ПО Sat-Integral S-1218-28HD / S-1248-58-68HD / S-1311 HD COMBO v3.51

Автор danver, 22 мая 2025, 12:55:25

« назад - далее »

magneto

Цитата: SSK5230 от 21 июня 2025, 10:50:52Каждый волен покупать и продлевать,то что хочет.
И что ему удобно.
Никаких мифов развенчивать и что то доказывать не собираюсь.
Кто то покупает новый рес со встроенным ыункамом или ыоревером.
Другие переходят на платную шару.
Есть и те кто продлевает функам или форевер.
У каждого свой выбор.
Что выгодно или не выгодно- каждый решает сам.
Хорошего дня.
Було написано конкретне твердження,про те що продовження бонусної підписки коштує дорожче ніж новий приймач з бонусом.Тобто людина твердо говорить своє твердження як експерт.

Я написав цінники для поріняння і показав що це міф.
Якщо вам немає що доказувати,то не потрібно пхати носа зі своїми міркуваннями.
А ви як бабусі на лавочці,усі все знаете,тільки доказів немаєте і нічого не збираєтесь доказувати.
Якщо у людини немає ніяких підтверджень його слів у його твердженнях,то це повідомлення являється флудом а людина балаболом.
SSK5230.Якщо будете пхати свого носа,то разом зі storozh будете купувати мені нові приймачі S-1311 HD COMBO по 400 грн, а решту 600 будете добавляти зі свого карману.
І після того я теж напишу що для мене вигідніше купувати новий.

Pavel01

Цитата: storozh от 21 июня 2025, 00:21:02И шо интересно, новый бокс с годовой подпиской, обходится дешевле чем продление на год - парадокс ::)
А парадокс в чём? Опт всегда дешевле розницы. Ну и, шара это не товар, это услуга (здесь много нюансов), а ресивера это товар, в цену которого включена оптовая цена шары.

zgu

Цитата: Pavel01 от 21 июня 2025, 17:58:04А парадокс в чём? Опт всегда дешевле розницы. Ну и, шара это не товар, это услуга (здесь много нюансов), а ресивера это товар, в цену которого включена оптовая цена шары.

В сат-интегралы цена шары не включена. Она тут на условиях а вдруг ты будешь продлевать. Это договорняк с заводом.

Yuriy Protas

Всі праві стосовно ціни нового реса і продовження підписки І всі неправі.Наприклад,новий сат-1218 можна придбати за 570 гр,доставка безплатна.Але грогі перераховувати наперед.Не пам'ятаю магазину,я вже майже домовився,але товариш,який на базарі торгує всим оцим причандаллям,відговорив,сказав,що взяв у таких партію,а реси 2017 р.Купив я в нього за 700 гр.Дорожче,як продовжити підписку,але ж новий рес.А я живу в селі,четверта точка від трансформатора,напруга менше 235 в не буває,а буває і 260.Блоки живлення довго не витримують,а вартість у нас на базарі 180-200 грн.Я поставив собі стабілізатор,але ж не у всіх є така можливість.От і думайтк,що вигідніше,новий рес чи підписку купить.
І ще одне .Я вже писав,що у мене єсть ще рес 1228,не новий.Так от,на новому 1218 ютьюб літає,на старому висне частенько.І перепрошивав,і на заводські скидав,перевірив електроліти в бж,а все одно новий жвавіший.
Я просто свою думку висловив,а кожен може робити,як хоче.Та і шара бонусна зараз на любителя.
Все таке старе і затягане.
До телевізора,який у мене в кімнаті,підключений сат-1218 і тв бокс.І плюс телевізор з Т2.Так от,1218 можу включити раз в тиждень,решту часу тв бокс.

Pavel01

Цитата: zgu от 23 июня 2025, 20:49:25В сат-интегралы цена шары не включена. Она тут на условиях а вдруг ты будешь продлевать. Это договорняк с заводом.
а куда она включена? То есть завод заплатил деньги и всё? Или это шароводы за бесплатно оказывают такую услугу? В надежде на лохов. Почему ж они нам не позволяют самим шару продлять? Что то здесь не срастается.

magneto

Цитата: Pavel01 от 25 июня 2025, 06:02:11а куда она включена? То есть завод заплатил деньги и всё? Или это шароводы за бесплатно оказывают такую услугу? В надежде на лохов. Почему ж они нам не позволяют самим шару продлять? Что то здесь не срастается.
Павло.Мається на увазі що договір між Sat-integral та сервером Funcam може бути безкоштовним.
Для Sat-integral це вигідно для збільшення продаж приймачів а для Funcam це безкоштовна реклама з ціллю що хтось продовжить бонус далі за оплату.
Funcam є сторонім сервісом.
От наприклад добавили в приймачі безкоштовно бонус iptv Sharavoz на 1 рік і ціна приймача залишилось 675 грн.
Значить це договір заводу з сервером iptv а по закінченню якщо вам сподобався Sharavoz то ви йдете на його сервер і далі вже за оплату продовжуєте 3$ в місяць.
А в результаті 3х12=36$ за 1 рік.
Хтось купиє звичайну помісячну шару по 1.5$ на місяць де 18$ на 1 рік і це є також додатковою послугою і це є більшою ціною ніж вартість нового приймача з бонусом.
Чи продовжити Funcam чи купити новий приймач,чи будете купляти шару чи iptv в усіх ви падках ви платите гроші.
Також покажу вам що бонус не входить у вартість приймача.Можливо десь хтось і спекулює бонусом,підіймаючи вартість приймача,але подивіться однакову вартість двох приймачів на одному процессорі GX6605S в одному є бонус а в іншому немає.
Тому кожен робить свій вибір в тому що йому подобається.

Pavel01

Все это может быть и так, но я в это слабо верю. Надеяться не понятно на что, как то очень странно.

sat-integral

Цитата: Pavel01 от 25 июня 2025, 06:02:11а куда она включена? То есть завод заплатил деньги и всё? Или это шароводы за бесплатно оказывают такую услугу? В надежде на лохов. Почему ж они нам не позволяют самим шару продлять? Что то здесь не срастается.

Именно.  :)  а вам было бы спокойнее если бы была включена?