ПО Sat-Integral S-1218-28HD / S-1248-58-68HD / S-1311 HD COMBO v3.47

Автор danver, 12 декабря 2024, 11:34:11

« назад - далее »

Aleksandr58

Цитата: stalewar от 14 декабря 2024, 18:43:24В сервис неси там помогут

Спасибі людям і тут і в інтенеті- допомогли , все працюе.Обійшлося без твого сервіса.
Sat-Integral S-1311 HD COMBO , U2C B6 Full HD

Vidok

Цитата: Aleksandr58 от 15 декабря 2024, 20:36:18Спасибі людям і тут і в інтенеті- допомогли , все працюе.Обійшлося без твого сервіса.
Тож є нормальні люди які підкажуть,не всі ж обзивати і насміхатися можуть.

банан

Цитата: Vidok от 16 декабря 2024, 15:37:55Тож є нормальні люди які підкажуть,не всі ж обзивати і насміхатися можуть.

Vidok

stalewar

cgr

не розумію на 1131 можна завантажити, чи ні?  ::)  ???

банан

Цитата: cgr от 31 декабря 2024, 21:08:07не розумію на 1131 можна завантажити, чи ні?  ::)  ???
думаю тепер можна.. версія вже 3.48

vus123vus

Цитата: банан от 31 декабря 2024, 22:18:44думаю тепер можна.. версія вже 3.48
Завантажив 3,48 все працює
Дякую

Vidok

Схоже Ютуб вже накрився.Поки сам пошук ролики не грузяться вибиває помилку.

Vidok

Вже знов Ютуб працює чи то може якийсь збій був. Перепроб ував з десяток роликів вибивало  помилку,а це з першого разу загружається.

Yuriy Protas

Цитата: Vidok от 10 января 2025, 20:53:35Вже знов Ютуб працює чи то може якийсь збій був. Перепроб ував з десяток роликів вибивало  помилку,а це з першого разу загружається.
Ютюб на ресах власникам як більмо на оці
В мене на тв боксі він іде сугубо з рекламою,можна підключити преміум,але ж не даром.
А на ресах він іде без реклами...

SSK5230

Цитата: Yuriy Protas от 10 января 2025, 21:29:02Ютюб на ресах власникам як більмо на оці
В мене на тв боксі він іде сугубо з рекламою,можна підключити преміум,але ж не даром.
А на ресах він іде без реклами...
на ресах YouTube идёт обрезанный.
Да без рекламы.
Можно конечно купить премиум подписку на YouTube.
Да придётся платить каждый месяц.
Кстати первый месяц дают бесплатно.
Можно купить семейную подписку.
То есть смотреть на шести устройствах.
В Украине это удовольствие стоит 149 гривен в месяц.
Много это или мало?
Если разделить на шестерых?

Yuriy Protas

Цитата: SSK5230 от 11 января 2025, 06:55:14на ресах YouTube идёт обрезанный.
Да без рекламы.
Можно конечно купить премиум подписку на YouTube.
Да придётся платить каждый месяц.
Кстати первый месяц дают бесплатно.
Можно купить семейную подписку.
То есть смотреть на шести устройствах.
В Украине это удовольствие стоит 149 гривен в месяц.
Много это или мало?
Если разделить на шестерых?
Я підписався на світ тв.
Два тижні безплатно,потім 149 грн місяць,причому гроші знімаються автоматом без мого відома,там величезні умови,половина англійською.Годин дві мучився,відписався.Тепер пишуть,власники карти viza перегляд преміум пакета безплатно,але треба відсканувати з голови випало,параметри картки.А тоді ращ,і знову платно,і всі дані у них.А дивитися фактично нічого,майже всі канали є на супутниках,а фільми тошнотні,

SSK5230

Цитата: Yuriy Protas от 11 января 2025, 08:07:27Я підписався на світ тв.
Два тижні безплатно,потім 149 грн місяць,причому гроші знімаються автоматом без мого відома,там величезні умови,половина англійською.Годин дві мучився,відписався.Тепер пишуть,власники карти viza перегляд преміум пакета безплатно,але треба відсканувати з голови випало,параметри картки.А тоді ращ,і знову платно,і всі дані у них.А дивитися фактично нічого,майже всі канали є на супутниках,а фільми тошнотні,
ну на Ютюбе есть что посмотреть.
Вы можете смотреть свои подписки без рекламы.
Правда современные фильмы платные или предлагает взять напрокат.

Vidok

Таки видно Ютубу кирдик.Перестали зовсім завантажуватись ролики,коротенькі вантажаться з 10ти один,а попробував по пошуку то ні один не завантажився.