Вопросы новичков

Автор sergijuk, 21 февраля 2020, 10:29:14

« назад - далее »

valentin57

Альтернатива дуо-2

haholik

краткость - сестра таланта. Кто такой "альтернатива"? Кому он "дуо-2"?

Yuriy Protas

Наскільки я зрозумів,альтернатива сат-інтегралу.Зотів узнати,що за звір дуо,але гугл уперто кидає мене в део

Vidok

Цитата: Yuriy Protas от Вчера в 20:56:44Наскільки я зрозумів,альтернатива сат-інтегралу.Зотів узнати,що за звір дуо,але гугл уперто кидає мене в део
DUO 2 це розкладний смартфон з двома екранами.Тільки не розумію яке відношення він має до тюнера.

Yuriy Protas

Цитата: Vidok от Вчера в 21:20:36DUO 2 це розкладний смартфон з двома екранами.Тільки не розумію яке відношення він має до тюнера.
Ясно.Значить на дуо можна подивитися за гроші те,що супутник показує безплатно.

Pavel01

Цитата: haholik от 02 февраля 2025, 19:49:13Можно поинтересоваться: почему выбор пал на 1228?
Наверное потому, что других (похожих на ресивер) нет в продаже.

SSK5230

Цитата: valentin57 от Вчера в 08:25:23Альтернатива дуо-2
заметил в последнее время- пишут про всё что угодно, но только не про сат- интегралы.
Какой дуо2?
Расшифруйте.

Yuriy Protas

Цитата: SSK5230 от Сегодня в 05:49:42заметил в последнее время- пишут про всё что угодно, но только не про сат- интегралы.
Какой дуо2?
Расшифруйте.
Це показує,що в нас немає ні адміна,ні модераторів.
А дуо-2-смартфон з розкладним дисплеєм.

SSK5230

Цитата: Yuriy Protas от Сегодня в 08:17:34Це показує,що в нас немає ні адміна,ні модераторів.
А дуо-2-смартфон з розкладним дисплеєм.
да вы правы, да я понял про дуо.
Но не стал эту тему развивать.
Люди приходят на форум узнать какую-то полезную информацию.
Решить проблему с ресивером.
Спросить.
А вместо этого читают про телевизоры чужие марки ресиверов и телефоны.
Конечно нужен порядок.
А кто пишет не по теме- банить.
Тогда охотников писать всякую ерунду поубавиться.

Vidok

Цитата: SSK5230 от Сегодня в 08:21:30да вы правы, да я понял про дуо.
Но не стал эту тему развивать.
Люди приходят на форум узнать какую-то полезную информацию.
Решить проблему с ресивером.
Спросить.
А вместо этого читают про телевизоры чужие марки ресиверов и телефоны.
Конечно нужен порядок.
А кто пишет не по теме- банить.
Тогда охотников писать всякую ерунду поубавиться.
Нема нових прошивок нема більше що писати.От і будуть писати всяку фігню.

Yuriy Protas

Цитата: Vidok от Сегодня в 09:05:18Нема нових прошивок нема більше що писати.От і будуть писати всяку фігню.
Просто супутникове тб потроху відмирає.Багато моїх знайомих навіть у віці 70+ дивляться смарт.Кому внуки придбали,кому діти.Та і дивитися по супутнику асортимент не дуже.Відкрили оті три канали «твоє кіно»,коли не включу,або Рембо,або Сталоне в тюрязі.
На українських каналах або марафон,або шоу безкінечні,весело їм під час війни

Vidok

Цитата: Yuriy Protas от Сегодня в 09:54:11Просто супутникове тб потроху відмирає.Багато моїх знайомих навіть у віці 70+ дивляться смарт.Кому внуки придбали,кому діти.Та і дивитися по супутнику асортимент не дуже.Відкрили оті три канали «твоє кіно»,коли не включу,або Рембо,або Сталоне в тюрязі.
На українських каналах або марафон,або шоу безкінечні,весело їм під час війни
От через те я писав про ютуб і про мегого.Якщо не буде нових ПЗ то і не буде що обговорювати тай форум буде не актуальний.

Mik

Я б так не сказал, что спутниковое телевидение отмирает. К сожалению есть проблемы с украинским телевидением. До войны мы с женой смотрели исключительно украинские телеканалы: Интер, ICTV, 1+1, 2+2 и многие другие, а сейчас качество украинских каналов резко снизилось, к сожалению - правильное и честное слово с экрана телевизора иногда бьет врага сильнее миномета...!