ПО Sat-Integral SP-1239HD / SP-1249HD версии 26.01.28

Автор danver, 28 января 2026, 16:11:30

« назад - далее »

TarasVinzer

Цитата: Bodia от 17 мая 2026, 21:23:22Ну тоді повертайте назад. Нехай сам усуває несправність. Хоча можна злити дамп ПЗ, що у ресивері, зберегти. Опісля завантажити новий з теми і перевірити роботу пристрою. Запрацює - залишаєте апарат у себе і користуєтесь. Не запрацює - повертаєте назад попереднє збережене ПЗ і віддаєте продавану апарат зі старою версією прошивки.

Запрацював після прошивки, канали не зникають після вимкнення, спробував назад повернути прошивку яку перед прошиванням зберіг, видає помилку. Дякую все працює., Підкажіть ще канали пакетом і ключі, як згадували вище з 1228 тільки підходять  чи ще з якихось моделей?

Bodia

Цитата: TarasVinzer от Вчера в 13:09:53...Підкажіть ще канали пакетом і ключі, як згадували вище з 1228 тільки підходять  чи ще з якихось моделей?
Краще, щоби уникнути неприємностей самому зробити свій список каналів і опісля тільки додавати чи вилучати потрібні теле(радіо)канали. З ключами ще легше, оскільки зараз в ходу лише BISS кодування, та й самих ключів небагато. У вкладенні зроблені особисто списки каналів і ключі та злиті з сусідського ресивера S-1228 HD якому я проводив Upgrade.

TarasVinzer

Цитата: Bodia от Вчера в 14:08:37Краще, щоби уникнути неприємностей самому зробити свій список каналів і опісля тільки додавати чи вилучати потрібні теле(радіо)канали. З ключами ще легше, оскільки зараз в ходу лише BISS кодування, та й самих ключів небагато. У вкладенні зроблені особисто списки каналів і ключі та злиті з сусідського ресивера S-1228 HD якому я проводив Upgrade.
до 1249 підходить?

Bodia

Цитата: TarasVinzer от Вчера в 15:51:23до 1249 підходить?
Не можу сказати, оскільки у цих ресиверів різні  процесори ( у Sat-Integral SP-1249 HD - Avalink(Sunplus) 1506HV, у Sat-Integral S-1228 HD - GUOXIN GX6605S)  і, відповідно, різне ПЗ. Можете ризикнути, але я би не рекомендував. Такі "експерименти" зазвичай закінчуються плачевно.