ПО Sat-Integral S-1432 HD COMBO/S-1412 HD ROCKET версии 1.35/1.89

Автор danver, 12 декабря 2024, 11:35:39

« назад - далее »

slavzuk

Цитата: Yuriy Protas от 12 апреля 2025, 12:26:09Та він же не пише,коли саме висне.
какой вопрос, такой ответ

Bodia

Цитата: volodia.vvv2017 от 12 апреля 2025, 10:51:191432 зависает, помогает только перезагрузка, прошивки менял, сначала нормально а через время начинает опять. Как то решается?
Тестер в руки, схему перед очі і заміри напруг при робочому стані та під час зависання, перевірка справності комплектуючих. Але для цього потрібні певні знання та досвід у цій царині.

slavzuk

у меня на 1412 блок питания 9v от маршрутизатора норм работает

slavzuk

Цитата: volodia.vvv2017 от 12 апреля 2025, 10:51:191432 зависает, помогает только перезагрузка, прошивки менял, сначала нормально а через время начинает опять. Как то решается?
попробовать заменить блок питания и посмотреть кабель и дисек   у меня на 1412 блок питания 9v от маршрутизатора норм работает

Yuriy Protas

Цитата: slavzuk от 12 апреля 2025, 16:37:05попробовать заменить блок питания и посмотреть кабель и дисек   у меня на 1412 блок питания 9v от маршрутизатора норм работает

Взагалі,якшо проблеми з БЖ,рес довго грузиться.А після перезагрузки злітають настройки.Принаймі так у мене було.
А днями їздив до одної жінки,сат-1218,включається,потім пише кз кабелю,немає сигналу і висне.Антену відключив,робить,але ж не показує.Виийшов до антени,деревина заважає сильно.
Пару гілляк спиляв,підключив антену,все робить.Перевірив ефку,наче нормально.Що не було сигналу,зрозуміло,а при чому кз кабелю?І при кз завжди майже дісека горить.

саторг

Bodia

Цитата: саторг от 15 апреля 2025, 08:15:24Як усунути крякозябри в ЕПГ?
Це може бути багом самої прошивки, помилками під час прошивки. Спробуйте перепрограмувати з дотриманням всіх правил оновлення. Якщо на попередньому ПЗ все було в нормі то повернутись на нього. Можна також змінити мову відображення меню та подивитись, як поведе себе ресивер.

Yuriy Protas

Цитата: Bodia от 15 апреля 2025, 08:44:19Це може бути багом самої прошивки, помилками під час прошивки. Спробуйте перепрограмувати з дотриманням всіх правил оновлення. Якщо на попередньому ПЗ все було в нормі то повернутись на нього. Можна також змінити мову відображення меню та подивитись, як поведе себе ресивер.
Якщо мова меню укоаїнська,там взагалі багато багів.Поставте мову епг за замовчуванням.
І ще багато багів залежить і не від прошивки,ні від реса.В українських каналах на деяких гід нормальний,на деяких латиниця,а ще на деяких бог знає що.
У мене два шт 1412,на одному свіжа прошивка,на другому 1.74,одна з найстабільніших,а баги на епг однакові.

sergijuk

Цитата: Yuriy Protas от 15 апреля 2025, 09:32:43І ще багато багів залежить і не від прошивки,ні від реса.В українських каналах на деяких гід нормальний,на деяких латиниця,а ще на деяких бог знає що.
У мене два шт 1412,на одному свіжа прошивка,на другому 1.74,одна з найстабільніших,а баги на епг однакові.
Залежить від ресивера і його прошивки. На ресиверах S-1412 і S-1432 багато багів пов'язаних з EPG. Я про це багато писав, але це досі не виправлено. Треба порівнювати з іншими ресиверами.
Для спасибо есть специальная кнопочка.

Азас

тоже на епг писало какую то хе...ю и на заводские настройки сбрасывал, создавал новый список каналов бестолку.   откатился последовательно до прошивки 1.86 не помогло.поставил в настройках тюнера язык епг польский,не заморачивался уже  и все стало нормально.

Yuriy Protas

Цитата: sergijuk от 15 апреля 2025, 16:45:40Залежить від ресивера і його прошивки. На ресиверах S-1412 і S-1432 багато багів пов'язаних з EPG. Я про це багато писав, але це досі не виправлено. Треба порівнювати з іншими ресиверами.
Переживем.Я помітив,що супутникове тб занепадає,та ще і обладнання дороге.Саме полотно антени дешевше 1200 я не знайшов.Особисто я супутника майже не дивлюся,включаю іноді для оновлення списку,як щось нове з'явиться.Дивлюся тв-бокс.100 грн інтернет по акції оптика трьохсотка,трохи платив світ-тв 169 грн,зараз відмовився.Єсть сайт viks tv,майже всі канали безплатно.

sergijuk

Цитата: саторг от 15 апреля 2025, 08:15:24Як усунути крякозябри в ЕПГ?
Краще звісно якби ви одразу додавали фото кракозябрів до допису  :)
Цитата: Yuriy Protas от 15 апреля 2025, 18:02:48Саме полотно антени дешевше 1200 я не знайшов.
На ОЛХ багато всяких оголошень з різними цінами
Для спасибо есть специальная кнопочка.

Yuriy Protas

Цитата: sergijuk от 15 апреля 2025, 18:26:29Краще звісно якби ви одразу додавали фото кракозябрів до допису  :) На ОЛХ багато всяких оголошень з різними цінами
Та я для слова,у мене дві антени беушні,віддали друзі,думав,комусь поставлю.Одна старовинна,така важка,металу не економили.

саторг

Цитата: sergijuk от 15 апреля 2025, 18:26:29Краще звісно якби ви одразу додавали фото кракозябрів до допису  :) На ОЛХ багато всяких оголошень з різними цінами
Ну ось такі крякозябри. І це стосується пакету плюсів з ЕПГ на рос мові. Заміна мови на будь-яку іншу не допомогає.

Yuriy Protas

Цитата: саторг от 16 апреля 2025, 14:52:30Ну ось такі крякозябри. І це стосується пакету плюсів з ЕПГ на рос мові. Заміна мови на будь-яку іншу не допомогає.
Бог його знає.
Я спецом перевірив,частина українських каналів гід іде кирилицею,частина латиницею,але слова українські.НТВ+плюс у мене немає,але деякі канали подібні я дивлюсь з 53 градуса.ЕПГ йде стабільно кирилецею рос.мовою.
Причомц на обох ресах,на одному ПЗ 1.74,на іншому 1.89.