Пожелания разработчикам ПО

Автор sergijuk, 07 декабря 2017, 10:18:58

« назад - далее »

sat-integral

Цитата: Simplyman от 02 июля 2025, 11:13:13Реакция от разработчиков будет или я зря старался?)

Реакция будет молниеносная. Быстрее чем на робот пылесос Roborock S8 MaxV Ultra за 1500 евро, на который разработчики забили буквально сразу же.
Тут же вы потратили чуть больше?  ;D

Simplyman

Т.е. багрепорты делать нет смысла?

slavzuk

Цитата: Simplyman от 04 июля 2025, 12:41:56Т.е. багрепорты делать нет смысла?
здесь ребята прохаванные твою проблему  на раз решат

Кнопки Page- Page+

Цитата: slavzuk от 02 июля 2025, 12:35:12Китаю ваши  рекомендации очень нужны 

Цитата: slavzuk от 02 июля 2025, 12:35:12Китаю ваши  рекомендации очень нужны 

Конечно нужны, лічно Сі Дзіньпін буде читати всі пожеланія разработчикам по Sat-Integral тільки писати треба ієрогліфами.

sat-integral

Цитата: Simplyman от 04 июля 2025, 12:41:56Т.е. багрепорты делать нет смысла?

Если хотите чтобы устранили баг, пишите. Всё читается и фиксируется.

SHAH6000

У моих Польских клиентов уже две недели не работают на Hotbierd 13 (Tvp1, eleven sport 1, eleven sport 2, eleven sport 3. Eleven sport 4, canal + sport 5, canal + sport 4, canal + sport 3, canal + sport 2, canal + sport, TVP sport, polsat sport 2, Polsat sport, HBO2, HBO3).Тоесть практически вес canal+ перестал работать только полсат остался. Пол года назад уже так было ждали обновления ПО пока появится. С того что понимаю в прошывке 3.51 funcam 147 а для работы надо funcam 149.

Bodia

Цитата: SHAH6000 от 05 июля 2025, 17:50:51...С того что понимаю в прошывке 3.51 funcam 147 а для работы надо funcam 149.
Невірно розумієте. Для продовження перегляду потрібно проплатити термін користування сервісом funcam, оскільки, ймовірно, "халявний" закінчився. На форумі існує спеціальна ТЕМА.

magneto

Цитата: Bodia от Вчера в 13:30:23Невірно розумієте. Для продовження перегляду потрібно проплатити термін користування сервісом funcam, оскільки, ймовірно, "халявний" закінчився. На форумі існує спеціальна ТЕМА.
Ви не уважно прочитали і вказали на тему з закресленим гаманцем.
Написано що не працює пакет Canal+ Polska
А тільки працює закодований Polsat,відповідно що термін сервісу ще не закінчився.
Тому і просять оновити серверний протокол з версії 147 на 149 для того щоб відчинялись усі пакети.
Дивіться на фото,в квітні 2025 вже була 149 версія,людина обізнана про те що така версія існує.
А 22 травня 2025 ми отримали прошивку 3.51 в якій оновлено протокол до 147,чим трохи відстає від реального оновлення серверу.

Bodia

Цитата: magneto от Вчера в 16:10:42Ви не уважно прочитали і вказали на тему з закресленим гаманцем...
Все я читав і уважно і тому дав дописувачу тему для ознайомлення з принципом дії кардшарингу та практичними порадами учасників форуму, бо чекати на чергове оновлення ПЗ можна дуже довго і не факт, що там оновлять версію Funcam до потрібної. А читати потрібно не лише заголовок теми, а і пости користувачів, зокрема крайній ПОСТ вказаної у моєму дописі теми. Перед написанням цього поста взяв відповідний тест іншого провайдера послуги та перевірив роботу пакетів польських телеканалів(Polsat, Canal+, TVN) - все працює, тому і порадив оплатити продовження терміну дії. Якось так!

Yuriy Protas

Я вас,можливо,усіх зараз помирю.Ресивер на супутнику в позиції 13Е знаходить безліч кодованих каналів вт.ч.польський і болгарський пакет,в болгарському є російськомовні канали,які Funcam відкриває.День канали працюють ,потім перестають відкриваться,за 3-4 дні не показують більга частина.
Так що праві обидві сторони,Funcam наче і відкриває,потім канали пропадають.Видалив,просканував ще раз,показують.Через певний час не показують.
В мене так.Інтернет оптика,
300мб/сек.

Bodia

Цитата: Yuriy Protas от Сегодня в 06:41:32Я вас,можливо,усіх зараз помирю...
Пане Yuriy Protas! Та не сварився я ні з ким, а просто висловив свою думку. Інша справа, що людина може і не погодитись з тим, що я написав - це її справа.
Цитата: Yuriy Protas от Сегодня в 06:41:32...Funcam наче і відкриває,потім канали пропадають.Видалив,просканував ще раз,показують.Через певний час не показують...
Саме тому і порадив би користувачу знайти та перейти на нормальний платний сервіс (дядько Google зможе порекомендувати) і забути те, про що Ви пишете.
А "халява" вона і є саме такою, як Ви описали. Удачі!

magneto

Bodia.Давайте разом прочитаємо те що ви відповіли.Такого перевзування я ще не бачив.
Поступило прохання.
Цитата: SHAH6000 от 05 июля 2025, 17:50:51У моих Польских клиентов уже две недели не работают на Hotbierd 13 (Tvp1, eleven sport 1, eleven sport 2, eleven sport 3. Eleven sport 4, canal + sport 5, canal + sport 4, canal + sport 3, canal + sport 2, canal + sport, TVP sport, polsat sport 2, Polsat sport, HBO2, HBO3).Тоесть практически вес canal+ перестал работать только полсат остался. Пол года назад уже так было ждали обновления ПО пока появится. С того что понимаю в прошывке 3.51 funcam 147 а для работы надо funcam 149.
У людини,точніше у його клієнтів працює пакет polsat значить підписка funcam діюча,лише перестав працювати canal + і тому людина просить оновити серверний протокол з 147 до 149 ви навіть не чули і не знали що існує така версія 149.
Ви відповіли що потрібно піти продовжити термін бонусної підписки,хоча підписка у людини працююча.
Цитата: Bodia от Вчера в 13:30:23Невірно розумієте. Для продовження перегляду потрібно проплатити термін користування сервісом funcam, оскільки, ймовірно, "халявний" закінчився. На форумі існує спеціальна ТЕМА.

В слідуючому повідомлені ви перевіряєте роботу пакету canal + на якомусь іншому кардшарінгу який немає відношення до серверу funcam і далі рекомендуєте продовжити оплатити термін дії.
Тобто якщо у польських клієнтів funcam оплачено на три роки,ви будете рекомендувати ще його продовжити.
Цитата: Bodia от Вчера в 22:56:16Перед написанням цього поста взяв відповідний тест іншого провайдера послуги та перевірив роботу пакетів польських телеканалів(Polsat, Canal+, TVN) - все працює, тому і порадив оплатити продовження терміну дії.

Далі ви перевзуваєтесь і пишете зовсім інше,наче ви рекомендуєте загуглити і купити звичайний кардшарінг.

Цитата: Bodia от Сегодня в 08:33:11Пане Yuriy Protas! Та не сварився я ні з ким, а просто висловив свою думку. Інша справа, що людина може і не погодитись з тим, що я написав - це її справа.Саме тому і порадив би користувачу знайти та перейти на нормальний платний сервіс (дядько Google зможе порекомендувати) і забути те, про що Ви пишете.
А "халява" вона і є саме такою, як Ви описали. Удачі!

Yuriy Protas.Ви також любите перекручувати запитання і багато розповідати про щось інше.
Ви користуєтесь бонусною підпискою funcam.Замість того щоб взяти і переглянути Hotbird 13 і відписатись та підримати людину сказавши,що дійсно пакет Polsat працює а Сanal+ перестав працювати,ви просто розводите балачки.
Виправлення серверного протоколу,завжди було майже в кожній версії тому що це ініціатива розробнииків.
А ви замість того щоб підримати людину щоб цей процесс пришвидшити,навпаки його сповільнюєте та закриваєте актуальне повідомлення своїми роздумами.

Поступило конкретне прохання оновити версію funcam 147 до версії funcam 149.В результаті купа не потрібних рекомендацій від балакунів та купа подяк за флуд один одному.
Честно мені гидко щось тут писати та відповідати.
Тому що ви тупите по чорному і ніяк не можете дати конкретну відповідь на поставлене запитання,про те пхаєтесь усюди відповідати.

Bodia

Цитата: magneto от Сегодня в 11:31:16...Давайте разом прочитаємо...
От любите Ви нагнітати ситуацію. Ви наче та капризна баба - ніколи не вгодиш. Та й Ви тут яким боком? Я порадив не Вам, а зовсім іншій людині і вона сама вирішить, що їй робити. Хочете щось дописувачу підказати своє - туди і звертайтесь. У рецензуванні моїх дописів у мене немає потреби.
  Тепер ближче до теми. При нормальному кардшарингу надавач послуги регулярно слідкує за оновленнями та виправляє неполадки бо втратити клієнтів означає втрату доходів. У таких операторів працює технічна підтримка. То може надасте йому адресу техпідтримки Funcam і не будете переливати з пустого в порожнє?
Цитата: magneto от Сегодня в 11:31:16...ЧесТно мені гидко щось тут писати та відповідати...
Та ніхто не одягнув Вам петлю на шию чи пістолета до скроні не приставив - не подобається , то й не калякайте. Аrrivederci!
P.S. А Ви самі що запропонували дописувачу? Запитання риторичне. :o

magneto

Цитата: Bodia от Сегодня в 17:23:11То може надасте йому адресу техпідтримки Funcam і не будете переливати з пустого в порожнє?Та ніхто не одягнув Вам петлю на шию чи пістолета до скроні не приставив - не подобається , то й не калякайте. Аrrivederci!
P.S. А Ви самі що запропонували дописувачу? Запитання риторичне. :o
Підримка funcam виконала своєчасне оновлення серверного протоколу funcam до версії 149
про це я вище показав вам фото.Вам проце пишеш,а ви цього не розумієте.
Сервіс funcam вбудований в приймачі sat integral 8 серії і в даний момент затримка оновлення за компанією sat integral.
Відповідно про це людина попросила оновити версію протоколу з 147 на 149 для подальшої роботи пакету Canal+
Я підтримую таке прохання тому що потрібно оновлення серверного протоколу.
Я не нагнітаю ситуацію,я лише закрив вам рота щоб ви не писали дурниці та не відправляли оплачувати людей підписку у яких вона активна а лише перестав працювати пакет Canal+.
Запропоновувати і сказати я можу тільки одне.Не потрібно нікому рекомендувати чим користуватись,кожен обирає самостійно.
Коли поступає актуальне запитання і якщо у вас такіж самі недоліки,то потрібно підримувати людей а не відговорювати та писати вигадки.
Ви не користуєтесь funcam а почали радити продовжувати активні бонусні підписки.
Для вас япоказав що funcam 149 вже був в квітні 2025 року а в травні на сат інтегралах появився тільки funcam 147.
Але ви читаєте і не розумієте що в оновленні відстає сат інтеграл і тут не потрібна ніяка адреса техпідтримки funcam.
Ви перші почали писати повну маячню що до поступленого запитання,а звинувачуєте мене в нагнітані ситуації.
Ви не визнаєте того що ти затупили і почали радити людині продовжити бонусну підписку у якої ще не закінчився термін.

slavzuk

может просто шараG гггг взяли тест проверили на платной
Спойлер
Ваш сервер: s4.shara-tv.biz
DES ключ: 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14

===== настройки для тюнера №106747 =====
Логин: 8138972749
Пароль: 89636
Название пакета   Порты   CAID&Ident
Canal+ 13E   8574   1884&000000