ПО Sat-Integral S-1248HD / S-1258HD версии 2.42

Автор Тема: ПО Sat-Integral S-1248HD / S-1258HD версии 2.42  (Прочитано 21883 раз)

0 Пользователей и 1 Гость просматривают эту тему.

Оффлайн satradio

  • Канонир
  • *
  • Спасибо
  • -> Поблагодарил: 4
  • -> Поблагодарили: 0
  • Сообщений: 8
  • Страна: ua
  • Репутация: 0
  • Пол: Мужской
    • Просмотр профиля
    • Награды
Працює стабільно. Підтверджую, може бути інтернет поганий. Тут на форумі читав пораду підключити WiFi адаптор через USB подовжувач. Сигнал виростає до 100%. Якщо й надалі будуть постійні "затики" з кодованим каналом, то можливо, що проблеми з роутером, або провайдер надає інтернет з дісконектами.

Помітив постійні "затики" на каналі History, але це вважаю некритичним.
 Інші працюють в нормі.
Сигнал 100%.
Провайдер: Київстар
В сусіда провайдер інший, і теж працює ну дуже погано.
Тому-то я не моу зрозуміти, або Ви мене (мою проблему) не так зрозуміли, або я щось роблю не правильно.
Хоча тут емає нічого складного, але й з іншого боку працює або в усіх або ні в кого.
  • Версия ПО: 2.30
  • Модель ресивера: Sat-Integral S-1247 HD Racing

Оффлайн afalin

  • Постоялец
  • Фельдфебель
  • *****
  • Спасибо
  • -> Поблагодарил: 296
  • -> Поблагодарили: 943
  • Сообщений: 1047
  • Страна: 00
  • Репутация: 971
  • Пол: Мужской
    • Просмотр профиля
    • Награды
Сигнал 100%.
Провайдер: Київстар
В сусіда провайдер інший, і теж працює ну дуже погано.
Тому-то я не моу зрозуміти, або Ви мене (мою проблему) не так зрозуміли, або я щось роблю не правильно.
Хоча тут емає нічого складного, але й з іншого боку працює або в усіх або ні в кого.
Інколи це твердження не спрацьовує на бонусі,тому що по номеру ресивера іде прив'язка до різних серверів.
Але це не означає ,що не порібно шукати причину.Спробуйте змінити налаштування роутера і вибрати більш швидкісний канал звязку wi-fi.Також не завадить змінити IP ресивера на 10 одиниць більший,його зарезервувати і зробити прив'язку до МАС,а також спробувати перевести ресивер з DHCP на статычний IP...т.т.і.
Эти пользователи сказали Вам СПАСИБО:
  • Версия ПО: Актуальная
  • Модель ресивера: Sat-Integral S-1210 HD Aron

Оффлайн mamazo1

  • Бомбардир
  • **
  • Спасибо
  • -> Поблагодарил: 15
  • -> Поблагодарили: 32
  • Сообщений: 60
  • Страна: ua
  • Репутация: 31
  • Пол: Мужской
  • СУГС
    • Просмотр профиля
    • Награды
Сигнал 100%.
Провайдер: Київстар
В сусіда провайдер інший, і теж працює ну дуже погано.
Тому-то я не моу зрозуміти, або Ви мене (мою проблему) не так зрозуміли, або я щось роблю не правильно.
Хоча тут емає нічого складного, але й з іншого боку працює або в усіх або ні в кого.
Спробуйте зробити так як рекомендує afalin, а від себе добавлю, що шара вона і є шара, в мене нестабільно , тобто із "затиками" показує лише два канали Viasat History, та Viasat Explorer. Для мене це некритично. Можливо, що коли закінчиться термін бонусної шари, то придбаю (подовжу) термін її дії. :)
Эти пользователи сказали Вам СПАСИБО:
  • Версия ПО: 2.58(PowerVU fix)
  • Модель ресивера: S-1248 HD Heavy Metal

Оффлайн satradio

  • Канонир
  • *
  • Спасибо
  • -> Поблагодарил: 4
  • -> Поблагодарили: 0
  • Сообщений: 8
  • Страна: ua
  • Репутация: 0
  • Пол: Мужской
    • Просмотр профиля
    • Награды
Також не завадить змінити IP ресивера на 10 одиниць більший

Не допомогло.

його зарезервувати і зробити прив'язку до МАС

а також спробувати перевести ресивер з DHCP на статычний IP...т.т.і.

Можна більш детальніше!
  • Версия ПО: 2.30
  • Модель ресивера: Sat-Integral S-1247 HD Racing

Оффлайн afalin

  • Постоялец
  • Фельдфебель
  • *****
  • Спасибо
  • -> Поблагодарил: 296
  • -> Поблагодарили: 943
  • Сообщений: 1047
  • Страна: 00
  • Репутация: 971
  • Пол: Мужской
    • Просмотр профиля
    • Награды
Краще за все це перейти на сторонній платний кардшаринг.Звісно це дешевше і стабільніше.
Що до іншого,то почніть з каналу.По IP  дивіться на зображення,а решта це зміни в ресивері в налаштуванні мережі.

Эти пользователи сказали Вам СПАСИБО:
  • Версия ПО: Актуальная
  • Модель ресивера: Sat-Integral S-1210 HD Aron

Оффлайн ink

  • Канонир
  • *
  • Спасибо
  • -> Поблагодарил: 1
  • -> Поблагодарили: 2
  • Сообщений: 7
  • Страна: 00
  • Репутация: 1
  • Пол: Мужской
    • Просмотр профиля
    • Награды
Не поможет, надо с помощью блокнота удалять вручную к какой рубрике относится канал и менять расширение на m3u, или пользоваться конвертером плейлистов
Рубрики удалял,расширение менял-не помогло
  • Версия ПО: 2.53
  • Модель ресивера: 1248

Оффлайн sanchako

  • Канонир
  • *
  • Спасибо
  • -> Поблагодарил: 3
  • -> Поблагодарили: 8
  • Сообщений: 10
  • Страна: ua
  • Репутация: 8
  • Пол: Мужской
    • Просмотр профиля
    • Награды
Рубрики удалял,расширение менял-не помогло
Значит где-то очепятка, я то ведь смотрю...
p.s. ссылку на онлайн-конвертер отправил личным сообщением, не знаю можно ли тут выкладывать её
Эти пользователи сказали Вам СПАСИБО:
  • Версия ПО: 2.54
  • Модель ресивера: sat-integral 1248hd

Оффлайн radek

  • Канонир
  • *
  • Спасибо
  • -> Поблагодарил: 0
  • -> Поблагодарили: 0
  • Сообщений: 3
  • Репутация: 0
  • Пол: Мужской
    • Просмотр профиля
    • Награды
После нескольких часто работы,выключаю,включаю пропадает звук через hdmi. Решается повторным вставить кабель. Как решить?
  • Версия ПО: 2.42
  • Модель ресивера: sat integral 1258

Оффлайн трям

  • Канонир
  • *
  • Спасибо
  • -> Поблагодарил: 2
  • -> Поблагодарили: 1
  • Сообщений: 4
  • Репутация: 1
  • Пол: Мужской
    • Просмотр профиля
    • Награды
вопрос по прошивке 2.42 тюнер Sat-Integral S-1248 HD Heavy Metal
что с сортировкой в папке фавориты---в папке номера по списку каналов одни,а когда переключаешь с пульта Р- Р+,номера каналов совсем другие и порядок совсем другой
то же самое творится на прошивке 2.40
на прошивках 2.30 и ниже всё впорядке,но на этих прошивках почему то слетают коды РowerVU дискавери  анимал
может я чё делаю не так???
после замены прошивки сброс до заводских настроек,потом список каналов и ключи всё с флешки
пробовал на 2.42 после прошивки и сброса к заводским просканировал все каналы вручную,не с флешки,отредактировал их в ручную на тюнере,та же лобуда с фаворитами
чё делать???
Эти пользователи сказали Вам СПАСИБО:
  • Версия ПО: 2.15
  • Модель ресивера: Sat Integral S-1227HD

Оффлайн ink

  • Канонир
  • *
  • Спасибо
  • -> Поблагодарил: 1
  • -> Поблагодарили: 2
  • Сообщений: 7
  • Страна: 00
  • Репутация: 1
  • Пол: Мужской
    • Просмотр профиля
    • Награды
Значит где-то очепятка, я то ведь смотрю...
p.s. ссылку на онлайн-конвертер отправил личным сообщением, не знаю можно ли тут выкладывать её

Спасибо огромное.Именно этот конвертер помог!!!
Эти пользователи сказали Вам СПАСИБО:
  • Версия ПО: 2.53
  • Модель ресивера: 1248

Оффлайн Саша57

  • Постоялец
  • Старший фейерверкер
  • *****
  • Спасибо
  • -> Поблагодарил: 294
  • -> Поблагодарили: 159
  • Сообщений: 250
  • Страна: ua
  • Репутация: 167
  • Пол: Мужской
  • друзьям всегда рад
    • Просмотр профиля
    • Награды
вопрос по прошивке 2.42 тюнер Sat-Integral S-1248 HD Heavy Metal
что с сортировкой в папке фавориты---в папке номера по списку каналов одни,а когда переключаешь с пульта Р- Р+,номера каналов совсем другие и порядок совсем другой
то же самое творится на прошивке 2.40
на прошивках 2.30 и ниже всё впорядке,но на этих прошивках почему то слетают коды РowerVU дискавери  анимал
может я чё делаю не так???
после замены прошивки сброс до заводских настроек,потом список каналов и ключи всё с флешки
пробовал на 2.42 после прошивки и сброса к заводским просканировал все каналы вручную,не с флешки,отредактировал их в ручную на тюнере,та же лобуда с фаворитами
чё делать???
Вот только недавно в какой то теме кто то с форумчан давал совет, что делать если с фаворитами твориться такая "беда",как вы описываете у себя. Поищите,я забыл его советы,но точно тут дело не в прошивке. Толи перемещать  надо чтобы были остальные спутники отключены ,а может что то и другое делать, вобщем забыл. Но что то простенькое, не заумное. Я думаю вам помогут в этом вопросе, обождите немножко.
Эти пользователи сказали Вам СПАСИБО:
  • Версия ПО: 3.39
  • Модель ресивера: sat ihtegral 1210 aron hd, U2C m2 MAXI.

Оффлайн mamazo1

  • Бомбардир
  • **
  • Спасибо
  • -> Поблагодарил: 15
  • -> Поблагодарили: 32
  • Сообщений: 60
  • Страна: ua
  • Репутация: 31
  • Пол: Мужской
  • СУГС
    • Просмотр профиля
    • Награды
Я думаю вам помогут в этом вопросе, обождите немножко.
Я теж так думаю, що розробники ПЗ цього ресивера виправлять цей баг, та ще деякі. Дуже сподіваюсь та чекаю.

Ті баги, що описані на форумі та є в мене:
1. Проблема збереження плей листів IPTV із меню NetLink, які робили користувачі (*.m3u) на зовнішні носії (або на ресивер).
Також в меню IPTV m3u не працює додавання адреси самооновлюваних плей листів з ресурсу провайдера интернет. При прописуванні адреси не завантажується плей лист, тобто поле залишається пустим.
2. Відображення в інфобарі на ТВ, та на дисплеї ресивера, відповідного номеру каналу по списку фаворитів, для швидкого цифрового набору з пульта керування.
3. Програвання відеоконтенту HD якості  (помічено на *.mkv) із зовнішнього носія. В меню USB менеджер невірно відображає тривалість файлів (занижує тривалість), відповідно їх програє з тією тривалістю з якою їх бачить в менеджері, та автоматично переходить до програвання наступного в списку файла.
4. Відображення невірного кодування субтитрів файлів mkv, яке б можна було читати (відображується абракадабра). 
5. Підсвічування іншим кольором каналів з PowerVU кодуванням в списку каналів. З підсвічуванням було б дуже добре.
6. Створення (хоча б в електронному вигляді) детальної інструкції для користувача ресиверів Sat Integral.
Будь ласка, в кого ще є які зауваження, то доповніть, щоби ресивери Sat Integral дійсно були б народними.
Дуже швидко набирають популярність як недорогі та якісні, з достатньою функціональністю.
                 
Эти пользователи сказали Вам СПАСИБО:
« Последнее редактирование: 22 Январь 2018, 17:57:59 от mamazo1 »
  • Версия ПО: 2.58(PowerVU fix)
  • Модель ресивера: S-1248 HD Heavy Metal

Оффлайн трям

  • Канонир
  • *
  • Спасибо
  • -> Поблагодарил: 2
  • -> Поблагодарили: 1
  • Сообщений: 4
  • Репутация: 1
  • Пол: Мужской
    • Просмотр профиля
    • Награды
Вот только недавно в какой то теме кто то с форумчан давал совет, что делать если с фаворитами твориться такая "беда",как вы описываете у себя. Поищите,я забыл его советы,но точно тут дело не в прошивке. Толи перемещать  надо чтобы были остальные спутники отключены ,а может что то и другое делать, вобщем забыл. Но что то простенькое, не заумное. Я думаю вам помогут в этом вопросе, обождите немножко.
спасибо,буду ждать-а то перерыл весь форум-и ничего не нашол

и ещё заметил что на разных прошивках качество изображения разное-цветовая гамма и особенно контрастность-хоть регулируй хоть нет((((
почему так???
  • Версия ПО: 2.15
  • Модель ресивера: Sat Integral S-1227HD

Оффлайн afalin

  • Постоялец
  • Фельдфебель
  • *****
  • Спасибо
  • -> Поблагодарил: 296
  • -> Поблагодарили: 943
  • Сообщений: 1047
  • Страна: 00
  • Репутация: 971
  • Пол: Мужской
    • Просмотр профиля
    • Награды
спасибо,буду ждать-а то перерыл весь форум-и ничего не нашол
Попробуйте,может этот совет поможет.
Эти пользователи сказали Вам СПАСИБО:
  • Версия ПО: Актуальная
  • Модель ресивера: Sat-Integral S-1210 HD Aron

Оффлайн трям

  • Канонир
  • *
  • Спасибо
  • -> Поблагодарил: 2
  • -> Поблагодарили: 1
  • Сообщений: 4
  • Репутация: 1
  • Пол: Мужской
    • Просмотр профиля
    • Награды
Попробуйте,может этот совет поможет.
я закидывал с общего списка-не по спутникам отдельно
пробовал уже и закидывать в том порядке котором хотел бы их видеть в списке-в списке они появляются как выбираю-а при переключении кнопками-опять лобуда((((
  • Версия ПО: 2.15
  • Модель ресивера: Sat Integral S-1227HD

sat-integral.org.ua

ПО Sat-Integral S-1248HD / S-1258HD версии 2.42
« Ответ #119 : 22 Январь 2018, 18:10:12 »

 

SimplePortal 2.3.6 © 2008-2014, SimplePortal