Ремонт сатинтеграл 1228

Автор vviktorgygo, 12 сентября 2019, 20:34:36

« назад - далее »

банан

Цитата: Vidok от 17 октября 2024, 11:59:47А до чого тут увімкнене світло я запитав конкретно.А ти переводиш на дурники!
і справді, я сприйняв це запитання -дурницею!... все ж очевидно, некористуєшся вимкни, надовше вистачить як тюнера так і адаптера.

Pavel01

Цитата: slavzuk от 17 октября 2024, 20:44:33да я выгнал на миске но это мучение ну взял 50град 7лит с 10кг меда

у нас в деревне раньше, лет 60 назад, можно было взять аппарат у соседа. Не продавали соседи. Можно взять и сейчас.

банан

Войтик

Під час перегляду перестав працювати тюнер 1258!
Заміна БЖ нічого не змінила,все рівно неподає ознак життя.
Що ще можна попробувати в домашніх умовах?

банан

Цитата: Войтик от 07 декабря 2024, 10:52:20Під час перегляду перестав працювати тюнер 1258!
Заміна БЖ нічого не змінила,все рівно неподає ознак життя.
Що ще можна попробувати в домашніх умовах?
у всіх різні умови ))
відключи антенний кабель..
якщо флешка засвітится(юсб з лампочкою), то спробуй відеовихід (тюльпан)
якщо ні то..
мультиметр і перевіряй живлення 12- 5- 3.3 1.8

Войтик

Він зовсім не дихає.Блоки живлення робочі.Помер раптово під час роботи.

Войтик

Таке враження що проблема  в роз'ємі живлення тюнера. Без підключення роз'єм продзвонюється тестером а коли підключаєш БЖ то напруги не має.Хоча на виході в штекері БЖ напруга є. Що просаджує чи як?

Yuriy Protas

Може,зіпсувався роз'єм,або шнур,або,або сам ІЧ датчик з дисплеєм.Тому світлодіод і не світиться,Спробуйте поклацати кнопками на ресі,вони там є.
Може,само гніздо живлення на ресі,експериментуйте.

Войтик

банан

Цитата: Войтик от 07 декабря 2024, 14:14:57Таке враження що проблема  в роз'ємі живлення тюнера. Без підключення роз'єм продзвонюється тестером а коли підключаєш БЖ то напруги не має.Хоча на виході в штекері БЖ напруга є. Що просаджує чи як?
То значить шим на 5в здох... тюнер 1258 весь живется від 5в.. можеш на юсб тюнера подати 5в все повинно запрацювати!. (5в 1А можна взяти від зарядки телефона ))

Yuriy Protas

Цитата: Войтик от 07 декабря 2024, 14:14:57Таке враження що проблема  в роз'ємі живлення тюнера. Без підключення роз'єм продзвонюється тестером а коли підключаєш БЖ то напруги не має.Хоча на виході в штекері БЖ напруга є. Що просаджує чи як?
Чому відразу«просаджує»?
БЖ треба перевіряти під навантаженням.У мене для цього автолампа,яка застосовується в щитку приладів,розжарювання,не лед.

haholik

Нашли, где собака порылась?

банан

Цитата: Войтик от 07 декабря 2024, 17:29:18Я стараюся...
а мабуть достарався, що світла на районі до цеї пори нема... от і неможе відписатись.

Войтик

ЦитироватьТо значить шим на 5в здох... тюнер 1258 весь живется від 5в.. можеш на юсб тюнера подати 5в все повинно запрацювати!. (5в 1А можна взяти від зарядки телефона ))
Напевно твоя версія найправдоподобніша.
Через юсб тюнер подав ознаки життя у вигляді boot але не загрузився.

Войтик

Хотілось би взнати як діяти в цій ситуації?