ПО Sat-Integral S-1218-28HD / S-1248-58-68HD / S-1311 HD COMBO v3.46

Автор danver, 21 августа 2024, 14:07:26

« назад - далее »

magneto

Цитата: alexei_dp от 21 ноября 2024, 12:08:38оце вже цікаво!
та є 3.46 для 1311, чи немає?
чи є, але не для  1311?
чи є 3.46, але змін в ній немає в порівнянні із попередніми версіями?
чи що в цій темі взагалі обговорюється?  ;D
Подивіться перше повідомлення теми https://sat-integral.org.ua/index.php?msg=93004
Зміни є в кожній прошивці.

alexei_dp

Цитата: magneto от 21 ноября 2024, 12:54:59Подивіться перше повідомлення теми https://sat-integral.org.ua/index.php?msg=93004
Зміни є в кожній прошивці.

Це, звісно, зрозуміло!
Мої риторичні запитання були спрямовані в контексті протилежних стверджень різних членів клубу... Розібрались дописами вище: є прошивка, є зміни...

alexei_dp

Колеги, хто може перевірити чи є можливість в цій версії прошивки (або яка у вас встановлена) підключитись до прихованої вайфай мережі? Тобто щоб можна було вручну прописати і назву прихованої мережі і пароль від неї.
Бо на це питання в профільній темі 1311HD, на жаль, чіткої відповіді не дали.
Дякую.

slavzuk

Цитата: alexei_dp от 21 ноября 2024, 14:54:45Колеги, хто може перевірити чи є можливість в цій версії прошивки (або яка у вас встановлена) підключитись до прихованої вайфай мережі? Тобто щоб можна було вручну прописати і назву прихованої мережі і пароль від неї.
Бо на це питання в профільній темі 1311HD, на жаль, чіткої відповіді не дали.
Дякую.
https://sat-integral.org.ua/index.php?action=downloads;sa=downfile&id=1384

alexei_dp

Цитата: slavzuk от 21 ноября 2024, 15:54:40https://
от молодець! як ти гадаєшь, чому я запитую про це у спільноти?

Yuriy Protas

Цитата: Vidok от 21 ноября 2024, 12:53:48Чому це нема змін.І iptv і ютуб почали стабільніше працювати а решта звичайно залишилось теж саме (непрацює).
В мене зайві гроші з'явились(хоча які зайві😅),придбав недорогий тв бокс,слава богу,проблеми з ютюб і айпітіві відпали.Рес використовую виключно для супутникових каналів.

SSK5230

Цитата: Yuriy Protas от 21 ноября 2024, 17:36:08В мене зайві гроші з'явились(хоча які зайві😅),придбав недорогий тв бокс,слава богу,проблеми з ютюб і айпітіві відпали.Рес використовую виключно для супутникових каналів.
Тоже ресивер использую для спутниковых каналов.
Всё другое- смотрю на телеке.
И айпитиви и Ютуб и форк плэер,лампу,тик ток и прочее...

банан

Цитата: alexei_dp от 20 ноября 2024, 22:34:56а з 3.41 (або 3.46) на 3.34 через usb можна відкотитись за необхідності?
можливий нюанс: що тюнер незахоче просто так заливати старішу прошивку.. це зазвичай вирішуєтся прошивкою від схожої моделі(наприклад для відкату тюнера 1258 можна залити старішу прошивку від тюнера 1218 або 1248..  з 1311 повинно бути так само, і коронна фраза але це неточно.
 всі маніпуляції робите на свій страх і ризик ))
нажаль у мене нема піддослідного 1311 я б з радістю все перевірив.

банан

Цитата: Yuriy Protas от 21 ноября 2024, 17:36:08.Рес використовую виключно для супутникових каналів.

Цитата: SSK5230 от 21 ноября 2024, 18:42:42Тоже ресивер использую для спутниковых каналов.

дасть бог- розбагатієте більше !.. купите нормальні телевізори із вбудованими Sat та iptv - життя наладится, станете сучасними і будете на цьому форумі лише що-б почитати, що за діч тут пишуть ;D  ;D  ;D

SSK5230

Цитата: банан от 21 ноября 2024, 23:49:32дасть бог- розбагатієте більше !.. купите нормальні телевізори із вбудованими Sat та iptv - життя наладится, станете сучасними і будете на цьому форумі лише що-б почитати, що за діч тут пишуть ;D  ;D  ;D

зачем ждать?
У меня уже 6 лет телевизор со smart TV.
Там прекрасно всё работает.
Большая часть бесплатная, ну и что-то платно.
Спутниковый ресивер тоже нужен.
Тоже бывает включаю- смотрю.

magneto

Цитата: банан от 21 ноября 2024, 23:29:06можливий нюанс: що тюнер незахоче просто так заливати старішу прошивку.. це зазвичай вирішуєтся прошивкою від схожої моделі(наприклад для відкату тюнера 1258 можна залити старішу прошивку від тюнера 1218 або 1248..  з 1311 повинно бути так само, і коронна фраза але це неточно.
 всі маніпуляції робите на свій страх і ризик ))
нажаль у мене нема піддослідного 1311 я б з радістю все перевірив.
Ніякого страху та ризику немає.
Приймач 1311 вільно без проблем прошивається і в перід і назад,хоч через одну версію прошивки хоч через двадцять.
Головне не прошиватись нижче прошивки 3.00 та 3.03.

Цитата: alexei_dp от 21 ноября 2024, 16:32:02от молодець! як ти гадаєшь, чому я запитую про це у спільноти?
В тебе перед носом є приймач і свіжа прошивка,ти хочеш щось дізнатись але тобі лінь самому прошитись,ти хочеш щоб замість тебе хтось це зробив.
Ти шукаєш дурників щоб замість тебе це зробили та перевірили те що тебе цікавить.
Нас це не цікавить і ніхто не буде перевіряти твоє хотіння.
В тебе є повна можливість перевірити самому і нікого не напрягати.

WA65

Цитата: банан от 21 ноября 2024, 23:49:32дасть бог- розбагатієте більше !.. купите нормальні телевізори із вбудованими Sat та iptv - життя наладится, станете сучасними і будете на цьому форумі лише що-б почитати, що за діч тут пишуть ;D  ;D  ;D

чесно кажучи не бачив ще жодного телевізора з вбудованим супутниковим тюнером, щоб там по зручності налаштувань в меню пошуку, сортуванню каналів і всього іншого, було хоча б приблизно щось подібне до супутникового тюнера, хоча б такого як Sat Integral. Настільки там все косо криво і не функціонально, що в мене не вистачає нервів це все налаштовувати клієнту.

саторг

Цитата: WA65 от 28 ноября 2024, 23:51:30чесно кажучи не бачив ще жодного телевізора з вбудованим супутниковим тюнером, щоб там по зручності налаштувань в меню пошуку, сортуванню каналів і всього іншого, було хоча б приблизно щось подібне до супутникового тюнера, хоча б такого як Sat Integral. Настільки там все косо криво і не функціонально, що в мене не вистачає нервів це все налаштовувати клієнту.
А найбільше бісить, коли в редакторі каналів нема функції Видалити канал ;D  ;D

Pavel01

Цитата: саторг от 29 ноября 2024, 09:34:33А найбільше бісить, коли в редакторі каналів нема функції Видалити канал
Должен быть. Я как то не мог найти в смарт тв какую то функцию. Не нашёл, домой пришёл понял, где её искать. С телефоном та же картина. Или долго мучаюсь и сам нахожу или интернет помогает.
  Купил пульт к тевизору, чтобы родной поберечь. Не смог открыть отсек для батареек. Уже хотел фомкой открывать. Но задал вопрос на каком то форуме. Обозвали дураком, но мужик рассказал как это делать. С тех пор спецовочнные перчатки (новые) лежат в столе.
  Если долго мучиться, что ни будь получиться.
Должны удаляться каналы.

банан

Цитата: WA65 от 28 ноября 2024, 23:51:30.. не бачив ще жодного телевізора з вбудованим супутниковим тюнером, щоб там по зручності налаштувань в меню пошуку, сортуванню каналів і всього іншого, було хоча б приблизно щось подібне до супутникового тюнера, хоча б такого як Sat Integral. Настільки там все косо криво і не функціонально, що в мене не вистачає нервів це все налаштовувати клієнту.
я тобі вірю... я й сам багато чого ще небачив..
------------------------------------------------------
наприклад в LG все чотко видалялось і сортувалось, звісно в кожній техніці бувають нюанси, наприклад реалізація емулятора, ..андроїд всіх нагнув в цьому плані !
тайзени/веби/сімби то фуфло.. на лінуксі-круто, андоїд-просто ! інтеграл - дешиво  :)