Пожелания разработчикам ПО

Автор sergijuk, 07 декабря 2017, 10:18:58

« назад - далее »

Bodia

Цитата: Ysat1 от 01 сентября 2025, 17:33:43...почему нельзя в редакторе каналов и спутников на ПК, "настройки под себя",
сохранить в ЗАВОДСКИЕ. как это было в Ali Editor для Orton 4100c...
Та тому, що розробники цієї "примочки" такого не передбачили і, думаю, вже ніхто цим займатись не буде. А для збереження резервного списку телеканалів у ресивері існує спеціальна функція, яка називається "Список каналів користувача" у меню редактора каналів ресивера та функція збереження каналів на виносний носій, чого глобоподібних не було. Якось так.

Pavel01

Цитата: Bodia от 02 сентября 2025, 21:19:41Ну дуже "інтелектуальна" розмова представників совдеівської вищої школи. Лише ви не те місце знайшли для своїх "високоінтелектуальних" перегавкувань.
Yuriy Protas! Невже на алені стало скучно? Вирішив тут "елітно" розважитись? Ви ж там всі "аристократи".
Pavel01! Ти ж ніби теж там ошиваєшся?
А-ну киш до "елітного"(сервісу)  та там займіться тим, що ви любите(сраколизанням).;D
был там несколько раз. Я к ним претензий не имею и не имел. У меня была раньше очень плохая черта, боролся за справедливость. Остатки этой  черты иногда проявляются. Есть форумы где я заблокирован. Только по одной причине, что ОТВЕЧАЛ на провокации СВИДОМЫХ.
   А ты мне скажи чем я хвастался или гордился в том посту, к которому приебался этот долбоеб? Правда он больше приёбывался ко мне лично, не понимая сути написанного.

haholik

В последнее время сюда захожу только за этим чтивом! С вами так интересно!

Yuriy Protas

Все вірно,до Pavel01 у мене вдношення сугубо негативне.Тупе,а лізе із своїми порадами.
І я його не займав,доки він мене не намагався мене вчити.

Pavel01

Цитата: Yuriy Protas от 03 сентября 2025, 08:33:31Все вірно,до Pavel01 у мене вдношення сугубо негативне.Тупе,а лізе із своїми порадами.
І я його не займав,доки він мене не намагався мене вчити.

Врёшь и не краснеешь. Где я тебя учил?

Pavel01

Цитата: Yuriy Protas от 02 сентября 2025, 06:12:26Не виносьте своє невігластво і тупість на люди.
Ресивери 1218,1228,1248,1258 і 1268,також 1311 мають одеакове меню і функції.Різниця в кількості роз'ємів usb,1 або два і підтримці звуку АС-3,апаратна і програмна.
1258 являється повним аналогом 1268 з апаратною підтримкою звуку АС-3 і двома USB роз'ємами у виконанні«міні»
Кто это писал? И кому. Я писал или мне писали, это я учу или меня учат. Совести нет, не было и не будет.

Bodia

Цитата: Yuriy Protas от 02 сентября 2025, 06:12:26...Ресивери 1218,1228,1248,1258 і 1268,також 1311 мають одеакове меню і функції.Різниця в кількості роз'ємів usb,1 або два і підтримці звуку АС-3,апаратна і програмна...
А те, що ресивер S-1311 HD виконаний у версії COMBO з можливістю прийому сигналу ефірного телевізійного сигналу для "знавця" електроніки так собі, не суттєво? Оце так експерДний висновок. ;D 

Pavel01

Цитата: Bodia от 03 сентября 2025, 18:56:56А те, що ресивер S-1311 HD виконаний у версії COMBO з можливістю прийому сигналу ефірного телевізійного сигналу для "знавця" електроніки так собі, не суттєво? Оце так експерДний висновок. ;D
так а в чем проблема, ну подумаешь какое Т2 там, его ведь можно и засунуть туда же, куда пан радыв засуноты дисплей выносной в 1268 .... пост пана инженера выше есть.....

lucia.sdfg

Цитата: Ysat1 от 01 сентября 2025, 17:33:43Расскажите пожалуйста, почему нельзя в редакторе каналов и спутников на ПК, "настройки под себя",
сохранить в ЗАВОДСКИЕ. как это было в Ali Editor для Orton 4100c. Чтобы в случае НЕТсигнальной аварии,
по телефону провести бабульку к волшебной кнопке
Це і є "волшебной кнопке"
Цитата: Bodia от 02 сентября 2025, 21:09:28А для збереження резервного списку телеканалів у ресивері існує спеціальна функція, яка називається "Список каналів користувача" у меню редактора каналів ресивера
А кому зараз той редактор потрібен разом з шнурами та компами? Китайці лінуються прошивку написати без помилок... Ніби у коридорі навстоячки пишуть... в обідню перерву.

Bodia

Цитата: Pavel01 от 03 сентября 2025, 20:26:51...дисплей выносной в 1268 ...
Це вже щось нове. Невже власна розробка? ;D  Наскільки я поінформований, то виносний дисплей у восьмій серії існує лише у S-1218 HD Able та S-1258 HD Racing.

Pavel01

Цитата: Bodia от Вчера в 10:21:15Це вже щось нове. Невже власна розробка? ;D  Наскільки я поінформований, то виносний дисплей у восьмій серії існує лише у S-1218 HD Able та S-1258 HD Racing.
Та нет. Просто пан инженер написал что 1258 и 1268 цэ блызнюкы. Я спросил у него куда выносной дисплей совать в 1268. Он же близнец 1258го. Пан видповив суй хоть у жопу. Поэтому для пана инженера какой то там Т2 это ващще не признак отличия, я так думаю.