ONLINE UPDATE Software 3.41

Автор банан, 30 марта 2024, 20:44:28

« назад - далее »

patron07

Цитата: vladrud от 25 июля 2025, 17:17:32Добрый день. Подскажите где в меню находится настройка обновление онлайн. Хочу его отключить для своих родителей, но они далеко от меня а ресивера у меня сейчас нет.
нажать злёную кнопку (игнорировать). но если ресивер отключают от сети то эту процедуру надо снова выполнять.

Yuriy Protas

Цитата: patron07 от 26 июля 2025, 16:55:58нажать злёную кнопку (игнорировать). но если ресивер отключают от сети то эту процедуру надо снова выполнять.
Не знаю.Натискається 0,вискакує банер«мережеві програми»,пункт 12 «онлайн оновоення»,жовта клавіша «зупинити завантаження»,більше рес не пропонує обновитися.

vladrud

Дякую за інформацію

andris0

Не знаете онлайн радио зачем не работает?

Yuriy Protas

Цитата: andris0 от 28 июля 2025, 17:52:37Не знаете онлайн радио зачем не работает?
Я не перевіряв,але онлайн раліо це теж інтернет додаток.Як айпітіві або мегого.Не працює,значить припрограмуванні пз не зробили....
Головна задача ресиверу трансляція супутникових каналів,з чим він справляється.Решта допоміжні функції.Якщо ви такий любитель,проскануйте радіоканали,єсть непогані станції

Bodia

Цитата: andris0 от 28 июля 2025, 17:52:37Не знаете онлайн радио зачем не работает?
Якщо Ви про плейлисти, шо зашиті у програмне забезпечення ресивера, то вони давно не працюють, просто застаріли. Можливо деякі радіоканали ще залишились - перевірте. Подобається слухати радіо з допомогою ресивера - скачайте робочий плейлист та завантажте у ресивер і все запрацює.