Вопросы новичков

Автор sergijuk, 21 февраля 2020, 10:29:14

« назад - далее »

frankllin

Цитата: littlebombardier от 03 сентября 2024, 18:03:40Несколько дней назад пропал звук на 1311 на спутниковом телеканале Freedom. Что это может быть ?
заново проскануйте частоту і запрацює

Vidok

Цитата: littlebombardier от 03 сентября 2024, 18:03:40Несколько дней назад пропал звук на 1311 на спутниковом телеканале Freedom. Что это может быть ?
Прошийте самою новішою прошивкою вона хоч стабільна або 3.43.

littlebombardier

Цитата: frankllin от 03 сентября 2024, 18:07:55заново проскануйте частоту і запрацює
Дуже дякую. Допомогло. Гадав, що перейшли на якійсь новик аудіокодек, що 1311 не підтримую

Mik

Всем привет! Не так давно я поднимал вопрос о том как смотреть телевизор при отключении электроэнергии, тем более, что у нас в Харьковской области, как и в целом по Украине, эта проблема предельно болезненная. Было много советов, всем признателен за то, что откликнулись. Отдельно спасибо Банану, да и другим тоже.Изучив эту тему, перешарив весь интернет, остановился вот на этом устройстве; ATZ 600 AEU, и солнечной панели 400 вт.Смонтировал, испытал и в общем доволен.При полной зарядке телевизор и ресивер потребляют всего-навсего 33...35 вт, и при емкости 600вт!Телек можно смотреть 17 часов! А если еще подключить настольную лампу 10 вт, инерционный моторчик отопления то 6 часов.К тому же это устройство можно заряжать от сети.

https://yapx.ru/album/X7dD4

slavzuk

Цитата: Mik от 10 сентября 2024, 12:28:10Всем привет! Не так давно я поднимал вопрос о том как смотреть телевизор при отключении электроэнергии, тем более, что у нас в Харьковской области, как и в целом по Украине, эта проблема предельно болезненная. Было много советов, всем признателен за то, что откликнулись. Отдельно спасибо Банану, да и другим тоже.Изучив эту тему, перешарив весь интернет, остановился вот на этом устройстве; ATZ 600 AEU, и солнечной панели 400 вт.Смонтировал, испытал и в общем доволен.При полной зарядке телевизор и ресивер потребляют всего-навсего 33...35 вт, и при емкости 600вт!Телек можно смотреть 17 часов! А если еще подключить настольную лампу 10 вт, инерционный моторчик отопления то 6 часов.К тому же это устройство можно заряжать от сети.

Технічні характеристики ATZPOWER 600 Вт
Потужність: 600 Вт
Ємність акумулятора: 642,6 Вт·год
Вихідна напруга – 230В/50Гц
Акумулятор із напругою: 3,6В 2550 mah
Вихідні порти:
2 розетки змінного струму
3 USB-порти
1 автомобільний роз'єм
Тип батареї:18650 Li-NMC
Вхід для зарядки: 12-24 В
Час зарядки від мережі: 7-8 годин, підтримка зарядки від сонця
Форма вихідного сигналу – чиста синусоїда

magneto

Цитата: Mik от 10 сентября 2024, 12:28:10Всем привет! Не так давно я поднимал вопрос о том как смотреть телевизор при отключении электроэнергии, тем более, что у нас в Харьковской области, как и в целом по Украине, эта проблема предельно болезненная. Было много советов, всем признателен за то, что откликнулись. Отдельно спасибо Банану, да и другим тоже.Изучив эту тему, перешарив весь интернет, остановился вот на этом устройстве; ATZ 600 AEU, и солнечной панели 400 вт.Смонтировал, испытал и в общем доволен.При полной зарядке телевизор и ресивер потребляют всего-навсего 33...35 вт, и при емкости 600вт!Телек можно смотреть 17 часов! А если еще подключить настольную лампу 10 вт, инерционный моторчик отопления то 6 часов.К тому же это устройство можно заряжать от сети.

Зарядні станції це прилад для домогосподарок або для туристів,з завищеними характеристиками та ціною.
Вага вашої зарядної станції 5.8 кг. і завищені характеристики що ємність акумулятора 642 Вт це приблизно 53А.
Такого не може бути,тому що тільки один літієвий акумулятор 55А(660ВТ)має вагу 13 кг.
Тому заявлені характеристики можна розділити на 3.

банан

Цитата: Mik от 10 сентября 2024, 12:28:10..Изучив эту тему, перешарив весь интернет, остановился вот на этом устройстве; ATZ 600 AEU
фото
головне що б Вас влаштовувало!... я тільки пару днів тому, сам дізнався про подібний пристрій- ЕКО-ФЛОм називають.
еле як на мене, ціна трохи кусаєтся )), зате зручно.!
радісного в цій ситуації небагато але я радий що у Вас на одну проблему стало менше ! ..а мене ж поки що, і автоакумулятор влаштовує  8) .

Yuriy Protas

Нічого.Там дві звукові доріжки,українську відключили.
Клавіша «аудіо»на пульті і перейти на іншу звукову доріжку.

slavzuk

Цитата: slavzuk от 10 сентября 2024, 13:14:58Технічні характеристики ATZPOWER 600 Вт
Потужність: 600 Вт
Ємність акумулятора: 642,6 Вт·год
Вихідна напруга – 230В/50Гц
Акумулятор із напругою: 3,6В 2550 mah
Вихідні порти:
2 розетки змінного струму
3 USB-порти
1 автомобільний роз'єм
Тип батареї:18650 Li-NMC
Вхід для зарядки: 12-24 В
Час зарядки від мережі: 7-8 годин, підтримка зарядки від сонця
Форма вихідного сигналу – чиста синусоїда
скажу так, пользователю удовлетворяет и хорошо на котле стоял ибп300вт с аккумулятором гелиевым 75 ач хватало на 3часа потом через2 года на пол часа  смотрел видео тест про ATZPOWER 600 Вт при нагрузке 100-120 ват на хватает на 4 часа

slavzuk

Цитата: magneto от 10 сентября 2024, 13:56:32Зарядні станції це прилад для домогосподарок або для туристів,з завищеними характеристиками та ціною.
Вага вашої зарядної станції 5.8 кг. і завищені характеристики що ємність акумулятора 642 Вт це приблизно 53А.
Такого не може бути,тому що тільки один літієвий акумулятор 55А(660ВТ)має вагу 13 кг.
Тому заявлені характеристики можна розділити на 3.

600 ват это не батарея  это устройство которое может выдать 600вт 

Mik

Да пусть будет не батарея а устройство которое может выдать 600вт, ну и, что с того?!Сегодня в 16-00 включил телек (Lg 43"), ресивер sat Integral 1228 HD и две настольных лампы с лампочками по 10вт, и сейчас на 20-00 остаточный заряд 63%. К тому же эту станцию можно заряжать от сети. 

банан

Цитата: slavzuk от 10 сентября 2024, 19:32:52..может выдать 600вт 
ну, непогано ж !. але то короткочасне навантаження. недумаю що ця штука протягне більше 1год навіть на 500вт. а на малих навантаженях може працювати звісно довше.
думаю в описі, то розрахунок батреї на 1год при 600вт )) -  виходить що при 100 ватах може працювати 6годин а при 50ваттах вже 12год.. але ж сам інвертор жре +20% на кожну годину. але це неточно! можливо я щось нетак зрозумів ))
надіюсь власник приладу засіче, коли вирубится апарат, тоді знаючи навантаження можна буде вирахувати реальну ємність батареї.

slavzuk

Цитата: банан от 10 сентября 2024, 20:47:21ну, непогано ж !. але то короткочасне навантаження. недумаю що ця штука протягне більше 1год навіть на 500вт. а на малих навантаженях може працювати звісно довше.
думаю в описі, то розрахунок батреї на 1год при 600вт )) -  виходить що при 100 ватах може працювати 6годин а при 50ваттах вже 12год.. але ж сам інвертор жре +20% на кожну годину. але це неточно! можливо я щось нетак зрозумів ))
надіюсь власник приладу, засіче коли вирубится апарат, тоді знаючи навантаження можна буде вирахувати реальну ємність батареї.
самое главное человек купил и все его устроило

magneto

Цитата: slavzuk от 10 сентября 2024, 19:32:52600 ват это не батарея  это устройство которое может выдать 600вт 
Ви ж самі написали в характеристиках ємність акума 642.6 Вт на що я вам пояснив що якщо превести то ємність акума 53.5A.
Тепер подумайте як в ту коробочку може поміститись акум вагою 13 кг.
Далі ви говорите що у вас був акум на 75А це 900 Вт і було гірше.Фантастику ви розказуєте.
Банан.Якщо вірити опису то акума при споживачеві 600Вт його вистачить на 1 годину але потрібно враховувати що залишиться 30% заряду це 10.9 вольт і коробочка  не дасть розрядитись повністю буде вимикатись потребуючи заряду.
Мік.Я думаю що в такій коробці розміщений акум не більше 30A тому що більший не поміститься.
Виробник не написав характеристику контролера заряду від панелі для вашої коробочки.
Заряджається ваш акум 7-8 годин при струмові не більше ніж 20% ємності а це з силою струму 5-6A
Ваша панель 400Вт в середньому 35 вольт це 11.5A подібні цифри знаходяться у вас на наклейці.
Тому якщо панель забрати з кімнати і винести на сонце,це буде небезпечно.
Для когось це було успішно коли заряджали струмом 40A 100 Амперний акум за 2 години а для когось це закінчується приїздом 101.
В обох випадках заряд високим струмом вкорочює термін придатності акумулятора а також є небезпечним.
 ;D Робіть висновки,комусь потрібно розкупити усіляку всячину що наволокли бізнесмени в часи блекауту,звісно що будуть і прекрасні відеоогляди товару,і багато позитивних відгуків в інтернет магазинах,буде зроблено усе щоб ви те схавали і не вагаючись купували.

банан

Цитата: magneto от 10 сентября 2024, 21:52:09...потрібно враховувати що залишиться 30% заряду це 10.9 вольт і коробочка  не дасть розрядитись повністю буде вимикатись потребуючи заряду.
10.9 - звідки ці цмфри ?
там невідома кількість, та схема підключення батерей-ок, але відомий формат 18650-(Робоча напруга: 2,75V - 4,2V)
але їхню справжню ємність можна лише вирахувати/виміряти
можливо якщо зпаровано по чотири - 4x2.75=11, але це невідомо )) і при такому паруванні повний заряд буде- 16.8