Пожелания разработчикам ПО

Автор sergijuk, 07 декабря 2017, 10:18:58

« назад - далее »

Pavel01

Цитата: serg1980a от 27 ноября 2024, 19:41:17А дорога ведь бабушки и дедушшки не умеют сканировать вручную.
ну смотря какие бабушки и дедушки. Тем которым лет по 50, может и не умеют. Мне через месяц 76 будет, я умею. Могу и их (тем которым по 50) научить, алэ воны нэ хтять.

банан

Цитата: Mixa1968 от 14 декабря 2024, 01:02:07"Tiger Combo"
мабуть хороший ресивер, шкода остання офіційна прошивка 4.3 виходила у 2022р.. всі заливають туди альтернативу, від вельмишановного профессіонала свеї справи "McMCC". його сайт та проекти можна знайти за адресою https://gitverse.ru/McMCC/net_upgrade_firmwares

stalewar

Просьба тестировать свое ПО прежде чем оно попадет в паблик чтобы не получилось больше ситуации как с комбиком 1311

SAnatoliy

Цитата: stalewar от 14 декабря 2024, 12:51:19Просьба тестировать свое ПО прежде чем оно попадет в паблик чтобы не получилось больше ситуации как с комбиком 1311
Тоже прошился с другого сайта, пришлось через Com порт восстанавливать

magneto

Цитата: Mixa1968 от 14 декабря 2024, 01:02:07Как на "Tiger Combo" найти каналы T2-MI на частоте 11747 (Astra 4.8E). ПЗ v4.3. Или нужны танцы с biss ключами как в SatIntegral??? Просьба не путать каналы T2-MI с DVB-S2!!!
P.S. Просьба к администрации сайта удалить посты неадекватов с матом. Это же настоящая война!!! Делом надо заниматься.
Розказуючи про чиїсь неадекватні повідомленя,я тобі розкажу про неадекватність твого повідомлення.

Ти звертаєшся з приймачем тігер,до форуму сат інтеграл,це перша неадекватність.
Ти навіть не спробував танцювати з biss ключами на тигрові а комусь рекомендуєш займатись ділом,це друга неадекватність.
От і займись ділом.
Хочеш дивитись,танцюй.
Не хочеш танцювати,пиши на форум тігра нехай для тебе пишуть нову прошивку.

Vidok

Уберіть будь ласка не потрібне (тік ток не працюючі плейлисти) і буде більше пам'яті.

саторг

Прохання до розробників ПЗ. Зробити сигнал приймання сат і Т2 таким, як на ПЗ 2.86 у ресіверів 8 серії. Розповідаю сьогоднішній випадок. Приїжджаю до клієнта. У нього Сат Інтеграл 1311 комбо. ПЗ 2.86. Приймає все. Перевірив особисто - канали Т2 -ОК, канали з Астри 11766 - ОК, 12073 - ОК, 12437 - ОК. Природнє бажання зробити краще - перепрошиваю ресівер на ПЗ 3.46. І яке розчарування мене охоплює. Супутникові Астри 11766 - вмикаються через раз. 11747 - не працюють. 12073 - ОК, а 12437 сигнал стрибає і постійно з артефактами. Налаштування антени взагалі нічого не допомогає. Сигнал Т2 взагалі відсутній на усих робочих частотах. Ну ладно. можливо проблема в ресівері... Перепрошиваю його назад на ПЗ 2.86, яка була до цього. Вкидаю список каналів - 11766, 12073, 12437 - ОК! Т2 - чудовий сигнал ОК! І це не тільки цей одиничний випадок. Я і раніше помічав на інших подібних ресіверах після прошивки останніми ПЗ.

Bodia

Цитата: саторг от 25 февраля 2025, 16:39:21...Вкидаю список каналів...
саторг! Списки каналів звідки брали? У нових прошивках, не пам'ятаю з якої версії, новий формат бази даних. Старі списки каналів не підтримуються. З версії  ПЗ 2.86 список каналів на ПЗ 3.46 точно не підійде. Можливо і тому у Вас така ситуація склалась.

саторг

Цитата: Bodia от 25 февраля 2025, 17:55:16саторг! Списки каналів звідки брали? У нових прошивках, не пам'ятаю з якої версії, новий формат бази даних. Старі списки каналів не підтримуються. З версії  ПЗ 2.86 список каналів на ПЗ 3.46 точно не підійде. Можливо і тому у Вас така ситуація склалась.
Я не брав старі списки каналів на нове ПЗ. Вибачте, але я не перший і навіть не десятий рік займаюсь супутниковим.

slavzuk

Цитата: magneto от 14 декабря 2024, 17:13:43Не хочеш танцювати,пиши на форум тігра нехай для тебе пишуть нову прошивку
Был когда то хорошый форум сайт админ закрыл с началом  вторгнення в Украину
было много тестов на 1 сутки и долгосрочных на 36, 85градус,а потом перестали делать обновы

Yuriy Protas

Цитата: Bodia от 25 февраля 2025, 17:55:16саторг! Списки каналів звідки брали? У нових прошивках, не пам'ятаю з якої версії, новий формат бази даних. Старі списки каналів не підтримуються. З версії  ПЗ 2.86 список каналів на ПЗ 3.46 точно не підійде. Можливо і тому у Вас така ситуація склалась.
Не знаю.Вже прошивок до десятка га восьмій серії один і той же список.Ну редагую,добавляю,видаляю.Можливо,проблема в самому ресивері 1311.
За всю практику 1311 єдиний ресивер,який мені по гарантії поміняли на новий.

Bodia

Цитата: саторг от 25 февраля 2025, 16:39:21...Природнє бажання зробити краще - перепрошиваю ресівер на ПЗ 3.46. І яке розчарування...
Тоді може допомогти варіант з прошиванням через декілька проміжних ПЗ. У моїй практиці таке допомагало.
Цитата: саторг от 25 февраля 2025, 18:31:33...я не перший і навіть не десятий рік займаюсь супутниковим...
Повірте, я теж не сьогоднішний, але інколи банальна порада може допомогти вирішити проблему.
Цитата: Yuriy Protas от 25 февраля 2025, 19:56:42.Вже прошивок до десятка га восьмій серії один і той же список.
Радий за Вас. Удачі!

gorinych

Не пожелание, а вопрос. В принципе ждать или нет прошивки с рабочим youtube? Резервы разработчиков софта уже исчерпаны и они забили?!

На данный момент как я знаю, он не работает ни на одном приёмнике с подобным железом.
Времени вроде не много прошло, но уже пошли заказы на андроид приставки, а я за 4-е года не установил ни одной тарелки, хотя брал 1228 как альтернативу с youtube и IPTV.
SAT Горыныч сейчас никому для установки не интересен.

Bodia

Цитата: gorinych от 23 марта 2025, 20:55:35...В принципе ждать или нет прошивки с рабочим youtube?..
На мою думку, з таким запитанням краще звернутись до ворожки. Але надія помирає останньою.

slavzuk

Цитата: Bodia от 23 марта 2025, 21:24:51...В принципе ждать или нет прошивки с рабочим youtube?..
сатинтеграл это украинский проект и кто то зажал бабла  закинуть китайцам