не активируется ЭМУ

Автор grom116, Вчера в 16:50:10

« назад - далее »

grom116

Подскажите!!!  Есть ресивер sat-integral s-1258 hd racing прошит прошивкой 3,47. проблема заключается в том что невозможно активировать ЭМУЛЯТОР. нажимаешь кнопки АУДИО + 000 и ни каких подвижек. Что делать
Что-то в этом мире не так

Vidok

Цитата: grom116 от Вчера в 16:50:10Подскажите!!!  Есть ресивер sat-integral s-1258 hd racing прошит прошивкой 3,47. проблема заключается в том что невозможно активировать ЭМУЛЯТОР. нажимаешь кнопки АУДИО + 000 и ни каких подвижек. Что делать
Попробуйте скинути на заводські.

SSK5230

Цитата: grom116 от Вчера в 16:50:10Подскажите!!!  Есть ресивер sat-integral s-1258 hd racing прошит прошивкой 3,47. проблема заключается в том что невозможно активировать ЭМУЛЯТОР. нажимаешь кнопки АУДИО + 000 и ни каких подвижек. Что делать
В заводские сброс.
И перепрошить.
И снова сброс в завод

банан

нажимаєш один раз аудио потім жмакаєш 0000000 або 1111111, якщо немае реакції, то прошити 3.34 або ще старішу.. потім вже 3.47.

Павел

сам прошивал или купил так ?

возможно у тебя в ресивере ПО стоит без ЭМУ.
скачать здесь, с форума любое ПО и прошить ресивер, а потом проверить на активацию ЭМУ.

Bodia

Цитата: Павел от Вчера в 18:17:23...возможно у тебя в ресивере ПО стоит без ЭМУ...

ПЗ 3.47 без емулятора? Не смішіть мої копита, як казав один з героїв анімації. :D

Yuriy Protas

Можливо,на пульті 0 не вибиває.Спробуйте включити канал 1000.Якщо пульт працює,напише неправильний ввод.
Я взагалі у 1218 ему не включаю,зберігаю дамп,після прошивки,заливаю і все ок.Якщо там якісь нові канали з'явились,добавляю,редагую і роблю новий дамп.Кажуть,там якісь баги з попередньої прошивки переходять,не знаю,поки що все ок.

банан

Цитата: Bodia от Вчера в 19:10:21Не смішіть мої копита.
пора підкуватись..))
а де ти бачив пз3.47 ? ..ненапрягайся, я поясню - все що після 3.41 то лише фікси, там не те що емулятора може небути... там навіть загрузчика нема ;)

slavzuk

Універсальний пароль: 9876
Активація емулятора: AUDIO + 000
Активація FunCam: AUDIO + 111
Меню -> Мережа -> Налаштування Сервера -> Стати на 15 сервер вибрати тип серверу FunCam
Додати Biss-ключ: Натиснути Page- + Червона кнопка
Підтримка T2-MI: Так, починаючи з версії 2.41

Сумісні Wi-Fi свистки: на чіпсеті MEDIATEK MT7601, Ralink RT 7601 або RT5370

банан

::)  всі інстукції в архівах з прошивками присутні, мабуть формат інформації в текстовому вигляді, не всім зрозумілий... ось картинкою ))

Bodia

Цитата: банан от Вчера в 20:32:03пора підкуватись..))
 ..ненапрягайся, я поясню...
Цитата: банан от Вчера в 22:46:07...мабуть формат інформації в текстовому вигляді, не всім зрозумілий...
Якщо ти, тупе невиховане створіння, то не думай, що всі такі. Мабуть соліднішої книги ніж "Барвінок" чи "Мурзилка" і не бачив, а "читав" там лише малюнки і хочеш перенести свій "досвід"(я маю на увазі "читання" по малюнках) на сайт. Але баклану баклановe. Ти почало, бо у твою адресу, бидляку, я за нічим не звертався. :o