Sat-Integral S-1311 HD Combo

Автор sat-integral, 04 сентября 2018, 11:26:34

« назад - далее »

Pavel01

Цитата: stalewar от 28 марта 2024, 18:12:34шо там нового
Я не знаю что. Сервисы сетевые я не использую, может в них что нового есть. У меня Ютуб не работает. Правда непосредственно перед обновлением я не проверял его работу. С месяц назад работал. Но там в меню обновления Ютуб рисуют вроде 22 года выпуска.

alexei_dp

Цитата: банан от 05 февраля 2024, 22:41:58я знаю... (на свому ресивері)
записуэм дані мережі на листок ! (ім"я та пароль)
і в налаштуваннях ресивера (мережі невидно)треба натиснути кольорову кнопку- додати мережу- вводим дані з листочка.. і все.
Привіт!
Я перепрошую, а яку саме кольорову кнопку?
Перепробували і червону (та що в підказках) і інші - ніяких форм для вводу немає... Прошивка 3.10. Мені демонстрували процес по відео. Тож впевнений що натискали в правильному місці.
Щось із пультом чи щось змінилось чи не так зрозумів може? Ресивер у селі, тож консультую родичів віддалено.

банан

Цитата: alexei_dp от 20 ноября 2024, 12:58:45Прошивка 3.10.
в мене інша прошивка.
на 3.10 може й небути (там з кольорових наче тільки червона- "обновить")...
може хтось підкаже більш точно.
скрін сатінтеграл з ютуба:

alexei_dp

Цитата: банан от 20 ноября 2024, 14:41:09на 3.10 може й небути (там з кольорових наче тільки червона- "обновить")...
може хтось підкаже більш точно.
а у вас яка прошивка? або на якій у вас працювало раніше?

банан

Цитата: alexei_dp от 20 ноября 2024, 14:45:21а у вас яка прошивка? або на якій у вас працювало раніше?
у мене альтернатива ( https://sat-integral.org.ua/index.php/topic,11932.0.html ).. нажаль вона несумісна з комборесиверами, так як непередбачає ефірної антени. .
що до версії прошивки інтеграла, то оновітся до останьої, гірше мабуть не стане. тим більше що в нових версіях 8серії
якраз виправлено проблеми з інтернетом.
(люди пишуть що в ресиверах1311 інший процессор(gx6605) а не GX6605S, тодї можуть виникнути проблеми з новим софтом, і прийдется заливати назад 3.10)

Vidok

[/quote]
Цитата: alexei_dp от 20 ноября 2024, 12:58:45Привіт!
Я перепрошую, а яку саме кольорову кнопку?
Перепробували і червону (та що в підказках) і інші - ніяких форм для вводу немає... Прошивка 3.10. Мені демонстрували процес по відео. Тож впевнений що натискали в правильному місці.
Щось із пультом чи щось змінилось чи не так зрозумів може? Ресивер у селі, тож консультую родичів віддалено.
Нажміть окей введіть  пароль і тоді нажміть червону кнопку.

alexei_dp

Цитата: Vidok от 20 ноября 2024, 15:54:04Нажміть окей введіть  пароль і тоді нажміть червону кнопку.
Мова йде щодо підключення до прихованої WiFi мережі... Тобто, коли мережі немає (невидно), але потрібно вручну прописати назву мережі (SSID) та пароль від неї...
Ви це мали на увазі?

Vidok

Цитата: alexei_dp от 20 ноября 2024, 17:34:11Мова йде щодо підключення до прихованої WiFi мережі... Тобто, коли мережі немає (невидно), але потрібно вручну прописати назву мережі (SSID) та пароль від неї...
Ви це мали на увазі?

Вибачне мабуть я вас не зрозумів.Я думав що не можете взагалі підключити WIFI

банан

Yuriy Protas десь раніше згадував проблему: тюнер сам скидає налаштування.. кіно рішення проблеми

magneto

Цитата: банан от 20 ноября 2024, 15:11:33(люди пишуть що в ресиверах1311 інший процессор(gx6605) а не GX6605S, тодї можуть виникнути проблеми з новим софтом, і прийдется заливати назад 3.10)
Це повна дурня.
Подивись на головну сторінку на яких процессорах побудовані приймачі та їх модифікацію.

банан

Цитата: magneto от Сегодня в 11:44:13Це повна дурня.
Подивись на головну сторінку на яких процессорах побудовані приймачі та їх модифікацію.

на заборі теж написано )(УЙ .. але ти ж не там !? ))
розбери і подивись.. читака. там проц без букви S