Флуд - спілкування на різні/загальні теми

Автор банан, 07 сентября 2024, 12:57:47

« назад - далее »

Vidok

Цитата: vviktorgygo от 26 декабря 2024, 20:38:22Бисс ключи
Форумчани з наступаючим новим роком вас всіх.Народ України переможем  рашистську фашистську нечисть.

банан

Вітаю Всіх з Наступаючим НОВИМ 2025 РОКОМ !

westsat IPTV UA
westsat IPTV RU
westsat IPTV POL

Vidok

Цитата: банан от 31 декабря 2024, 20:23:04Вітаю Всіх з Наступаючим НОВИМ 2025 РОКОМ !

Банан ти завжди  толковот пишеш тебе піддержую.молрдець.

Vidok

Дісантура тодішня  і теперішня вперед.За Україну вперед.
)Б'Ем кацацаівій вибачте форумчани.Хай мене бог простить  но я  завжди убивав путіноїдів тобто кацапів.ДШБ в передовій мисамі  спецназ.

Vidok

Цитата: Vidok от 31 декабря 2024, 21:19:25Дісантура тодішня  і теперішня вперед.За Україну вперед.
)Б'Ем кацацаівій вибачте форумчани.Хай мене бог простить  но я  завжди убивав путіноїдів тобто кацапів.ДШБ в передовій мисамі  спецназ.
Будьте всі здорові крім рашистів.З новим 2025 роком.

Vidok

Цитата: Vidok от 01 января 2025, 09:54:26Будьте всі здорові крім рашистів.З новим 2025 роком.
Надоїло бути культурним.Я ненавиджу кацапів.А вас Українців нехай бог хоронить щасти вам в 2025 році.

Vidok

Колись я служив в( ДРА) тобто афган хто не розуміє.Ми всі були дружні а тепер стали вороги і все із за кегебістської пУТІНСЬКОЇ влади ублюдків.

Vidok

Бачили кіно (афганських ізлом) так там є правда не тощо сержанти робили те що хотіли  ми що робили ми робили дістрофіками кацапськими
 Ми Робили.Кацапам смерть

Vidok

Вибачте Українці ну тупорилі кацапи  дістали.

банан

Цитата: Vidok от 01 января 2025, 11:50:27Вибачте Українці ну тупорилі кацапи  дістали.
друже, розслабся і прийми сучасне життя таким як воно є ! війни були й будуть, навіть після нас  ;)

банан

справжня шара ))
зовнішній емулятор нтв-(PM)
майже випадково натрапив)) на таку цікаву штуку... і зразу притягнув сюда ))

навіть архів для реалізації присутній.

boris

банан

Цитата: boris от Вчера в 14:16:53Добрий день всім!З Новим роком!
з новим !)).. аватарка -то близнюк, чи кровний родич ?))

банан

56 ще працює частота ?

slavzuk

Цитата: банан от 02 января 2025, 22:37:01зовнішній емулятор нтв-(PM)
Микроконтроллер 128Б SRAM,256Б EEPROM,3500Б FLASH может чем прошит