Пожелания разработчикам ПО

Автор sergijuk, 07 декабря 2017, 10:18:58

« назад - далее »

magneto

Цитата: slavzuk от Вчера в 19:45:50может просто шараG гггг взяли тест проверили на платной
Спойлер
Ваш сервер: s4.shara-tv.biz
DES ключ: 01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14

===== настройки для тюнера №106747 =====
Логин: 8138972749
Пароль: 89636
Название пакета    Порты    CAID&Ident
Canal+ 13E    8574    1884&000000
slavzuk.Ви мабуть порадьте це повідомлення,людині яка має польських клієнтів.Нехай щодня їздить з України в Польщу і прописує ім одноденний тест.
Ви теж читаєте повідомлення по двох останніх буквах і намагаєтесь відповісти.
Звичайна шара та iptv не цікавить людину.
Цікавить оновлення версії протоколу funcam 147 на funcam 149

Цитата: SHAH6000 от 05 июля 2025, 17:50:51У моих Польских клиентов уже две недели не работают на Hotbierd 13 (Tvp1, eleven sport 1, eleven sport 2, eleven sport 3. Eleven sport 4, canal + sport 5, canal + sport 4, canal + sport 3, canal + sport 2, canal + sport, TVP sport, polsat sport 2, Polsat sport, HBO2, HBO3).Тоесть практически вес canal+ перестал работать только полсат остался. Пол года назад уже так было ждали обновления ПО пока появится. С того что понимаю в прошывке 3.51 funcam 147 а для работы надо funcam 149.

Bodia

Цитата: magneto от Вчера в 19:18:17...я лише закрив вам рота...
Ти бестолоч тільки і вмієш застосовувати у спілкуванні рашківську ненормативну лексику та значно завищуєш своє EGO, яке у тебе не більше макового зернятка. Але ти не трамп і навіть не трампятко. Зауваження можеш робити своїй дружині, якщо вона дозволить, бо пательня заскучила за тою частиною твого організму, що у нормальних людей називається головою. Згадай свою "дискусію" з користувачем Банан і чим вона закінчилась. Опускатись до твого рівня спілкування не бажаю від слова ЗОВСІМ, а тому кажу:"ПІШОВ ТИ В ІГНОР"
P.S. А з якого дива пропали два останні рядки  з твого допису?

magneto

Цитата: Bodia от Вчера в 20:30:58Ти бестолоч тільки і вмієш застосовувати у спілкуванні рашківську ненормативну лексику та значно завищуєш своє EGO, яке у тебе не більше макового зернятка. Але ти не трамп і навіть не трампятко. Зауваження можеш робити своїй дружині, якщо вона дозволить, бо пательня заскучила за тою частиною твого організму, що у нормальних людей називається головою. Згадай свою "дискусію" з користувачем Банан і чим вона закінчилась. Опускатись до твого рівня спілкування не бажаю від слова ЗОВСІМ, а тому кажу:"ПІШОВ ТИ В ІГНОР"
P.S. А з якого дива пропали два останні рядки  з твого допису?
Нехотів тебе оразу нахуй посилати,але ти виявся дерев'яним по пояс.
В тебе усі крім западенщини являються рашистами.
Я не збираюсь з тобою розмовляти на западенській мові і тобі курві сікати.
Якраз у тебе замість голови срака на плечах і ти долбойоб не вмієш сракою читати запитання.
Павел.Якщо видаляете моє повідомлення,то видаляйте й повідомлення цього уйобка.
Прочитайте останні дві сторінки і скажіть в чому я не правий.