ПО Sat-Integral S-1218-28HD / S-1248-58-68HD / S-1311 HD COMBO v3.51

Автор danver, 22 мая 2025, 12:55:25

« назад - далее »

1tibet1 и 2 гостей просматривают эту тему.

Bodia

Цитата: Кнопки Page- Page+ от 24 июля 2025, 09:08:18...безкоштовно можна скачати на сайті Alensat.
Ви не вперше наполегливо посилаєтесь на цей недоресурс, який сам краде все, що потрапляє на очі, а потім видає за своє без будь якого посилання на авторів публікацій чи розробок.  Ну опублікували там нове ПЗ у відкритому доступі і Ви це знаєте то перепостіть його на цьому сайті і всі будуть задоволені. Чи слабо бо знаєте, чим це закінчиться?
P.S. А Ви часом не рекламний агент цього сайту?

sat-integral

Цитата: Bodia от 24 июля 2025, 10:43:26Ну опублікували там нове ПЗ у відкритому доступі і Ви це знаєте то перепостіть його на цьому сайті і всі будуть задоволені.

Ему проще 20 раз написать что ПО есть, что админ плохой, а выложить не хватает сил.

Pavel01

Цитата: sat-integral от 24 июля 2025, 12:05:45Ему проще 20 раз написать что ПО есть, что админ плохой, а выложить не хватает сил.
А может и чего то другого нэ выстачае.

Кнопки Page- Page+

Вийшло нове ПО v.3.54 для ресивера Sat-integral S1311 Combo з оновленим Funcam 150, безкоштовно можна скачати на сайті https://sat-integral.org.ua 8)

haholik

Цитата: Bodia от 24 июля 2025, 01:05:59Я на цьому сайті уже писав, що це не ресурс виробника цих ресиверів, а всього лише форум - обговорення, де користувачі діляться своїм досвідом з використання апаратів вказанї торгової марки. От звідси і танцюйте, якщо у Вас присутнє логічне мислення та тверезий аналіз. І не сприймайте це як образу. Якщо я не маю рації, тоді виправте мене. Удачі!
Выправляю. Форумов, где обсуждаются аппараты данной торговой марки очень много или Вы не в курсе? Вам пяток назвать?
Но только один ГОРДО зовется sat-integral.org.ua и никакие ресиверы здесь больше не обсуждаются.
Цитата: Bodia от 24 июля 2025, 01:05:59якщо у Вас присутнє логічне мислення та тверезий аналіз.
Вы должны бы сделать выводы.
 Дабы внести ясность: я ставлю клиентам только ресиверы с этим именем. Кумарит реакция поддержки ресиверов. Если вы считаете, что "на заборе тоже много чего написано" (как на упаковке ресивера: youtube, iptv и т.д.) но там его нет - то, читая форум, многие недовольны.

А вообще: хоть вверх ногами ходите. Кроме склоков и недовольств давно ничего путного не читал. Даже транспондерных новостей здесь нет. Только два раза в месяц !УРА! Я заменил емкость в б.п.
Будьте здоровы!

Bodia

Цитата: haholik от 24 июля 2025, 23:04:49Выправляю...
Мізки свої виправте чи знання української мови підкоригуйте. Не запитував я Вас про кількість форумів, не запитував чим Ви займаєтесь та яким чином мені ходити по землі, чи яких тем бракує. Вам не вистачає дописів про транспондерні новини - відкрийте тему та займіться дописами типу канал прописався і через 5 хвилин -канал пішов і так по колу. От "цікаво" буде... Чи Вам мало спеціалізованих ресурсів з такої тематики? Я написав повідомлення та ще й спеціально для ООО(особливо обдарованих осіб) виділив основний посил допису, а у відповідь - "Выправляю... Вы должны... А вообще..."
Вам варто би запам'ятати - Ніхто нікому нічого тут не винен. Та й особисто я у Вас нічого у борг не брав. The conversation is over.

haholik

Цитата: Bodia от 25 июля 2025, 09:06:44Мізки свої виправте чи знання української мови підкоригуйте.
Напишу рідною: хоч догори дригом.

Pavel01

Цитата: haholik от 25 июля 2025, 22:24:11Напишу рідною: хоч догори дригом.
А есть связь между ридна и грамотно? Якщо пышэшь ридною, цэ означае, що цэ и грамотно?

storozh