Youtube на ресивере сат-интеграл 1412

Автор Yuriy Protas, 12 ноября 2020, 08:29:14

« назад - далее »

Yuriy Protas

Цитата: sergijuk от 08 мая 2025, 20:34:27Так.Например такую :
Та я давно з цим експериментував.
Виходить через раз і зображення розтягнуте по горизонталі.А вчора на обох ресах попробував,різні прошивки,на обох пише немає з'яднання.Хоча з тв боксом смартфон з'єднується і транслює.Та і не актуально це зараз.Ціна на приставку така як і на рес,а у мене інтернет трьохсотка по акції за 99 грн місяць.Днями зняв антену на 75Е,стояла вже на третьому місці,дерева так швидко ростуть.

sergijuk

У мене коли тюнер підключений до інтернету через вайфай адаптер, DLNA не хоче працювати, а через лан працює чудово. Зображення у ютубі не розтянуте, працює добре. Розтянуте тільки на відео які зняті мобільним телефоном або у яких формат для мобільних телефонів.
Для спасибо есть специальная кнопочка.

Yuriy Protas

Цитата: sergijuk от 09 мая 2025, 09:48:54У мене коли тюнер підключений до інтернету через вайфай адаптер, DLNA не хоче працювати, а через лан працює чудово. Зображення у ютубі не розтянуте, працює добре. Розтянуте тільки на відео які зняті мобільним телефоном або у яких формат для мобільних телефонів.
Та в принципі,мене це цікавить лише в якості експерименту.

ВОЛЬДЕМАР

Привет! У меня сегодня ютуб разклинило, работает....

slavzuk

Цитата: ВОЛЬДЕМАР от 09 мая 2025, 18:12:49Привет! У меня сегодня ютуб разклинило, работает....
у меня ютуб тоже, мегого не входит

ВОЛЬДЕМАР

slavzuk

ВОЛЬДЕМАР

Yuriy Protas

Я думаю,проблема ютьюб на супутникових ресиверах незабаром вирішиться кардинально.Прогрес не стоїть на місці.
Дивився огляд тільки що тв-бокс гібрид.Супутник плюс ефір плюс кабель плюс тв бокс.
Правда,на продаж знайшов поки шо на аліку,і досить недорогий десь $350.

ВОЛЬДЕМАР

Yuriy Protas

ВОЛЬДЕМАР

Та шо рес бильше 14 штук

slavzuk

марафон не блочат на ютуб как работал так и работает

Yuriy Protas

Цитата: ВОЛЬДЕМАР от 10 мая 2025, 16:50:10Та шо рес бильше 14 штук
Я неправильно полічив.
Домалював зайвий нолик.
Хоча,звичайно,в наших інтернет-магазинах буде на процентів 50 дорожче.

Yuriy Protas

Цитата: Yuriy Protas от 10 мая 2025, 16:35:51Реси 4К дорожчі.
Цитата: ВОЛЬДЕМАР от 10 мая 2025, 16:23:13Почти даром🤣🤣🤣
Я вибачаюсь,у поспіху домалював зайвий нолик.
Хоча,звичайно,в наших інтернет магазинах буде від 2 000 грн