ПО Sat-Integral S-1432 HD COMBO/S-1412 HD ROCKET версии 1.35/1.89

Автор danver, 12 декабря 2024, 11:35:39

« назад - далее »

slavzuk

ютуб работает криво, а вот мегого вообще отказало видать на сервере порт открыт закрыт

Yuriy Protas

Цитата: Vidok от 17 января 2025, 12:27:24Він працює якось по годинах може глушать.
Придбайте смартбокс і забудьте.
Я так прикинув,року так з 2015 ютьюб став на ресах дивитись,ну може трошки раніше.Років 4 проблем не було,айпітіві робило ще вшите в прошивку,вебкамери з усього світу.А потім...пару місяців поробило і все...Давай прошивку нову...

VitSat

Цитата: Yuriy Protas от 17 января 2025, 12:22:42на половині роликів зображення розтягнуте по горизонталі.
Зміна формату екрану не діє.
І таке теж є, крім того, постійно треба міняти розрішення на кожному новому ролику, бо буває відео підтримує 720p і 1080p, а ролик завантажується в низькій якості в незалежності від того, що в налаштуваннях стоїть HD. Треба постійно переключати.

VitSat

Цитата: Vidok от 17 января 2025, 12:27:24Він працює якось по годинах може глушать.
Не по годинах, а якось в перемішку, деякі ролики відкриваються поміж цих, що видають помилку, якщо би це залежало від часу - то не працювали б усі. І що ще цікавіше - іноді ті, що не працювали - працюють і навпаки.

VitSat

Цитата: slavzuk от 17 января 2025, 14:36:46ютуб работает криво, а вот мегого вообще отказало видать на сервере порт открыт закрыт
В мене мегого взагалі не працює, не можу зайти - викидає.

Vidok

Цитата: VitSat от 17 января 2025, 23:31:31В мене мегого взагалі не працює, не можу зайти - викидає.
Мегого вже давно не працює тай багато чого вже давно не працює.

SSK5230

Цитата: Vidok от 18 января 2025, 09:16:28Мегого вже давно не працює тай багато чого вже давно не працює.
Я уже давно на эти плюшки не ведусь.
Спутниковые каналы показывают.
Шару можно прописать и смотреть.
Есть бонусная на 15 месяцев.
Обрезные ютубы и  megogo не интересуют...

VitSat

Цитата: SSK5230 от 18 января 2025, 11:56:15Я уже давно на эти плюшки не ведусь.
Спутниковые каналы показывают.
Шару можно прописать и смотреть.
Есть бонусная на 15 месяцев.
Обрезные ютубы и  megogo не интересуют...
А як підключити цю шару? Я просто недавно придбав цей ресивер батькам, теж для супутника. Ютуб працював спочатку після прошивки. Підключив безкоштовне IPTV, яке періодично підвисає.   

SSK5230

Цитата: VitSat от 19 января 2025, 10:07:35А як підключити цю шару? Я просто недавно придбав цей ресивер батькам, теж для супутника. Ютуб працював спочатку після прошивки. Підключив безкоштовне IPTV, яке періодично підвисає.   
бесплатная джи шара или функам- активироваться как только подключили интернет.
Вам надо зайти в установке сервера на пятнадцатый или на сороковой сервер выбрать и там будет всё написано.

slavzuk

Цитата: SSK5230 от 19 января 2025, 10:16:50Підключив безкоштовне IPTV, яке періодично підвисає. 
1412 в настойках система выберите качество iptv обычное или низкое без интернета появляется настройка выкл вкл тюнер

Yuriy Protas

Цитата: VitSat от 19 января 2025, 10:07:35А як підключити цю шару? Я просто недавно придбав цей ресивер батькам, теж для супутника. Ютуб працював спочатку після прошивки. Підключив безкоштовне IPTV, яке періодично підвисає.   
Шара у вас вже підключена,після першого підключення інтернету пішов зворотний відлік,незалежно від того,дивитесь ви чи ні.
А щоб хоча б щось дивитися,треба підключити нтв+ або телекарту.
Нтв+ на 36Е,впевнений прийом,але треба конвертер з круговою поляризацією і антену ще одну,можна 0.6 м.
Телекарту підключити легше,можна перелаштувати 75Е або встановити ще один лінійний конвертер на 80Е.
Але ні там ні там нічого особливого немає,старі фільми американські або рашіянські,після початку війни нормальні канали,як діскавері,пішли з рашіянського тб.

Vidok

Цитата: VitSat от 19 января 2025, 10:07:35Підключив безкоштовне IPTV, яке періодично підвисає.   
Бескоштовне iptv по любому буде підвисати правда попадають канали які більш менш нормально працюють.Виставляйте любу якість всерівно теж саме буде.

slavzuk

Цитата: Vidok от 19 января 2025, 15:43:41.Виставляйте любу якість всерівно теж саме буде.
буферизации нету на низком еще смотря какой сервак где находится

slavzuk

slavzuk