Обговорення Sat-Integral S-1218 HD...S-1268 HD, S-1311 HD CO

Автор Bodia, 18 декабря 2025, 18:30:45

« назад - далее »

Bodia

Друзі! Не хотів сьогодні мучити себе і клаву дописами, але після чергового наїзду на мене та наш сайт твердолобого бздуна з на всім відомої помийки alen, головний пахан лише тим і займається, що обливає лайном всіх і вся, не у змозі стриматись від того, щоби не вивести цього хама на чисту воду. Посилаючись на наш форум воно приводить скріни, де ніби-то тут ніхто не у змозі відповісти на елементарне запитання від такого ж "засланого". Мова була про відновлення видаленого передвстановленого сервера Apollo(Funcam) у ресивері. І подивіться лише, що воно видало(кацапетовским язЫком) у себе на смітнику:
Цитировать...Аналогичный вопрос поступил на форум поддержки sat-integral где быстро решили проблему и ответили так...
І приводить скрін моєї відповіді(пост #30  теми https://sat-integral.org.ua/index.php/topic,12373.0.html) , яка зовсім не стосується даного питання.
Ну і далі без будь-якого посилання на джерело інформації воно знову ліпить наче свою розробку, чергову "інструкцію":
Цитировать1.Для начала отключите(деактивируйте) 14 сервер.(запитання ДЛЯ ЧОГО?(моя прим.)
2.На (ваших) фото я вижу 15 сервер который активирован,но Тип сервера у вас пишет NewsCS/Mgcam и стрелками влево-вправо нет больше выбора другого сервера....
...3.По моему на 15 сервере в низу экрана в подсказках не хватает кнопки 3(три) на которой бы писалось Установка Apollo.
Нажимаю на пульте кнопку 3(три) и появляется табличка с предложением Загрузить предустановленные серверы
соглашаюсь стрелками вправо-влево выбираю Да и подтвеерждаю нажатием кнопки Ок.

После чего на 15 сервере появляется сервер Apollo с датой начала и окончания срока.
Цитати приведені з поста цього "правдоруба" від 16 грудня 2025 15.25 теми "Обзор и инструкции Sat-Integral S-1218HD,S-1228HD" його alena форуму(якщо так можна назвати цю збірку краденого та плагіату)
А тепер вишенька на торті - гляньте, шановні користувачі форуму, на дату виходу відеоролика по цій темі на каналі "AV-division Собрание звука и видео" - 2024-01-24 о 22:00. От халепа - майже рік, як питання закрите, а воно лише тепер "особисто" все придумало. Як вам таке, друзі????

Bodia

ЦитироватьAlen пише
...Сколько бы человек не прошивал свой ресивер,от этого ему никак не установится предустановленный сервер...
Людській тупості немає меж. Ти хоч знаєш елементарні принципи побудови програмного забезпечення? Виходячи з цитати я зробив висновок, що якщо тебе хтось колись і навчав чомусь то це, боюсь образити невинне створіння, баран. І таких псевдовисновків у цього "гуру" вдосталь.
ЦитироватьAlen пише
...человек ни дня не может обойтись без нашего форума...
До цього обходився і тепер спокійно себе почуваю, але коли ти, негарна особина, вважаєш, що у себе в гаремі можеш провокувати, ображати, обкидати лайном власного виробництва будь-кого, нацьковувати людей одних на інших і ніхто не повинен тобі адекватно відповісти? Ось саме для цього я час від часу заходжу на цей псевдонібиресурс, аби вивести на чисту воду таких ницих особин, як ти, котрі не мають поваги ні до себе, ні до інших. Як підтвердження цієї тези почитайте останній абзац його крайнього допису. Ну і саме ти чого постійно днюєш і ночуєш на форумі sat-integral? Скрінів з нашого форуму ти публікуєш у своїй норі більше ніж власного виробництва, хоча де там те власне - один плагіат. Забудь про мене і я навіть не згадаю про таку ницу істоту як ти.
Ну і велика подяка адміністрації Форуму Sat-Integral за надану можливість відповісти неадеквату!
P.S. Ну  і своїми діями хоч одну непогану справу робищ, безкоштовно рекламуючи та популяризуючи форум Sat-Integral на просторах всесвітньої павутини.

haholik

Bodia

Цитата: haholik от Вчера в 19:26:47Ты об...
Те, що ти заляпане шакалятко, зрозуміло без твого тявкання, лише от біда- власник твій явно не Шерхан. Спробуй зрозуміти про що мова і більше не видазь на люди, а сиди у своєму блошатнику. Adieu, доходяга!