ПО Sat-Integral S-1218-28HD / S-1248-58-68HD / S-1311 HD COMBO v3.47

Автор danver, 12 декабря 2024, 11:34:11

« назад - далее »

Volodya238

andris0

Цитата: Volodya238 от 28 января 2025, 05:54:483.47
Цитата: Volodya238 от 28 января 2025, 05:54:483.47 ютуб не работает.
Только ютуб не работает?Чудо что еще  спутниковый часть работает.Когда-то сатинтеграл был среди лучших ресиверов. А сейчас?Правда что пока роботает спутниковый часть. Но в этом ресивере есть еще и сервисы неработающие. Часто люди покупают скорее из-за сервисов.Только из-за сервисов переплачуют. Если так будет с сервисами, эти ресиверы не будут купить.

andris0

Цитата: Volodya238 от 28 января 2025, 05:54:483.47

Только ютуб не работает?Чудо что еще  спутниковый часть работает.Когда-то сатинтеграл был среди лучших ресиверов. А сейчас?Правда что пока роботает спутниковый часть. Но в этом ресивере есть еще и сервисы неработающие. Часто люди покупают скорее из-за сервисов.Только из-за сервисов переплачуют. Если так будет с сервисами, эти ресиверы не будут купить.

sbirchuk

Підскажіть як на цій прошивці на моделі 1228 зробити щоб на дисплеї тюнера світився правильний час. Коли виставляєш режим "Автоматично" - показує якусь фігню, коли "Вручну" виставляєш час та дату - після відключення електроенергії все збивається. Ресивер підключений лише до інтернету через WiFi - тарілка наразі відключена, використовується для перегляду IPTV.   

Vidok

Цитата: sbirchuk от 28 января 2025, 13:55:02Підскажіть як на цій прошивці на моделі 1228 зробити щоб на дисплеї тюнера світився правильний час.   
Після відключення з мережі-ніяк!

Yuriy Protas

Цитата: sbirchuk от 28 января 2025, 13:55:02Підскажіть як на цій прошивці на моделі 1228 зробити щоб на дисплеї тюнера світився правильний час. Коли виставляєш режим "Автоматично" - показує якусь фігню, коли "Вручну" виставляєш час та дату - після відключення електроенергії все збивається. Ресивер підключений лише до інтернету через WiFi - тарілка наразі відключена, використовується для перегляду IPTV.   
Треба вручну виставить у налаштуваннях свій часовий пояс(дляУкраїни GMT+02.00,літній час вимк,установка «авто».
Все буде правильно,крім неукраїнських деяких каналів,особливо з 75 борту.
І витягуйте з розетки хоч і 20 раз на день,все показуватиме правильно.

Vidok

Цитата: Yuriy Protas от 28 января 2025, 14:32:12Треба вручну виставить у налаштуваннях свій часовий пояс(дляУкраїни GMT+02.00,літній час вимк,установка «авто».
Все буде правильно,крім неукраїнських деяких каналів,особливо з 75 борту.
І витягуйте з розетки хоч і 20 раз на день,все показуватиме правильно.
Да тільки після того як включити пультом.І то тільки якщо під'єднана антена.

sbirchuk

Ще раз пояснюю - антена не підключена (тарілка), працює тільки для IPTV (підключений інтернет). Те що якщо тарілка підключена буде час показувати правильно я знаю, цікавить чи можливо налаштувати без тарілки тільки якщо підключений інтернет?

Vidok

Цитата: sbirchuk от 28 января 2025, 16:12:41Ще раз пояснюю - антена не підключена (тарілка), працює тільки для IPTV (підключений інтернет). Те що якщо тарілка підключена буде час показувати правильно я знаю, цікавить чи можливо налаштувати без тарілки тільки якщо підключений інтернет?
Не буде хіба що кожен раз в меню виставляти вручну.

Yuriy Protas

Цитата: sbirchuk от 28 января 2025, 16:12:41Ще раз пояснюю - антена не підключена (тарілка), працює тільки для IPTV (підключений інтернет). Те що якщо тарілка підключена буде час показувати правильно я знаю, цікавить чи можливо налаштувати без тарілки тільки якщо підключений інтернет?
Ну так,шановний,спробуйте,так як я казав і нам розкажете,вийшло,чи ні.Думаю,що ні.В ресивері годинник є само собою,але показує час від включення в мережу 220 в,а корекція часу відповідно до часового поясу через трансляцію каналів.

andris0

Цитата: sbirchuk от 28 января 2025, 13:55:02Підскажіть як на цій прошивці на моделі 1228 зробити щоб на дисплеї тюнера світився правильний час.
Правільний автоматично налаштуєть через спутніка. Треба щоб було підключена спутникова антена.Якщо немає, тоді треба в ручную. Но в цьому випадці не зберегиться час якщо відключити від 220.А через інтернета час автоматично не виставляться.

Vidok

Я навіть антену від'єднував набуде показувати правильно.

Павел

время в ресивере подтягуется с тарелки, со спутника.
даже если перевести на ручной режим, время будет всё равно сбиваться, каждый раз нужно будет корректировать.

slavzuk

Цитата: Павел от 28 января 2025, 17:11:06время в ресивере подтягуется с тарелки, со спутника.
даже если перевести на ручной режим, время будет всё равно сбиваться, каждый раз нужно будет корректировать.
у меня на 1412 не чего не выставляю спутник отключен время показывает на экране  так и дисплее определяет по инету подключен через лан подключил спутник -канал укр  показывает верно время

SSK5230

Цитата: slavzuk от 28 января 2025, 18:39:10у меня на 1412 не чего не выставляю спутник отключен время показывает на экране  так и дисплее определяет по инету подключен через лан подключил спутник -канал укр  показывает верно время
Если интернет подключен,то да.
Не у всех интернет подключен.
Попробуйте отключить интернет и поймёте о чем речь.