Добрий день! Допоможіть мені будь ласка, в мене тюнер не підключається до інтернет, не працює ютуб мігого і все інше на прошивці v.3.22 , не можу дивитися телекарту на 80-му градусі. Проблема з DNS. Може підійде новіша прошивка з іншої моделі? Допоможіть мені будь ласка вирішити питання
Тюнер не підключається до інтернет, не можу дивитися телекарту на 80 градусі. Ютуб не працює в тюнері мігого і все інше. Допоможіть вирішити питання
вам уже ответили, и задали вам вопрос а вы снова пишите о помощи...Если сами не можете настроить то позовите специалиста.
Вай фай точку доступу знаходить,підключається, але без доступу в інтернет. З телевізором SHARP AQUOS таж сама проблема нема поступу до інтернет. Роутер HUAWEI B535 працює нормально, смартфоні, ноутбук, підключаються без проблем. В чому проблема не знаю
это Вы первый раз подключаете или раньше работало ?ресивер перегружали, то есть полное ВЫКл ресивера от 220пробуем снять шифрование(пароль) в роутере на время и подключится к сети интернет.
Раніше працювало нормальноНа жаль телеграм не маю
Зняв пароль з роутера, Перезапустив тюнер але нема доступу
Зняв пароль з роутера, Перезапустив тюнер але нема доступуДобавлено: 03 Апрель 2023, 19:00:05Що далі?Добавлено: 03 Апрель 2023, 19:09:07Нема поступу до інтернет, ютуб ошибка 404
На жаль телеграм не маю
скорее всего это роутер делает такую ошибкувстречалось мне на роутерах ТП-Линк такоеоткрываем в смартфоні Google Play Маркет и в поисковик пишем - Телегрампотому как эта переписка будет длится очень долго
Візьму у дочки телефон, внеї є телеграм, добре!
Я готовий