не активируется ЭМУ

Автор grom116, 07 января 2025, 16:50:10

« назад - далее »

magneto

Цитата: банан от 07 января 2025, 20:32:03пора підкуватись..))
а де ти бачив пз3.47 ? ..ненапрягайся, я поясню - все що після 3.41 то лише фікси, там не те що емулятора може небути... там навіть загрузчика нема ;)
Я прошився прошивкою 3.47 і у мене емулятор активується без проблем як і на інших версіях прошивок.
Ти не прошивався прошивкою 3.47 так про яку підкованість ти можеш говорити.
Ти підковоний лише давати теоретичні поради,не маючи ніяких приктичних підтверджень.
Встанови прошивку 3.47 лише потім лізь щось відповідати.

банан

Цитата: magneto от 09 января 2025, 12:51:10Ти не прошивався прошивкою 3.47 так про яку підкованість ти можеш говорити.
мені і непотрібно прошиватись.. подивись на розмір файлу, і спробуй здогадатись скільки байт невистачає у фіксах

Vidok

Нічого вони не профіксили останнім часом.Ото ще раніше Ютуб пізніше Функам із за одного каналу чи може частоту що після прошивки дехто з людей знов мусив вводити ключ.А що там казати вже про майлінк чи мегого чи про вшиті плейлисти це все давно вже  не працює

банан

Цитата: magneto от 09 января 2025, 12:51:10Ти підковоний лише давати теоретичні поради,не маючи ніяких приктичних підтверджень.
Встанови прошивку 3.47 лише потім лізь щось відповідати.

це називаєтся- за дурної голови, нема ногам спокою!.
що до тебе, то дякую за пораду!, я якраз сидів і чекав поки хтось розкаже що мені робити)).

банан

Цитата: Vidok от 09 января 2025, 14:37:29Нічого вони не профіксили..
додали частоту, поміняли ключ ютуба.. навіть такі зміни потребують якихось затрат часу.. друге діло що мабуть у того Danverа, чи хто там колупає той софт, невиходять повноцінні прошивки, і це печально!

банан

поясню особисто тобі, інші люди вже мабуть зрозуміли давно.
Цитата: magneto от 09 января 2025, 12:51:10Я прошився прошивкою 3.47 і у мене емулятор активується без проблем як і на інших версіях прошивок.
це лише означає що на твому тюнері вже був раніше встановлений софт з емулятором.(буває софт без емулятора).переважно на нових тюнерах !
модератор уточнив ситуацію, так як явно компетентний в таких випадках.
я ж підказав як можна виправити ситуацію за допомогою повноцінної прошивки(не фіксом) з емулятором.
от і виходить ситуація- мало того що деякі користувачі некомпетентні, то вони ще й невдячні балаболи)) кому тут софт розробляти/корегувати і тд.тп !?

magneto

Цитата: банан от 09 января 2025, 16:16:25поясню особисто тобі, інші люди вже мабуть зрозуміли давно. це лише означає що на твому тюнері вже був раніше встановлений софт з емулятором.(буває софт без емулятора).переважно на нових тюнерах !
модератор уточнив ситуацію, так як явно компетентний в таких випадках.
я ж підказав як можна виправити ситуацію за допомогою повноцінної прошивки(не фіксом) з емулятором.
от і виходить ситуація- мало того що деякі користувачі некомпетентні, то вони ще й невдячні балаболи)) кому тут софт розробляти/корегувати і тд.тп !?
Не потрібно мені особисто щось пояснювати,я не потребую порад теоретика!
Усі прошивки крім базової йдуть з емулятором а ти як завжди збиваєш з толку інших.
Такої ситуації з емулятором не було ні вкого,так би через одного писали в кожній темі.
grom116 перепробував декілька прошивок,усе було марно,тоді коли випадково получилось включити емулятор
то появилась у нього дзеркальна проблема тепер він не може відключити емулятор,
;D Згідно твоїм теоритичним дослідам,виходить що спочатку в прошивці було мало байтів а тепер вже мабуть появились зайві і треба трошки відсипати.
Просто автору потрібно замінити пульт.
А ти розказуй і далі про фікси та свою компетентність.

slavzuk

последовательно нажал кнопки перегрузил вот и чудо

банан

Цитата: magneto от 09 января 2025, 19:49:06Такої ситуації з емулятором не було ні вкого,так би через одного писали в кожній темі.
то залий в пусту флешку базову, і онови одразу на 3.47.. тоді всім стане ясно що там є чого нема.))
-------------------------------------------
автор теми мабуть невідпишется, в чому була проблема .. тай софт він пише 2.30, 2.42 то ж мало того що фікси, то ще й несумісні з базовими ПЗ після 3.05(чи яка там перехідна точно вже непамятаю))

magneto

Цитата: банан от 09 января 2025, 21:35:56то залий в пусту флешку базову, і онови одразу на 3.47.. тоді всім стане ясно що там є чого нема.))
-------------------------------------------
автор теми мабуть невідпишется, в чому була проблема .. тай софт він пише 2.30, 2.42 то ж мало того що фікси, то ще й несумісні з базовими ПЗ після 3.05(чи яка там перехідна точно вже непамятаю))
Це буде дуже багато честі для автора теми,щоб я заради нього чи заради твої цікавості випробовував усі прошивки.
Автор теми положив болт і йому важко щось відповісти,то мене і тебе це менш за все цікавлять його проблеми.
Я кожен приймач з базовою прошивкою завжди прошиваю останім пз і проблем з емулятором не було.
Якщо тобі цікаво,бери й тестуй,я не маю бажання та часу.
Дивись,він пише що повертався на прошивки 2.30,2.41,2.42 це швидше за все чергова його тупість і яне вірю що він перепробував 50 прошивок.Скоріш за все він мав на увазі прошивки 3.30,3.41,3.42.
І основне ти ж бачиш фото де він пише,що емулятор увімкнувся а тепер не може його вимкнути.
Думаю шо тема вичерпана,автору байдуже,то комусь тим більше байдуже на його проблеми.

банан

Цитата: magneto от 09 января 2025, 23:49:52Я кожен приймач з базовою прошивкою завжди прошиваю останім пз і проблем з емулятором не було.
а у мене були різні нюанси- з емулятором і з сервісом майлінк, і з отп зоною... просто було цікаво, потім навіть набридло розгрібати ті нюанси, залив інший софт.. ну далі всі вкурсі))