Продление G-share

Автор sforum, 29 декабря 2012, 20:37:45

« назад - далее »

slavzuk

Цитата: банан от 16 ноября 2024, 21:50:30ти впевнений в своїх словах
ну это похоже на рекламу потужную выкинуть бабки на ветер купить тюнер подключение тариф  а еще приедут установят

банан

Цитата: slavzuk от 16 ноября 2024, 21:59:18ну это похоже на рекламу потужную

це просто приклад, з підключення платного супутникового тв..
ще можна користуватись ід-картками.. ))

slavzuk

Цитата: банан от 16 ноября 2024, 22:06:14це просто приклад, з підключення платного супутникового тв..
да против не чего не имею  просвещай

саторг

Цитата: банан от 15 ноября 2024, 20:42:56я думаю, будь-який шаринг, це лохотрон...
є бонусний шаринг(термін- відображаєтся в тюнері), то добре.. закінчився але треба- міняй тюнер )).
хочиш платне тв- купи оригінальну підписку. тіпа

Дякую, посміявся з ранку від душі, дуже смішно ;D  ;D  ;D

magneto

Цитата: банан от 16 ноября 2024, 21:50:30якби мені заплатили, я б краще старався  :) а так просвітляю темний народ- безкоштовно! ..
от наприклад люди ж можуть навіть і незнати, що шаринг від лівих контор- це поперше може бути незаконно, подруге може скінчитись в будь-який момент, і шукай вітра вполі... а коли все офіційно то й гарантії присутні.
Користуючись кардшарінгом,українець не порушує українських законів,тому що по кардшарінгу не прорушуються права українських операторів.
Скінчитись швидше може офіційний оператор приклад XTRA TV.

Цитата: банан от 16 ноября 2024, 22:06:14це просто приклад, з підключення платного супутникового тв..
Просвітли темних, як в Україні користуватись ід-картками?
Примотати ізолєнтою зарплатну картку чи паспорт до сат інтеграла?

банан

Цитата: magneto от 17 ноября 2024, 10:10:27Користуючись кардшарінгом,українець не порушує українських законів,тому що по кардшарінгу не прорушуються права українських операторів.

ну добре, раз просиш, то вділю тобі темному ще хвилину свого часу )),
картки ще наче продаются, як українські так і російські.
https://belyislon.com.ua/sputnikovoe-televidenie-2/moduli-i-karty-dostupa-2/
то вже пережита технологія.

інструкції хай продавани знімають для своїх кліентів... а я буду тут рекламувати )) і смішити народ.

ще відео
переглядайте, смійтесь на здоров"я! ))

slavzuk

Цитата: банан от 17 ноября 2024, 10:40:06рекламувати )) і смішити народ.
я ставил спут антенну а мне сразу соседи говорят будешь смотреть рос каналы а я им буду агл на русском на верное записали в блокнот вот так и живем

sat-integral

Цитата: банан от 16 ноября 2024, 21:50:30от наприклад люди ж можуть навіть і незнати, що шаринг від лівих контор- це поперше може бути незаконно
Фигасебе  ;D
Про закон у нас в стране, это конечно супер  ;D  ;D  ;D
Наши чинуши убили бесплатное ТВ. Да вообще всё украинское ТВ убили.

sat-integral

Цитата: slavzuk от 17 ноября 2024, 11:24:28а мне сразу соседи говорят будешь смотреть рос каналы
Смотри телемарахфон за 1.5 лярда  :o

magneto

Цитата: банан от 17 ноября 2024, 10:40:06ну добре, раз просиш, то вділю тобі темному ще хвилину свого часу )),
картки ще наче продаются, як українські так і російські.
https://belyislon.com.ua/sputnikovoe-televidenie-2/moduli-i-karty-dostupa-2/
то вже пережита технологія.

інструкції хай продавани знімають для своїх кліентів... а я буду тут рекламувати )) і смішити народ.

ще відео
переглядайте, смійтесь на здоров"я! ))
Мабуть в усіх українців є приймачі тріколор та нтв+,мабуть кожен українець має номер договору з кацапськими операторами та знає ID свого обладнання для поповнення балансу та готовий щомісячно віддавати 1200 грн,зашибісь просвятив я ще більше потемнів.
Мобуть тебе не вчили,що не потрібно довіряти сумнівним інтернет магазинам,які за 1180 грн продають  модуль не існуючого оператора Xtra TV.
Перед закриттям Xtra TV,модулі коштували 400 грн і зараз в нормальних інтернет магазинах їх немає в наявності,а в білому слоні є за 1180 грн,це розраховано на потужного лоха.
Прикольно виходить,інтернет магазин белий слон,пише що вірить в ЗСУ при цьому поповнює баланс тріколора.
Це не нормально.Або інформація не актуальна і магазин давно зачинений.

slavzuk

так можно дойти до абсурда газ росии сатинтеграл китайский, а сами с голой дупой

банан

Цитата: sat-integral от 17 ноября 2024, 12:27:56Фигасебе  ;D
Про закон у нас в стране, это конечно супер  ;D  ;D  ;D
Наши чинуши убили бесплатное ТВ. Да вообще всё украинское ТВ убили.
тут непоспориш !
тому і написав - якщо скінчилась бонусна шара, то краще з тюнером купити нову )), при умові що воно дійсно потрібно!

банан

Цитата: slavzuk от 17 ноября 2024, 15:27:24так можно дойти до абсурда газ росии сатинтеграл китайский, а сами с голой дупой
відкрий очі, в тебе вже не просто гола дупа.. держава вважає що ти должен ))