ПО Sat-Integral SP-1239HD / SP-1249HD версии 24.12.24

Автор danver, 31 декабря 2024, 12:14:15

« назад - далее »

банан

Цитата: Vidok от 15 января 2025, 20:47:09Ну не знаю скільки раз і скільки пультів протирав і все працювало чудово.Тільки не мокрою а чуть вологою ватою,вушними паличками.
???
я скалпелем шабрую.. потім графітним карандашем навів красоту і все.

zyuran

Цитата: банан от 15 января 2025, 22:47:45???
я скалпелем шабрую.. потім графітним карандашем навів красоту і все.
Этой процедуры хватает на день.

банан

Цитата: zyuran от 16 января 2025, 10:53:20Этой процедуры хватает на день.
як кому,
..щось мені підказує, що у більшості тут пульти в салофанових кульках замотані.

skyford

Поділіться, будь-ласка, ключами і каналами для останньої прошивки v24.12.24.
Дякую.

SSK5230

Цитата: skyford от 06 февраля 2025, 14:18:05Поділіться, будь-ласка, ключами і каналами для останньої прошивки v24.12.24.
Дякую.
чужие списки заливать, не советую.
Найдите время сделайте
 свои списки.
И ключи тоже.

skyford

Цитата: SSK5230 от 06 февраля 2025, 15:07:37чужие списки заливать, не советую.
Найдите время сделайте
 свои списки.
И ключи тоже.

Ок, ладно.. Просто тюнер дали настроить, думал на шару пройдет))

SSK5230

Цитата: skyford от 06 февраля 2025, 16:31:25Ок, ладно.. Просто тюнер дали настроить, думал на шару пройдет))
я тоже настраиваю ресы.
И делаю список каналов и ключей для клиентов.
Для этого есть специальная  флешка.
Где всё это есть.
Что вам мешает это сделать?

skyford

Цитата: SSK5230 от 06 февраля 2025, 16:35:06я тоже настраиваю ресы.
И делаю список каналов и ключей для клиентов.
Для этого есть специальная  флешка.
Где всё это есть.
Что вам мешает это сделать?

Это единичный случай. Последний раз прошивал еще до войны. Не так часто настраиваю тюнера, сейчас в основном тв-приставки.

Vidok

Цитата: skyford от 06 февраля 2025, 16:38:59Это единичный случай. Последний раз прошивал еще до войны. Не так часто настраиваю тюнера, сейчас в основном тв-приставки.
Щоб не гратися подивіться в таблиці які вам треба канали і проскануйте частоти не всі а тільки ті що потрібні по одній. Спочатку не кодовані а потім кодовані їх там не дуже багато остальний непотріб видаліть.Закиньте на флешку і не будете заморочуватись.

skyford

Цитата: Vidok от 06 февраля 2025, 16:49:00Щоб не гратися подивіться в таблиці які вам треба канали і проскануйте частоти не всі а тільки ті що потрібні по одній. Спочатку не кодовані а потім кодовані їх там не дуже багато остальний непотріб видаліть.Закиньте на флешку і не будете заморочуватись.

Це не собі. А би ж знати, що їм потрібно. Щей тарелки вдома немає, прийдеться по місцю експромтом)

Vidok

Цитата: skyford от 06 февраля 2025, 17:00:07Це не собі. А би ж знати, що їм потрібно. Щей тарелки вдома немає, прийдеться по місцю експромтом)
Трошки треба згаяти часу,але чужими списками можна запороти тюнер.

Yuriy Protas

Взагалі в прошивці є і списки каеалів,і ключі.
Якщо нормальна прошивка із нормального сайту,там є інструкція по прошивці,софткам(ключі)і для дев'ятої серії бд(база даних-канали)

Vidok

Цитата: Yuriy Protas от 06 февраля 2025, 17:59:32Взагалі в прошивці є і списки каеалів,і ключі.
Якщо нормальна прошивка із нормального сайту,там є інструкція по прошивці,софткам(ключі)і для дев'ятої серії бд(база даних-канали)
Він написав що не знає які там  супутники,а в дампі можуть бути не такі всерівно прийдеться шукати самому.

Yuriy Protas

Цитата: Vidok от 06 февраля 2025, 18:09:42Він написав що не знає які там  супутники,а в дампі можуть бути не такі всерівно прийдеться шукати самому.
О боже,та зараз стандарт 4,9Е,13Е,75Е.А там на місці порти виставив,якщо супутник зайвий,видалив.
Приїжджаю до клієнта,не показує.Треба дісеку мінять.
А без дісеки можна?Можна,один супутник.
Бігуді,СТБ,Новий буде?Буде.
Ну робіть на один!І таких 90%.

Vidok

Цитата: Yuriy Protas от 06 февраля 2025, 19:28:48О боже,та зараз стандарт 4,9Е,13Е,75Е.А там на місці порти виставив,якщо супутник зайвий,видалив.
Приїжджаю до клієнта,не показує.Треба дісеку мінять.
А без дісеки можна?Можна,один супутник.
Бігуді,СТБ,Новий буде?Буде.
Ну робіть на один!І таких 90%.
Так і є а більше і не треба щось я і не подумав!