ПО Sat-Integral S-1218-28HD / S-1248-58-68HD / S-1311 HD COMBO v3.47

Автор danver, 12 декабря 2024, 11:34:11

« назад - далее »

slavzuk

Цитата: SSK5230 от 28 января 2025, 19:16:37Если интернет подключен,то да.
Не у всех интернет подключен.
Попробуйте отключить интернет и поймёте о чем речь.
у меня один спутник астра 4.8 шнур выкл вкл все показывает время дата  правильно  настроено так +2 авто переход выкл  и вообще оно надо

crazycat

Цитата: Mik от 12 января 2025, 11:47:04Ни кого не хочу обидеть, но мне кажется, что для этой частоты 11747 на спутнике Астра слишком много чести. Я живу в Харьковской области и до эфирной телевышки 50 км!, тем не менее все телеканалы, в том числе которые на частоте 11747 транслируются идеально на простую эфирную антенну.

Это если антенна всеволновая (типа "полячки" с целыми метровыми усами). Когда каналы на спутнике кодировали, то многие установили нормальные ДМВ антенны с хорошей направленностью (волновой канал, логопериодички). Это уже потом запустили MX7 на метровых волнах в SFN и понизили модуляцию на MX1,2,3,5 (что значительно улучшило прием на "полячках"). Сейчас все проще смотреть со спутника (если конечно антенна нормально настроена).

magneto

Цитата: Павел от 15 февраля 2025, 18:48:08у нас много где чего пишется, но не делается.
президент зелёнский тоже обещал халву в предвыборной компании, но где она халва халявная ?
как всегда маркетинговый ход, для покупки товара, тем более за 3 рублі.

и что в первых выпусках ресиверов не работали эти функции ? ? ?
пока гугла хлам не начал делать свои приколы
и считаю данную тему не адекватной, потому как одной только писанины дело не поменяется.
Vidok.Ви створили тему з проханням виправити ютуб,на що отримали відповідь що тема не адекватна.
Виходить що людям заборонено щось просити у розробників.
Зауважте,що ніхто не зацікавлений вашими побажаннями.
Коли розроби присилають прошивку з новою фішкою Тік ток чи з виправленням сервера,про які ніхто не просив,то це піар щоб більше людей підсіло,тобто фірма отримує таку прошивку безкоштовно.
А як тільки ця халява поломалась,і люди просять виправити,то фірма не хоче тратити гроші за звернення до розробників.
Фірма вважає що через місяць ютуб знову сказиться,то навіщо тратити даремно гроші.
Якби прошивку робив danver чи sat-integral,то мабуть ніякого обурення не було.
Павел достойно відстоював бабло фірми,а ви вирішуйте чи є бажання в подальшому купувати цю продукцію.
Вам конкретно було написано,що усі ваші побажання то лиша писанина на яку ніхто не звертає уваги.
Хто адекватний той зрозуміє,а хто ще не зрозумів то й буде далі клянчити і надіятись що тут безмежно раді усім побажанням.

Vidok

Цитата: magneto от 15 февраля 2025, 20:07:54Vidok.Ви створили тему з проханням виправити ютуб,на що отримали відповідь що тема не адекватна.
Коли розроби присилають прошивку з новою фішкою Тік ток чи з виправленням сервера,про які ніхто не просив,то це піар щоб більше людей підсіло,тобто фірма отримує таку прошивку безкоштовно.
А як тільки ця халява поломалась,і люди просять виправити,то фірма не хоче тратити гроші за звернення до розробників.
Фірма вважає що через місяць ютуб знову сказиться,то навіщо тратити даремно гроші.
Павел достойно відстоював бабло фірми,а ви вирішуйте чи є бажання в подальшому купувати цю продукцію.
Вам конкретно було написано,що усі ваші побажання то лиша писанина на яку ніхто не звертає уваги.
Хто адекватний той зрозуміє,а хто ще не зрозумів то й буде далі клянчити і надіятись що тут безмежно раді усім побажанням.

Ви праві на сто процентів і ще я замітив тільки хтось щось писав в моїй темі зразу з'являвся модератор є шістьоточка на форумі.

Павел

Цитата: magneto от 15 февраля 2025, 20:07:54Ви створили тему з проханням виправити ютуб,на що отримали відповідь що тема не адекватна.

Было сказано об реалиях нынешнего времени, а не:" відстоював бабло фірми"
подумайте сами, что производитель не будет на каждый чих потребителей не за медлительно реагировать. Включайте иногда голову, прежде чем что то просить, реально ли это.

а за :"модератор є шістьоточка на форумі"
может и прилететь

igor3.1

Цитата: Павел от 16 февраля 2025, 09:50:49Было сказано об реалиях нынешнего времени, а не:" відстоював бабло фірми"
подумайте сами, что производитель не будет на каждый чих потребителей не за медлительно реагировать. Включайте иногда голову, прежде чем что то просить, реально ли это.

может и прилететь

А нормально задать кучу вопросов и закрыть тему не дав возможности ответить. Так только на форуме тигров делали и где они сейчас?

Павел

Цитата: igor3.1 от 16 февраля 2025, 10:16:22А нормально задать кучу вопросов и закрыть тему не дав возможности ответить. Так только на форуме тигров делали и где они сейчас?
тема была активна больше месяца, я её не трогал, не наговорились  ?
на большее нету смысла.

magneto

Цитата: Павел от 16 февраля 2025, 09:50:49Было сказано об реалиях нынешнего времени, а не:" відстоював бабло фірми"

может и прилететь

А чому ви ображаєте мене в тому що у мене відключена голова?
Тепер ви подумайте,що в умовах сьогодення,фірма змогла в грудні випустити прошивки на усі моделі.
Річ в тому,що коли запчихали усі теми по всіх моделях з одним питанням по т2-мі то сьогодення ніяк не вплинуло на випуск прошивки.
Якщо декілька чоловік звернулось з запитанням що не працює ютуб та мегого,а декілька відповіло що купи андроїд,то виходить що недостатньо напчихали.
Це не особисті видумані хотіння людей,це стандартні вбудовані додатки за якими мають розробники слідкувати.
А якщо люди підказують,то я вважаю що розробники мають бути вдячні за підказки а не звинувачувати людей в неадекватності.
Розробник sat-integral користується тим що інші бренди GX6605S пішли до мамонтів, і в тому що підтримав роботу т2-мі, знає що ніхто не змінить модель 1228 на іншу марку за 700 грн.

банан

Цитата: magneto от 16 февраля 2025, 12:41:39Розробник sat-integral користується тим що інші бренди GX6605S пішли до мамонтів
думаю ніхто нічим некористуєтся, просто тихенько все йде в мінус і скоро буде точка 0.. якщо вона ще ненастала)) ..а користувачів можна і неповідомляти про проблеми з софтом.. тіпа- "всьо, кіна небуде!"

magneto

Цитата: банан от 16 февраля 2025, 13:57:01думаю ніхто нічим некористуєтся, просто тихенько все йде в мінус і скоро буде точка 0.. якщо вона ще ненастала)) ..а користувачів можна і неповідомляти про проблеми з софтом.. тіпа- "всьо, кіна небуде!"
Так.Згоден.
Усе прекрасно бачу.Краще б вам дали доступ до редагування прошивки.

банан

Цитата: magneto от 16 февраля 2025, 14:47:55Так.Згоден.
Усе прекрасно бачу.Краще б вам дали доступ до редагування прошивки.
шо б шось дати, треба для початку те шось мати)).. я думаю, що правити базові фунції стало неможливо, а цей софт взагалі належить третім особам))

Yuriy Protas

Знайшов ще два баги на новому ПЗ.При пошуку каналів режим пошуку мульти транспонер шукає всі канали,хоча вибрано«тв».А знаходяться і радіоканали.
На новому списку каналів при виведенні загального списку кнопки курсора діють навпаки.Курсор вправо канали повинні добавлятись,а вони зменшуються. Звикнути можна,але незручно.

Mik

Цитата: Yuriy Protas от 02 марта 2025, 18:35:12Знайшов ще два баги на новому ПЗ.При пошуку каналів режим пошуку мульти транспонер шукає всі канали,хоча вибрано«тв».А знаходяться і радіоканали.
На новому списку каналів при виведенні загального списку кнопки курсора діють навпаки.Курсор вправо канали повинні добавлятись,а вони зменшуються. Звикнути можна,але незручно.
Позвольте вопрос? - а какое новое ПЗ, какая прошивка?

Yuriy Protas

Цитата: Mik от 03 марта 2025, 18:10:42Позвольте вопрос? - а какое новое ПЗ, какая прошивка?
Нове-старе ПЗ 3.47.

Mik

Цитата: Yuriy Protas от 03 марта 2025, 18:39:25Нове-старе ПЗ 3.47.
Ну вот - круг замкнулся. У меня с этой прошивкой произошло искажение цветности!Может еще, что то было но я быстренько откатился до 2.97!И все стало на свои места.На более ранних прошивках нет регулировки цветов, а эта (2.97)как раз то, что нужно. Больше экспериментировать не хочу - работает, ну и ладно.