Вопросы новичков

Автор sergijuk, 21 февраля 2020, 10:29:14

« назад - далее »

haholik и 7 гостей просматривают эту тему.

sergeyss9

Цитата: Mik от Сегодня в 12:36:27Ну да, ну да - слупят намного больше чем купить новый!
Є майстри , а є хапуги - не плутайте .

Anatolii-2

Цитата: Pavel01 от Сегодня в 02:37:01Это флешь память. В ней записано ПО и настройки. Никакого напряжения она не формирует. Такую микросхему мне и надо перешить при помощи программатора в ресивере Евроскай ЕС-19 Комбо. Программатор пришёл из Китая. Лежит на Укрпочте. Я на Сат-интегралах не знаю что формирует напряжение поляризации. Выше человек выложил схему. Я не смотрел детально, но вроде как микросхемы там нет.
Дякую що підказали. Тепер буду знати що то за мікросхема.

Anatolii-2

Цитата: sergeyss9 от Сегодня в 11:46:42З такими пізнаннями краще віднесіть його в майстерню ...
Тепер такі ціни в майстернях, що краще я його на свалку, а куплю інший. Але попробую поковиряти. В минулому 15 років працював телемайстром, правда техніка тоді була інша і монтажна схема була до неї. А тут шукаєш в сліпую.

sergeyss9

Цитата: Anatolii-2 от Сегодня в 18:29:25Тепер такі ціни в майстернях, що краще я його на свалку, а куплю інший. Але попробую поковиряти. В минулому 15 років працював телемайстром, правда техніка тоді була інша і монтажна схема була до неї. А тут шукаєш в сліпую.
Ази не змінились ...
Схема на аналогічний апарат є на форумі тиць - 10 пост теми .