ПО Sat-Integral S-1218-28HD / S-1248-58-68HD / S-1311 HD COMBO v3.47

Автор danver, 12 декабря 2024, 11:34:11

« назад - далее »

Mik

Ни кого не хочу обидеть, но мне кажется, что для этой частоты 11747 на спутнике Астра слишком много чести. Я живу в Харьковской области и до эфирной телевышки 50 км!, тем не менее все телеканалы, в том числе которые на частоте 11747 транслируются идеально на простую эфирную антенну.Скорее всего также и в других областях. А на кодированные каналы (Biss) такие, как например "Спорт", ввести ключ дело одной минуты!
Так же не вижу смыла морочить голове с T2MI, что на Астре, что на Eutelsat 9B, который на 9 м градусе - все тоже самое транслируется в эфир. Причем эфирные телеканалы гораздо более устойчивые к атмосферным помехам таким как дождь, снег и др.

Vidok

Цитата: Mik от Вчера в 11:47:04Ни кого не хочу обидеть, но мне кажется, что для этой частоты 11747 на спутнике Астра слишком много чести. Я живу в Харьковской области и до эфирной телевышки 50 км!, тем не менее все телеканалы, в том числе которые на частоте 11747 транслируются идеально на простую эфирную антенну.Скорее всего также и в других областях. А на кодированные каналы (Biss) такие, как например "Спорт", ввести ключ дело одной минуты!
Так же не вижу смыла морочить голове с T2MI, что на Астре, что на Eutelsat 9B, который на 9 м градусе - все тоже самое транслируется в эфир. Причем эфирные телеканалы гораздо более устойчивые к атмосферным помехам таким как дождь, снег и др.
Там не так до частоти як до каналу Мегого Спорт,хоча там тільки один футбол із спортивних.

artur88

Цитата: Mik от Вчера в 11:47:04тем не менее все телеканалы, в том числе которые на частоте 11747 транслируются идеально на простую эфирную антенну.
на т2 немає мегого спІрт)
а там транслюють матчі збірної ;)

Yuriy Protas

Цитата: slavzuk от 11 января 2025, 19:56:44ума хватило зарегистрироваться  привязать карту вот казка ну снять галочку автоматом пополнение в банке
Там половина умов написано англійською,часто дуже дрібним шрифтом.Та 50% ці умови взагалі не читають.А банку...що банку,аби бабло крутилося.Хоча можна було з телефону заблокувати картку,а трді в банк їхати розбиратися.Хоча,якщо чесно,дивитися там нічого.Більшість каналів на супутнику у відкритому доступі,а фільми на любителя.В основному американські,і як на мене,досить тошнотні.І теж більшість іде на ютюб відкрито.

slavzuk

Цитата: Yuriy Protas от Вчера в 13:36:11ютюб відкрито
я тоже фильмы в основном на сайтах пиратских смотрю ,а лучше бой в танчики нервы успокоить

artur88

Цитата: slavzuk от Вчера в 15:35:43,а лучше бой в танчики нервы успокоить
спробуй battlefield 5.. пізже танчиків :D

slavzuk

Цитата: artur88 от Вчера в 15:39:28спробуй battlefield
PUBG смотрел как играют там для моего  око не чего не видать

Bodia

Цитата: slavzuk от 11 января 2025, 19:56:44ума хватило зарегистрироваться  привязать карту вот казка ну снять галочку автоматом пополнение в банке
Не все так просто, як Вам здається, тим більше для людини з кнопочним телефоном. Спеціально Вам раджу почитати інструкцію з їх сайту, а тоді розповідати кому та чого бракує. А починається ця інструкція так:
"Для того, щоб відв'язати карту і відключити автоматичну оплату, необхідно зробити наступне.

Спойлер
Увійти в Особистий кабінет на веб-сайті sweet.tv (ВАЖЛИВО! це потрібно робити тільки на веб-сайті, на пристроях як телевізор, тв-приставка, додатки на смартфоні чи планшеті цього зробити неможливо тільки сайт) в розділі "Особисті дані" натиснути на посилання "Керування обліковим записом".
  Будьте уважні, авторизація через номер телефону, google, facebook чи apple це все різні акаунти, і в будь якому може бути прив'язана ваша картка. Тому потрібно авторизуватись на сайті так само як колись коли ви підключили підписку. Також якщо у вас два або більше номеру телефону, можливо вам доведеться по черзі авторизуватись під кожним."
Якщо цікавить більше, можете ознайомитись ось ТУТ і потім нам розповісти, як все просто, тим більше без паролю та компа. :-\

slavzuk

Цитата: Bodia от Вчера в 16:47:13Якщо цікавить більше, можете ознайомитись
да киевстар тб свое продвигает бесплатно на месяц постоянно предлагает гори они огнем шкурадеры

alex444

Цитата: Bodia от Вчера в 16:47:13Не все так просто, як Вам здається, тим більше для людини з кнопочним телефоном. Спеціально Вам раджу почитати інструкцію з їх сайту, а тоді розповідати кому та чого бракує. А починається ця інструкція так:
"Для того, щоб відв'язати карту і відключити автоматичну оплату, необхідно зробити наступне.

====
Тому потрібно авторизуватись на сайті так само як колись коли ви підключили підписку
=====

Якщо цікавить більше, можете ознайомитись ось ТУТ і потім нам розповісти, як все просто, тим більше без паролю та компа. :-\

ємм...  сам читал цитированное тобой и всунутое под спойлер????   "Тому потрібно авторизуватись на сайті так само як колись коли ви підключили підписку" - вот пусть ТОТ, кто ему активировал/подключал подписку - и деактивирует. С КНОПОЧНОГО ТЕЛЕФОНА - "подключить" точно невозможно, 100%.

у мегого, кстати - то ж самое.

Bodia

Цитата: alex444 от Вчера в 21:00:51...пусть ТОТ, кто ему активировал/подключал подписку - и деактивирует...
Та зробив я йому все того ж дня, коли звернувся, про що було написано у попередніх постах, але ж ви не маєте бажання читати раніше написані повідомлення. Обговорення вважав би закінченим, тим більше, що до цієї теми воно має опосередковане відношення. Удачі!