ПО Sat-Integral S-1432 HD COMBO/S-1412 HD ROCKET версии 1.35/1.89

Автор danver, 12 декабря 2024, 11:35:39

« назад - далее »

slavzuk

берите тест на з дня и сморите только почту там выберете случанную gmail com (изменять )появится окно выбрать с генерировать

VitSat

Цитата: Yuriy Protas от 19 января 2025, 13:38:36Шара у вас вже підключена,після першого підключення інтернету пішов зворотний відлік,незалежно від того,дивитесь ви чи ні.
А щоб хоча б щось дивитися,треба підключити нтв+ або телекарту.
Нтв+ на 36Е,впевнений прийом,але треба конвертер з круговою поляризацією і антену ще одну,можна 0.6 м.
Телекарту підключити легше,можна перелаштувати 75Е або встановити ще один лінійний конвертер на 80Е.
Але ні там ні там нічого особливого немає,старі фільми американські або рашіянські,після початку війни нормальні канали,як діскавері,пішли з рашіянського тб.
В мене тільки Астра 4.9.

VitSat

Цитата: slavzuk от 19 января 2025, 16:18:12
Спойлер
https://smotrivip.com/reg/?pp=22320
Там платно, від 10$. Но це потрібно я так розумію кожні три дня перереєструватись, щоб безкоштовно типу тест брати, завантажувати постійно плей листи, що окрім мене - батьки це не зроблять. Зараз я IPTV безкоштовний самооновлюючий список підключив, там тільки вписав адресу файла на сервері.   

Yuriy Protas

Цитата: VitSat от 21 января 2025, 22:30:11В мене тільки Астра 4.9.
Немає на астрі нічого.
Єсть ще на хот-бьорді польський пакет,там і діскавері,і нейшел джографік,але польською або англійською.

Vidok

Цитата: VitSat от 21 января 2025, 22:37:49Там платно, від 10$. Но це потрібно я так розумію кожні три дня перереєструватись, щоб безкоштовно типу тест брати, завантажувати постійно плей листи, що окрім мене - батьки це не зроблять. Зараз я IPTV безкоштовний самооновлюючий список підключив, там тільки вписав адресу файла на сервері.   
В m3u iptv пропишіть ось цей плейлист  безкоштовний (http://tva.org.ua/ip/sam/avto-full.m3u)і можна дивитись майже все без зависання.Тим більше плейлист обновляється чуть не кожен день.

Seryoga_T

Доброго дня, підкажіть у чому може бути проблема з переглядом IPTV від Ilook. Прошив тюнер версією 1.89 (Rocket-1412) дуже часто буферить. Провайдер Укртелеком (оптика)

SSK5230

Цитата: Seryoga_T от 22 января 2025, 09:14:55Доброго дня, підкажіть у чому може бути проблема з переглядом IPTV від Ilook. Прошив тюнер версією 1.89 (Rocket-1412) дуже часто буферить. Провайдер Укртелеком (оптика)
причин много.
Может скорость интернета проседает и слабая.
Может нужно поменять сервер в самом сервере.

gemal

Доброго ранку, у мене проблема з EPG, інформація не відповідає програмі, чи є рішення? дякую

Bodia

Цитата: gemal от 23 января 2025, 12:46:28...у мене проблема з EPG, інформація не відповідає програмі, чи є рішення?..
Подивіться, чи вірно виставлений час та регіон у налаштуваннях ресивера, може допомогти зміна на інший регіон  . Якщо все правильно, тоді нічого, окрім правки ПЗ, не допоможе. :'(

VitSat

Так а що з ютуб? Чому він не працює? Проблема в боротьбі з обходом реклами чи що? Чому в смарт тв, смарт приставках працює, а тут не можна зробити? В темі для іншої моделі рес. читав, що допомагає кнопка FAV, в мене це не працює.

Vidok

Цитата: VitSat от 26 января 2025, 11:17:57Так а що з ютуб? Чому він не працює? Проблема в боротьбі з обходом реклами чи що? Чому в смарт тв, смарт приставках працює, а тут не можна зробити? В темі для іншої моделі рес. читав, що допомагає кнопка FAV, в мене це не працює.
Вже не допомагає,Ютуб здох так як і більшість програм.

Yuriy Protas

Цитата: Vidok от 26 января 2025, 11:26:24Вже не допомагає,Ютуб здох так як і більшість програм.
Я скажу більше,все гірше і гірше дивитися ютьюб на інших пристроях,смартфонах,тв-боксах.
Реклами все більше і більше,і з кожним включенням пропонують преміум без реклами,спочатку безплатно,потім гроші списуватимуться автоматом.

Vidok

Цитата: Yuriy Protas от 26 января 2025, 12:17:11Я скажу більше,все гірше і гірше дивитися ютьюб на інших пристроях,смартфонах,тв-боксах.
Реклами все більше і більше,і з кожним включенням пропонують преміум без реклами,спочатку безплатно,потім гроші списуватимуться автоматом.
А буде ще гірше!

SSK5230

Цитата: Vidok от 26 января 2025, 12:34:53А буде ще гірше!
не нагнетайте.
149 гривен в месяц.
Это плата за семейную подписку.
Можно подключить на шесть человек.
Я рекламой здесь не занимаюсь.
Написал чтобы люди понимали.
Подписку можно остановить в любое время.
Поэтому каждый решает как ему смотреть сам.
У каждого своя голова.

VitSat

Цитата: SSK5230 от 26 января 2025, 12:51:58не нагнетайте.
149 гривен в месяц.
Это плата за семейную подписку.
Можно подключить на шесть человек.
Я рекламой здесь не занимаюсь.
Написал чтобы люди понимали.
Подписку можно остановить в любое время.
Поэтому каждый решает как ему смотреть сам.
У каждого своя голова.

Так, а чи буде працювати? Навіть якщо і проплатити? Я думаю, що тут проблема в ПО. І взагалі, чому би не зробити даже з рекламою можливість дивитись ютуб?