Sat-Integral SP-1249 HD Pyxis

Автор sat-integral, 25 августа 2023, 23:11:19

« назад - далее »

банан

Цитата: slavzuk от 03 сентября 2024, 20:49:45производитель эл оборудование лучше знает
ага, критерій - більше продати /аби частіше купували /дешевше виготовляти / максимальний пибуток /мінімальні втрати на сировину
я б і сам так робив  8)

slavzuk

Цитата: банан от 03 сентября 2024, 21:34:50ага, критерій - більше продати /аби частіше купували /дешевше виготовляти / максимальний пибуток /мінімальні втрати на сировину
я б і сам так робив  8)
все это так ,ну хотя бы прочитать можно подходит ли туда, что тулишь по параметрам

банан

Цитата: slavzuk от 03 сентября 2024, 21:52:56все это так ,ну хотя бы прочитать можно подходит ли туда, что тулишь по параметрам
шо почитати !? форум сатінтеграл про щотки автомобільного генератора/стартера))?.. на коробках написано те саме що й на заборі.. але його там нема  :D  :D  :D

я завершую флуд. :-X

Yuriy Protas

Цитата: slavzuk от 03 сентября 2024, 20:49:45производитель эл оборудование лучше знает что поставить графит или микс с медью или самому проводить эксперимент но прежде изучить тоэ для чайников
Виробник, якщо це про Китай, ставить, що дешевше, якість і тривалий строк  служби виробу, це не про них.

Yuriy Protas

Цитата: банан от 03 сентября 2024, 20:30:12спорити нестану...
я ж керуюсь власними спостереженями, висновки роблю по кольору (без спектрального аналізатора).. який хімічний склад того провідника точно сказати неможу... але воно чорне )) і пляма контакту має графітний блиск без видимих вкраплень чи домішок, так чи інакше якщо там була частка міді, то вона незначна, і у невидимому для ока вигляді, тобто у правельному співвідношені.. навідміну від сучасних виробів з кусками червоного металу, я знаю точно що, чим більше міді тим скоріше стрется колектор )).
У мене ще запитання до шановного, де він знайшов новий стартер незрозумілої моделі(тому що стартера 2101 в природі не існувало) до автомобіля, давно знятого з виробництва?
Чи він знайшов нову машину «капсулу часу»,яка зберігалася в гаражі, і зняв стартер, щоб глянути, з якого матеріалу в нього щітки?

банан

Цитата: Yuriy Protas от 04 сентября 2024, 06:04:12У мене ще запитання до шановного, де він знайшов новий стартер незрозумілої моделі...
ну самі провокуєте ! ))..
поперше, і дураку понятно що мова йде про модель авто (ваз)2101...
подруге, так, за свій вік я знімав(і неодин) стартер з нового автомобіля.. навіть був власником 4х класичних вазів...
далі продовжувати небачу смислу...  :-X  походу для вас це хвора тема, світ міняєтся, і звіком розумієш що застряг десь у минулому, де був автоелектриком )) чи ще кимось..
відкрию таємницю- жидка ізолента існує ! ;)

Yuriy Protas

Цитата: банан от 04 сентября 2024, 11:18:04ну самі провокуєте ! ))..
поперше, і дураку понятно що мова йде про модель авто (ваз)2101...
подруге, так, за свій вік я знімав(і неодин) стартер з нового автомобіля.. навіть був власником 4х класичних вазів...
далі продовжувати небачу смислу...  :-X  походу для вас це хвора тема, світ міняєтся, і звіком розумієш що застряг десь у минулому, де був автоелектриком )) чи ще кимось..
відкрию таємницю- жидка ізолента існує ! ;)
Так, звичайно, і я так само думаю. Що я за 25 років в кількасот раз більше розчинив  і зачинив стартерів,ніж банан бачив, включаючи вітрини автомагазинів.
А на класиці три види стартерів, а СТ-221,який ми і називаємо «жигулівський»,не випускається років 30(маю на увазі на заводі).
І, до речі, я не був електриком, а являюсь ним і зараз, ще позавчора зчинив  генератор 583.3701 ваз 2107,на якому, о жах! стояли мідно-графітні щітки. Якщо власник  їх не викинув, я вишлю н. п.

банан

Цитата: Yuriy Protas от 04 сентября 2024, 11:50:00...я за 25 років в кількасот раз більше розчинив  і зачинив стартерів,ніж банан бачив..
нічого особистого !
робите передчасні висновки, незнаючи з ким ведете діалог))..
- так само, Я думаю що: ваша жінка бачити могла ху.в, більше ніж Ви в бочці огірків ))...
пора вгамуватись... вік як не є, повинен приходити не сам, а з розумом..

банан

Цитата: slavzuk от 03 сентября 2024, 20:49:45... для чайников
чайна -чіна ... china... made in china  :D
------------------------------------------------------------------
перепрошую за флуд !
нікого образити нехотів ! але є люди з обмеженим сприйнятям реальності (мова про особу яка вважає себе депутатом, і влаштував голосування)), це трагедія суспільства, приходится їм роз"яснювати по буквах...
живий приклад
починаючи словами - ще невмерла Україна )), це ганебна помилка!.. Україна неможе вмерти - вона безсмертна! але Україна має Славу і Волю, вони якраз то смертні !..
правельна стрічка- Ще невмерла/и України -ні Слава, ні Воля !..
підміна букви, в даному випадку, несе зміну значення. тож навчітся розуміти значення прекрасної мови, яка навідміну від інших, може описати все на світі !

magneto

Цитата: банан от 05 сентября 2024, 10:11:55чайна -чіна ... china... made in china  :D
------------------------------------------------------------------
перепрошую за флуд !
нікого образити нехотів ! але є люди з обмеженим сприйнятям реальності (мова про особу яка вважає себе депутатом, і влаштував голосування)), це трагедія суспільства, приходится їм роз"яснювати по буквах...
живий приклад
починаючи словами - ще невмерла Україна )), це ганебна помилка!.. Україна неможе вмерти - вона безсмертна! але Україна має Славу і Волю, вони якраз то смертні !..
правельна стрічка- Ще невмерла/и України -ні Слава, ні Воля !..
підміна букви, в даному випадку, несе зміну значення. тож навчітся розуміти значення прекрасної мови, яка навідміну від інших, може описати все на світі !

Коли тобі робиш зауваження,ти заходиш і редагуєш попереднє повідомлення береш під спойлер і підписуєш нічого особистого.
Це не правильно налаштована функція форуму але я звик до бездіяльності адміністрації цього форуму.
Поясню особисто тобі.
Ти можеш написати купу образ в повідомлені коли тобі робиш зауваження ти можеш редагувати і сказати що ти такого не говорив.
Твої кожні повідомлення редаговані значить в них змінений початковий зміст.
Щоб щось говорити за гімн України ти спочатку сам прочитай його історію і рік в якому були змінені перші рядки.
Хлопче спочатку в темі про приймач почали обговорювати жигулівські генератори,потім ти принижуєш людину з бочками огірками далі ти вибачаєшся за флуд і згадуєш гімн.
Це вже не форум про приймачі це форум суцільного флуду який створюєш саме ти.

банан

Цитата: magneto от 05 сентября 2024, 12:27:11береш під спойлер і підписуєш нічого особистого.
так, доводится уточняти, аби небуло недрозумінь в подальшому.
Цитата: magneto от 05 сентября 2024, 12:27:11Твої кожні повідомлення редаговані значить в них змінений початковий зміст
логічно, робите успіхи ! ( я друкую одним пальцем, і незавжди попадаю в правельну кнопку, як тут пишуть -вік дає про себе знати ))
Цитата: magneto от 05 сентября 2024, 12:27:11Це не правильно налаштована функція форуму але я звик до бездіяльності адміністрації цього форуму.
теж мені вказівник- правельно/неправельно.. зробіть свій форум і там керуйте! якщо слабо, то можу порадити декілька форумів які вам підійдуть.. а на цьому форумі все по чесному ;) є такий вислів: за діло і пи.ди не стрьомно получити !
ще пару годин тому- вас тут ПОМИЛУВАЛИ, якщо вважаєте це бездіяльністю ... можете спробувати нове голосування або продовжувати свою провокацію.

SSK5230

Выскажу своё мнение.
Кто прав, и  кто виноват-тут не буду писать.
Тема про спутниковый ресивер, а превратили её в разборки.
Какой день не зайдёшь всё разбирается кто-то кому-то чего-то что-то доказывает.
Я считаю - есть личные сообщения , там можно переписываться и доказывать свою правоту.
Давайте все успокоимся и будем писать по теме.
Всем хорошего дня.

magneto

Цитата: банан от 04 сентября 2024, 15:28:44робите передчасні висновки, незнаючи з ким ведете діалог))..
- так само, Я думаю що: ваша жінка бачити могла ху.в, більше ніж Ви в бочці огірків ))...
пора вгамуватись... вік як не є, повинен приходити не сам, а з розумом..
Адміністрація!!! Чому ви не закриєте рота користувачу який знаходиться Под наблюдением?
Не вже я маю за ним спостерігати і не мати права дати зауваження?
банан принижує усіх,плеще усе що внього на язиці та погрожує іншим помилуванями якщо зробити йому зауваження.
Поясніть бідь-ласка,чому одному користувачу можна все а інший не може зробити навіть зауваження?

банан

Цитата: magneto от 05 сентября 2024, 15:41:22Адміністрація!!! Чому ви не закриєте рота користувачу...
Ви обкурений чи що ?, букви в телефон невлазять..))
я нікого неображав, і навіть незбирався.. те що я відповів домислами на домисли не є образою ! це і є живе спілкування ! доречі яке вас навіть не стосувалось !, а от хамство з вашого боку якраз і є неповагою особисто до мене та оточуючих ! ви безглзудо кидаєтесь під потяг який вас розчавить... ще й мене туди намагаєтесь затягнути...
 так моя персона під наглядом: але за діло і пи....... ))
що до приватних повідомлень я нікого неблокував і незбирався ;)

igor3.1

Цитата: банан от 05 сентября 2024, 10:11:55правельна стрічка- Ще невмерла/и України -ні Слава, ні Воля !..
Не стрічка,а рядок. А стрічка то російською лента.Зашел почитать,думал тема ожила или новую прошивку выпустили,а нет,тут все те же неадекваты тусуются.