте 11747.
Включаю и канал megogo sport.
Всем хорошего дня.