Пожелания разработчикам ПО

Автор sergijuk, 07 декабря 2017, 10:18:58

« назад - далее »

Bodia

Цитата: Ysat1 от 01 сентября 2025, 17:33:43...почему нельзя в редакторе каналов и спутников на ПК, "настройки под себя",
сохранить в ЗАВОДСКИЕ. как это было в Ali Editor для Orton 4100c...
Та тому, що розробники цієї "примочки" такого не передбачили і, думаю, вже ніхто цим займатись не буде. А для збереження резервного списку телеканалів у ресивері існує спеціальна функція, яка називається "Список каналів користувача" у меню редактора каналів ресивера та функція збереження каналів на виносний носій, чого глобоподібних не було. Якось так.

Bodia

Цитата: Yuriy Protas от Вчера в 16:33:23Я взагалі інженер-електрик.
А свинопас це ти про себе?
Цитата: Pavel01 от Вчера в 18:23:06...Я по квалификации такой же...
Ну дуже "інтелектуальна" розмова представників совдеівської вищої школи. Лише ви не те місце знайшли для своїх "високоінтелектуальних" перегавкувань.
Yuriy Protas! Невже на алені стало скучно? Вирішив тут "елітно" розважитись? Ви ж там всі "аристократи".
Pavel01! Ти ж ніби теж там ошиваєшся?
А-ну киш до "елітного"(сервісу)  та там займіться тим, що ви любите(сраколизанням).;D

Pavel01

Цитата: Bodia от Вчера в 21:19:41Ну дуже "інтелектуальна" розмова представників совдеівської вищої школи. Лише ви не те місце знайшли для своїх "високоінтелектуальних" перегавкувань.
Yuriy Protas! Невже на алені стало скучно? Вирішив тут "елітно" розважитись? Ви ж там всі "аристократи".
Pavel01! Ти ж ніби теж там ошиваєшся?
А-ну киш до "елітного"(сервісу)  та там займіться тим, що ви любите(сраколизанням).;D
был там несколько раз. Я к ним претензий не имею и не имел. У меня была раньше очень плохая черта, боролся за справедливость. Остатки этой  черты иногда проявляются. Есть форумы где я заблокирован. Только по одной причине, что ОТВЕЧАЛ на провокации СВИДОМЫХ.
   А ты мне скажи чем я хвастался или гордился в том посту, к которому приебался этот долбоеб? Правда он больше приёбывался ко мне лично, не понимая сути написанного.

haholik

В последнее время сюда захожу только за этим чтивом! С вами так интересно!