Sat-Integral S-1311 HD Combo

Автор sat-integral, 04 сентября 2018, 11:26:34

« назад - далее »

slavzuk

Цитата: банан от 23 ноября 2024, 16:32:08можливо ревізії плат різні
ну по видео так разные в ютубе

Vidok

Цитата: satviktor76 от 24 января 2025, 10:57:45привет народ.в чем фишка может быть..? прошив тюнер последней прошивкой,iptv не пашет.прописываю сылку жму ок,даже не реагирует.куда рыть?)
А ви перед ссилкою прописували http:// а ще є такі плейлисти що на сат інтегралі вони не запускаються.Зайдіть в гугл і найдіть розділ плейлисти iptv Аматор там є що вибрати.

steval

Ресивер Sat-Integral S-1311 HD Combo.При просмотре IPTV на этом ресивере наблюдается запирание или временное отключение видео и звука на 1-2 сек причем это происходит на последних прошивках 3.42---3.48 ,а на 3.40 , 3.34 этого нет

slavzuk

Цитата: steval от 29 марта 2025, 21:07:03Ресивер Sat-Integral S-1311 HD Combo.При просмотре IPTV на этом ресивере наблюдается запирание или временное отключение видео и звука на 1-2 сек причем это происходит на последних прошивках 3.42---3.48 ,а на 3.40 , 3.34 этого нет
у вас  буферизация IPTV,если есть настройка в 1311 выставите низкое  качество

slavzuk

у меня на так 1412 настройка появляется когда не подключен инет

vus123vus

Привіт. Мій ресивер 1311, є запитання: при підключенні USB wi-fi адаптера або USB LAN адаптера постійно йде в перезавантаження, при тому що USB флешка працює нормально, ( адаптери робочі, перевірені на іншому ресивері) може хтось щось підказати. Пробував заливати різні версії ПЗ - безрезультатно. Дякую  :-\

Павел

Цитата: vus123vus от 17 апреля 2025, 15:37:02Привіт. Мій ресивер 1311, є запитання: при підключенні USB wi-fi адаптера або USB LAN адаптера постійно йде в перезавантаження, при тому що USB флешка працює нормально, ( адаптери робочі, перевірені на іншому ресивері) може хтось щось підказати. Пробував заливати різні версії ПЗ - безрезультатно. Дякую

скорее всего проблемы БП, уже работает на пределе.

vus123vus

Цитата: Павел от 17 апреля 2025, 16:00:51скорее всего проблемы БП, уже работает на пределе.

Ніч перестояв і сьогодні вранці запустився. 5 хвилин пропрацював і знову перезавантаження
На яку напругу звернути увагу?

Павел

Цитата: vus123vus от Вчера в 07:38:50Ніч перестояв і сьогодні вранці запустився. 5 хвилин пропрацював і знову перезавантаження

там нужно в БП поменять все выходные кондёры, потому как скорее всего высохли или вздулись
это проблема всех ресиверов, потому как детали китая-мать
а звернути увагу без осциллографа ты не сможешь

vus123vus

Цитата: Павел от Вчера в 08:04:17там нужно в БП поменять все выходные кондёры, потому как скорее всего высохли или вздулись
Дякую. Спробую...

Yuriy Protas

Цитата: Павел от Вчера в 08:04:17там нужно в БП поменять все выходные кондёры, потому как скорее всего высохли или вздулись
Треба відключати від мережі,якщо більш як півгодини рес не працює.
Я ще до війни років зо 5 тому купив і підключив три 1228,у них БЖ аналогічні 1311.Всі сусіди напруга в мережі однакова.У двох ремонтував БЖ двічі,третій,як дитина по цей день робить.І там одна бабуся,приходжу до неї,рес кипить,рука не витримую.Місяцями взагалі не виключається.На ресах,та і на телевізорах зараз не пишуть,раніше писали,безперервна робота не більше 8 год

vus123vus

Цитата: Yuriy Protas от Вчера в 09:46:26Треба відключати від мережі,якщо більш як півгодини рес не працює.
Я ще до війни років зо 5 тому купив і підключив три 1228,у них БЖ аналогічні 1311.Всі сусіди напруга в мережі однакова.У двох ремонтував БЖ двічі,третій,як дитина по цей день робить.І там одна бабуся,приходжу до неї,рес кипить,рука не витримую.Місяцями взагалі не виключається.На ресах,та і на телевізорах зараз не пишуть,раніше писали,безперервна робота не більше 8 год

Замінив конденсатора який зверху надувся а знизу вилізла пробка та й помогло, всім дякую!

haholik

Цитата: vus123vus от Вчера в 07:38:50Ніч перестояв і сьогодні вранці запустився. 5 хвилин пропрацював і знову перезавантаження
Я в шоке!
Цитата: vus123vus от Вчера в 11:04:40Замінив конденсатора який зверху надувся а знизу вилізла пробка

vus123vus

Цитата: haholik от Вчера в 20:43:54Я в шоке!
Якщо все так погано то можна прийняти "заспокійливе" має допомогти...