Пожелания разработчикам ПО Sat-Integral SP-1319 HD Combo / SP-1329 HD Combo

Автор sergijuk, 11 марта 2020, 15:55:11

« назад - далее »

Yuriy Protas

Цитата: sat-integral от 22 марта 2025, 09:45:29Это не железо. Это сторонний сервис так работает. Удалось связаться и обменяться инфой что подсветить - будет подсвечено. Не удалось - не будет.
Мегого вон во время футбола переставало несколько раз работать, резерв+ ложится переодически, а вы хотите чтобы каналы нормально подсвечивало  ;D
Не знаю,що там,але вчора попросили мене патч кей бін скинуть(файл ключів).Скинув.Відповідають,не ключі,а бог знає що.
Провірив на своєму ресі,видалив усі біси і залив файл.Все вийшло.
А зараз дружина користується ним,головне обручку з рубіном показує.Кажу,давай я тобі всі серії покажу за день,каже так нецікаво.

manul

Доброго времени суток .  Вопрос : а можно ли тюнера 9 серии подружить с пультами с восьмой . В нашем регионе сейчас нереально купить пульт для SP-1329 , а вот на S-1218-68 полно .

slavzuk

Цитата: manul от 23 марта 2025, 04:34:53Доброго времени суток .  Вопрос : а можно ли тюнера 9 серии подружить с пультами с восьмой . В нашем регионе сейчас нереально купить пульт для SP-1329 , а вот на S-1218-68 полно .
установите приложение ZaZaRemote на мобилу ик портом и выберете свой или подобный пульт Пульт
    SAT-INTEGRAL SP-1219
    SAT-INTEGRAL SP-1229
    SAT-INTEGRAL SP-1319
    SAT-INTEGRAL SP-1329
    SAT-INTEGRAL 5052 T2 Mini
    Openfox X8
    X8 Combo (основной функционал). Совпадают большинство кнопок управления основными функциями ресивера.

sergijuk

Цитата: slavzuk от 21 марта 2025, 11:34:43у меня нету этого ресивера не могу подсказать, а вот на 1412 так при удаление или двигать есть красная кнопка воспроизвести не надо смотреть выходить с редактирования так же можно выставить каналы открытые закрытые  и спутник

А ещё на S-1412 в настройках есть функция Автовключение канала в списке. Если её включить, то даже красную кнопку не надо нажимать :)
Для спасибо есть специальная кнопочка.

slavzuk

Цитата: sergijuk от 24 марта 2025, 00:31:44А ещё на S-1412 в настройках есть функция Автовключение канала в списке. Если её включить, то даже красную кнопку не надо нажимать :)
прикинь у меня тоже есть такая функция, меня все устраивает в функционале тюнера сатинтеграл 1412 кроме не рабочих приложений

Yuriy Protas

Цитата: slavzuk от 24 марта 2025, 08:29:19прикинь у меня тоже есть такая функция, меня все устраивает в функционале тюнера сатинтеграл 1412 кроме не рабочих приложений
Мене особисто в ресі 1412 не влаштовує ніщо.
Колись був непоганий апарат,в мене було їх не один,два продав після закінчення бонусу,двома користуюсь.
На всіх прошивках,крім 1.74,не показує 9 градус.На 1.74 показує,але не показує 
11747 з астри.І часто тупо висне при пошуку(1218 на тій самій антені не висне і шукає набагато жвавіше).
В 1218,якщо виключити пультом,рес пультом не включиться,1412,хоч і пультом і виключити,включиться без пульта.Можна включити функцію«повернення в черговий режим»,але це не те.

sergijuk

Цитата: Yuriy Protas от 24 марта 2025, 09:19:09В 1218,якщо виключити пультом,рес пультом не включиться,1412,хоч і пультом і виключити,включиться без пульта.Можна включити функцію«повернення в черговий режим»,але це не те.
Та ніби нормально виключається і включається пультом 1412. Спробуйте функцію Глибокий сон включити чи виключити.

Yuriy Protas

Цитата: sergijuk от 24 марта 2025, 12:13:38Та ніби нормально виключається і включається пультом 1412. Спробуйте функцію Глибокий сон включити чи виключити.
.Нормально,коли від мережі 220 не відключався.Коли відключався,вискакує банер
«до виключення залишилось ...сек,натисніть кнопку exit».Я розуміє,але такі стоять ще у двох моїх знайомих,дзвонять,що робить
А світло у нас у селі виключають,коли заманеться.
І зараз відкотився на 1.74,знову дістає банер довбаний ,що у мене бонусна підписка закінчилась,а рес 2019 р.в.,5 років минуло,як вона закінчилась..
Колись,може,непоганий рес був ,багато функцій,доки прошивками не зіпсували.

sergijuk

Цитата: Yuriy Protas от 24 марта 2025, 12:52:25.Нормально,коли від мережі 220 не відключався.Коли відключався,вискакує банер
«до виключення залишилось ...сек,натисніть кнопку exit».Я розуміє,але такі стоять ще у двох моїх знайомих,дзвонять,що робить
А світло у нас у селі виключають,коли заманеться.
Виключіть функцію Возврат в дежурний режим і такого банера не буде. Цей банер з'являється тільки коли ця функція включена.

Yuriy Protas

Цитата: sergijuk от 24 марта 2025, 13:02:53Виключіть функцію Возврат в дежурний режим і такого банера не буде. Цей банер з'являється тільки коли ця функція включена.
.
Данке,спробую.
Ви мене не зрозуміли.
Я мав на увазі більш докучливий банер про закінчення Forever.

sergijuk

Цитата: Yuriy Protas от 24 марта 2025, 13:21:40Ви мене не зрозуміли.
Я мав на увазі більш докучливий банер про закінчення Forever.
Я вас зрозумів, я коментував виключно про банер щодо діжурного режиму.
Про банер форевера можу сказати лише те що на останній прошивці він не з'являється.

Yuriy Protas

Цитата: sergijuk от 24 марта 2025, 13:40:17Я вас зрозумів, я коментував виключно про банер щодо діжурного режиму.
Про банер форевера можу сказати лише те що на останній прошивці він не з'являється.
Та я знаю,у мене остання на другому ресі.

betacam

Підкажіть, у кого SP-1319, він адекватно працює з мотопідвісом? Ніяк не можу подружити з Lemberg LM H-H 1140, що по USALS, що по Diseq 1.2 просто повертає антену на рандомну позицію.
Перевіряв з іншими тюнерами, як старий MPEG2 Globo, так і новіший MPEG4 Tiger T600 працюють з цим же мотопідвісом без проблем.
Доводиться крутити антену старим Globo, а до loop виходу підключати SP-1319, але це костиль. Може якось можна вирішити проблему? Думаю, щось не те SP-1319 відправляє в мотопідвіс, от би здампити і порівняти...

sergijuk

Цитата: betacam от 25 марта 2025, 18:34:45Підкажіть, у кого SP-1319, він адекватно працює з мотопідвісом? Ніяк не можу подружити з Lemberg LM H-H 1140, що по USALS, що по Diseq 1.2 просто повертає антену на рандомну позицію.
Перевіряв з іншими тюнерами, як старий MPEG2 Globo, так і новіший MPEG4 Tiger T600 працюють з цим же мотопідвісом без проблем.
Доводиться крутити антену старим Globo, а до loop виходу підключати SP-1319, але це костиль. Може якось можна вирішити проблему? Думаю, щось не те SP-1319 відправляє в мотопідвіс, от би здампити і порівняти...
Я колись пробував на SP-1329 на мотопідвісі Globo, це повний аналог мотопідвіса Лемберг. Працювало тоді нормально, але це було на старішій прошивці. Останню прошивку поки не тестував.

Bodia

Цитата: betacam от 25 марта 2025, 18:34:45...старий MPEG2 Globo, так і новіший MPEG4 Tiger T600 працюють з цим же мотопідвісом без проблем.
Доводиться крутити антену старим Globo...
Дуже схожа ситуація і з S-12X8. Мотопідвіс крутить антену нормально лише на горизонтальнцій поляризації, а от з вертикаллю проблеми - ніяк не хоче знаходити позицію. Доводиться перемикати ресивер на канал з горизонтальною поляризацією, відправляти мотопідвіс у нуль, а потім переходити на інший супутник. Теж не зовсім зручно, а вірніше зовсім незручно, але телеканали посортував по супутниках і вже звик до такого. Хоча старенький Globo 4100C працює без зауважень та інколи доводиться виправляти ситуацію з його(ресивера) допомогою.  :(